BIST 9.541
DOLAR 32,49
EURO 34,59
ALTIN 2.475,45

Çok konuşulacak anket! Muharrem İnce oyları arttırır ama...

RS FM'de Yavuz Oğhan'ın programına konuk olan Konsensus Araştırma Şirketi Genel Müdürü Murat Sarı "31 Mart 2019'daki yerel seçimlerde, Muharrem İnce aday olurca CHP'in oyları 5-6 puan artar fakat yine de Binali Yıldırım'ın oylarına şimdilik yetişemez" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Misafir

Yeniliyorsunuz, yeniliyorsunuz doymuyor sunuz.

Misafir

Bana ne bana neee bana nee bana ne

Misafir

ATATÜRKÇÜLERİN TEK TEK DOĞRANDIĞI DIŞLANDIĞI BİR CHP

Misafir

Daha üç beş gün önce Almanyada Pkk destekçileriyle görüşen Kılıçdaroğlunun partisi sizce nasıl bir parti ? sakın Atatürkçü demeyin

Misafir

Kimse kendini kandırmasın hdp le kolkola bir chp ye kimler oy verecek görecez

Aklın zaferi

Bu ülkede gerçekten çalışan ve üreten işçilerin 10 Milyonu 2000 TL nin altında maaş alıyor.Ülkede ben ekonomisttim diyenler ve yöneticiyim diyenler utansın.Editörümde yayınlasın.

Önce Vatan Millet

İtaat edip rahatını düşünen Binali Yıldırım, bugüne kadar hiç bir seçim kazanamadı. Başbakan atanırken bile profilinden dolayı yapıldığı belirtildi. Kazanacağını sanmam. Ayrıca HDP-AKP ittifakını unutmamalı ama İyi partililer AKP'ye oy vermez, kanaatindeyim.

Bana neeeeee bana ne bana ne

Akıl yapılanması

Oy mu istiyorsunuz? Alın size oy çantası. Aktif ve emekli işçiler hakkında maaş düzenlemesi de yapılması gerekiyor.1-3-5-10-15-20-25 yılını doldurmuş tüm işçilere TAHSİL,KIDEM,UNVAN VE MEDENİ DURUMLARINA GÖRE maaş ödenmelidir.Şu anki işçiler adına yapılan maaş ödeme biçimi işçileri köleleştirmek anlamına geliyor ki, bu durum uluslar arası Hukuk'a göre suçtur.Tüm ilgililerin dikkatine sunulur. Aktif prim ödeyen işçi ile İşçi emekli maaşlarının TAHSİLE,KIDEME,UNVANA VE MEDENİ DURUMA göre hesaplanmaması insan hakları beyannamesine göre işçi ve işçi emeklilerini köleleştirmek anlamına gelir ki bu suçtur.Bu konuda da Hükümetin inat etmemesi gerekir.Yoksa tüm işçiler AİHM'nin yolunu tutacaklar.Tüm yetkili,İdareci ve Hükümet yetkililerinin dikkatine sunulur.Aktif ve emekli işçiler ırgat,esir,amele ve köle maaşı istemiyor.2019 yılının ocak ayında Türkiye'de ki tüm işçi maaşları yukarıdaki özelliklere göre hesaplansın.

Yorum yok.

Sayın yönetici bazı haberlere yorumu kapatırken neden bazı haberleri yoruma açıyorsunuz. Bunun ozel bir sebebi varmi . Bunu gerçekten merak ediyorum

Kasım

Gel buraya Muharrem, Git buradan MUHARREM, Otur MUHARREM, Kalk MUHARREM, Su iç MUHARREM, Çay iç MUHARREM, sana türkü söyleyeyim MUHARREM diye diye adamı KILIÇDAR bitirdi.

  • 1