BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,69
ALTIN 2.526,94

Çok çarpıcı referandum anket sonuçları bu pazar seçim olsa...

Referandum anket sonuçları ne diyor? Bu pazar referandum olsa sandıktan 'evet' mi 'hayır' mı çıkar? Politics tarafından yayınlanan en son referandum anketi sonuçlarına göre fark yüzde evet oyları hayır oylarına yüzde 10 fark attı!

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 49 Adet Yorum
Misafir

Ülkenin geleceği için çok büyük önem taşıyan bir referandum kıl payı evet ile geçerse bundan kimseye hayır gelmez Kaldı ki çok eşitsizlik ortamında yapılan bir referandum ve hayır diyeceklerin vatan haini olarak nitelendirildiği bir referandumdan ne fayda beklenebilir. Bu referandum ülkeye bir ihanettir.

kerem cantekin

Gezicinin hiçbir seçim sonucunu bilmediği doğru değil. Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçildiği 2014 seçiminde, en doğru tahmini gezici yapmıştı.

MEHMET akan

ittihat ve terakkiye tek yetki verdikte ne oldu. bir gecede kendimizi ı dünya savaşında bulduk

vatansever

Ak partiye oy vermiş biri olarak konuşuyorum. Başkanlığa hayır RTE ye evet. Bu seçim parti seçimi değil ben parlementer sistemin geliştirilmesinden yanayım. eğer istikrar istiyorsan çift seçim getirirsin. tek parti çıkar yine ülkeyi yönetir.

Misafir

kaderimiz bir kisinin iki dudagi arasinda mi olacak?

Misafir

özellikle lise ve yüksek ögrenimli genclerimizin secimlere katilmamasi düsünülemez, cok ayip! lütfen secimlere tesvik edelim..

Misafir

SECIME KATILIM KAMPANYALARI BASLATILMALI, HERKES KATILMALI VATANDASLIK GÖREVI..KATILALIM KI SIKAYET HAKKIMIZ KALMASIN..

MİSAFİR

ANKETLERE HİÇ BİR GÜN İNANMAMIŞIMDIR VE ŞU YUKARIDA SÖYLENEN SÖZDE SON DERECE YALANDIR ..BU ÜLKE İNSANLARI KENDİLERİNE BAHŞEDİLEN BU GÜZELİM ÜLKEYİ VE BU ÜLKENİN KURUCUSUNA NANKÖRLÜK EDECEK KADAR İLERİ GİTMEZLER..

Misafir

evet kesinlikle evet evet cıkacak fetocu gizlenen ve bilinen tüm hainler kurumlardan temizlenecek. tüm kuurmlar geriye dönük personelin sicilini ve kimlerin referansı ile hangi konumlara geldigini arastırmak zorunddadır hala fetocu oldugu bilienen veya kendini gizleyen etkili konumda personel oldugu söyleniyor.bakanlıklarad temizlik harekatı yapılmalı herkesin sicili ortaya dökülmeli yoksa feto hainleriyle mücadele edemeyiz. feto ile etkin mücadele icin oyumuz evet mücadele olmazsa ak parti kaybeder

Ata

16 Nisan 2017 Referandum sonuçları:Evet yüzde 44,Hayır yüzde 56.Hayırlısı olsun.Demekki Parlamenter sitem devam edecek.

beyler beyi

refarandum sonuçlarını açıklıyorum türkiye karşıtı hayırcılar %38 türkiye sevdalıları evetciler %62 buiş bitmiştir dağılabilirsiniz.

Misafir

Hepsi hikaye, millet kararini verecek

KAYI KARATAŞ

bu topraklar eyaletlere bölünüp sonunda bölündügünde kandırıldık demeyin ümügünüzü her neyse.

Misafir

Madem bu kadar fark var, o zaman bu siddet bu hamaset bu celal niye... seviyeli bir kampanya farki daha fazla açmaz mi...

Vatandaş :::::

Bu anket şirketinin; ihale alması veya başka rantlar var mı? Bunlar çok önemlidir. Olaylar çıkarlar uğruna çarpıtılmasın.

Misafir

NAH 10 PUAN FARK ATTI , 17 NİSAN DA HEPİNİZ MORARACAKSINIZ HAYIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

osman

pkk fetö ve diğer terör örgütü sevicileri hayır diye dursunlar biz vatanımız milletimiz ve geleceğimiz için sonuna kadar EVET diyoruz.

Misafir

aşağıda bi aklı evvel belediye başkanı ile devlet başkanını karıştırmış, belediye başkanı seçeceğini sanarak evet diyecekmiş, bu insanlarla birlikte yaşıyoruz ya, vallahi saldım çayıra şeklinde yaşıyoruz

Misafir

birisi demiş ki evet dersek ne olacağı meçhul, hayır meçhul değil, kaddafinin, saddamın, esadın olduğu ne ise biz de aynen öyle olacağız elbet, haydi aldanmışlar ordusu, evet deyin de görün

haldun

hayır oyları yüzde 40 ı geçmez hala tek adamlık edebiyatı yapanlar hiçbirşey anlamamış büyükşehir başkanı seciyoruz 35 yıldır tek adam mı oluyor başbakanda öyleyse tek adam çok adamla ülke yönetilmez başkan olur bakanlar atanır ve ülke yönetilir tek adam edebiyatı yapan bilhassa chp zihniyetlilerdir korkularıda chp zihniyetli kişinin hiç bir zaman cumhurbaşkanı olamıyacağıdır yoksa tek adamlık chp mazisine bakarsa onların sevdiği sistemdir çünkü o zamanlar seçim ile değil zorla tek adam olarak başdaydılar yapılan secimlerde acık oy gizli sayım idi bu yeni sistemde chp yok olacaktır bu yüzden evet diyeceğim hemde bin kere evet...

AKİL

Türk Milletinin birbiri ile kavga etmesine, içimizde dolaşan, kulaklara düşmanlık fısıldayan fitnecilere kanmaya hiç lüzum yok. HAYIR dersek iktidar da, Reisicumhur da yerinde, Millet bölünmemiş olacak. EVET dersek ne olacağı meçhul. Bu kadar yetki bir kişiye verilmez, kim olursa olsun.

sirket geziciymiş

araştırma şirketimiz gezici imiş neyse gezici yani batı uşağı araştırma şirketinden bu sonuç çıkması normal dua edelimki hayır önde gösterememiş buda gösteriyorki evet en az %60-65 olacak

Misafir

üzgünüm ama bende hayır vereceğim

HAYIR

Milliyetçiler üzerinden spekülasyon yapmayın. Dün Milliyetçilere hakaret edip, TÜRK sözünden korkanlar, bugün yağcılık peşinde

Misafir

siz chpliler alışmışsınız birilerinin baştaki adamları keyfen veya silah zoruyla seçip getirmesine o yüzden anlamıyorsunuz. başa gelecek kişiyi biz seçeceğiz. o yüzden istemediğimiz biri gelmeyecek.