BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,86
ALTIN 2.436,02

Çinli direktörden Türkiye açıklaması! 51,3 milyar dolar...

Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) İcra Direktörü Hung Tran, Türkiye'de faiz oranlarının, yatırımcıyı çekmek için yeterli bir seviyede olduğunu belirterek, "Biz mevcut koşullar altında şu ana kadar Türkiye'ye iyi bir sermaye girişi olduğunu düşünüyoruz. Şu an için Türkiye'ye bu yıl 51,3 milyar dolarlık sermaye girişi olacağı beklentimizi koruyoruz." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
mazlum

Feto cu piclerin caldigi sinavlar hayatlar noolcak

Misafir

Anadolu Haber Ajansi AA. Halusinasyon morfin Propaganda verme merkezi..

YAHU

Hung Tran akp lı galiba..

Misafir

Erdoganin meshur sözü BANA,MI SORDUNUZ

% 60 dan biri

dünya ekonomik savaşa girmiş,bizde ekonomi diye bir şey kalmadı, ezilen 80 milyon türk halkı.onlarda gözünü bize dikti...çünkü sahipsiz bir ülkeyiz.

Misafir

Çin de piyasaya girdimi yaşamak için başka biryeraramak lazım.Ucuz ve karintokluguna işçilik...

Fabrika

Elinde yatırım amaçlı dolar Euro bulunduran ya haindir yada busttür

Misafir

kardaşım doğru söyledi

azerioğlu

erdoğan çıkıp dolar altını bozdurun diyor amenna ama devlet üzerine düşeni yapsın.mesala devlet köprü geçişini neden dolardan tl ye çevirmiyor.bakın resmi bina sözleşmeleri dolar üzerinden.bir çok ihale ki işçisi malzemesi firması Türk dolar zerinden ihale yapılıyor.vazgeçsin bunlardan.mesala erdoğan dahil çıksınlar biz şu kadar dolar bozdurduk desinler.ülkemizde futbolcu transferleri dolar.milli takım direktörü dolar alıyor.mesala merkez bankası ne iş yapıyor.ekonomi yönetimi sessiz.neden gerekli tedbirleri almıyorlar.bizde dolar yokki zaten.bi kodaman zenginler iş adamları siyasiler futbulcular fedakarlık yapsın.ama yapmazlar neden dolar artınca bakkalda manavda tl geçerli yattığı yerde para kazanılıyor vazgeçerlermi.yok.o zaman samimiyet lazım demi.ülke için parayı bırakın can veririz ama kodamanları görelim.nedim şenerin dediği gibi halk 15 temmuzda bedel ödedi şimdi iş adamlarında kodamanlarda siyasilerde fedakarlık.can değil mal ile hemde.

çakal karlos

bu ülke petrolü, doğalgazı, elektriği, arabayı, cep telefonunu, led tv'yi vb. bir çok teknolojik ürünleri dışardan alıyor. dolayısıyla doların artması şimdilik normal ve evet taşıma suyla değirmen çevireceğiz. kendi elektriğimizi, otomuzu üretir, nükleer santral kurarsak, güneş ve rüzgar elektriğinden en üst verimle faydalanırsak ancak o zaman dolara bağlılığımız biter, cari açık düşer. inşallah onlar da bir gün olur ve sanayimiz de güçlenir. batılı ülkeler bu sorunları 100 yıl önce halletmişler ve sanayileşmişler her biri yeteri kadar nükleer tesis kurmuş, her birinin araba markası var. allah bize yardım etsin inşallah.

gereksiz

bu hareketler reklam kokan haraketler. sendemi internet haber. giris iyi oldugu halde bu durumdaysa türkiye. kötü olunca nasil olcak bakalim. türkiye batiyo arkdslar.

Misafir

sorun şu ki senin türk bankalarına yatıracağın 50 milyar doların faizini bu bankalar nerelerinden çıkarıp verecker acaba... millete kredi kullandırsalar millet bu faizlerle kredi kullanamaz... üretim desen cacık oldu... sen verdiğin paranı bile geri alamazsın bu saaten sonra bu bankalardan.... boşuna masal okuma...

Misafir

taşıma suyla bu değirmen nereye kadar dönecek bu borçlar nasıl ödenecek çocuklarımızın 30 yılı nasıl kurtarılacak bizler sıkıntı içinde hayat süreceğiz çocuklarımız daha beter memleketi mahvettiler yüzyılda kazanılan ne varsa sıfırladılar eksiye düşürdüler

hamzahamza

Bizde ağzımız açmış bekliyoz dolar yağıcak diye,yağsın artık şu dolar,dilimiz damağımız kurudu dolarsızlıktan.

Pehhhh

Sıcak para dolar verin ülkeye ipek yolu ısınıyor

  • 1