BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.410,51

Çin’in İpek Yolu Projesi ile biz de büyük oynayacağız!..

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirilen 5 ülkenin liderlerinin de hazır bulunduğu Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu hattı öyle bildik demiryolu önümüzdeki 100 yılın dünya ticaret hacmini elinde bulunduracak.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Misafir

Atatürk’ü ölümünün 79. yılında ulusça saygıyla, şükranla ve minnetle anıyoruz............................

hasan sönmez

1000 yıl önce demiryolu taşımacılığı ileri bir teknolojiydi. Peki, bugün ileri teknoloji nedir "havayolu taşımacılığı" yine birileri bizi gıdıklıyor.

maslandag

yani çinin veya cinin pazarı olacağız demekki. artık türk sanayisi hiçbirşey üretmez

Misafir

Noriega 3 Ocak 1990'da yakalandıktan sonra ABD'de uyuşturucu ticareti ve kara para aklama suçlarından 17 yıl hapis yattı.

Misafir

Vergi, harçlar ve cezalar 2018'de yüzde 14,47 artacak. Motorlu taşıt vergisinden, pasaporta, ehliyetten, trafik cezalarına kadar birçok kalemde artış yaşanacak.

Erol Baron

İPEK YOLU hakkında verdiğiniz bilgilere teşekkür ederim de, sizin Çin'e gitmeniz bile bu yolun en fazla o ülkenin işine yarayacağının ispatı değil mi sizce? İnanmazsanız, Türkiye'deki tekstil fabrika sahiplerinin ağzını arayın, bu demir yolundan hepsi tedirgin olduğunu söyleyecekler size. Haritayı açtığınızda, Türkiye'nin her yere yakın yani MERKEZ ülke olduğunu zaten görürsünüz. Birde, bindiğiniz araç ne olursa olsun, VİZE önünüzde size sürekli engel olmaya devam edecek.

  • 1