BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.436,44

Çin'den Rusya ve Türkiye kararı! Türkiye'den alüminyum alacak

Çin, yerel para birimleri üzerinden Rusya ve Türkiye'den alüminyum alacak.Çin hükümetince yayımlanan "Çin ve Dünya Ticaret Örgütü" başlıklı beyaz kitapta, ABD'nin tek taraflı başlattığı ticari ihtilaf ve savaşların galibinin olmayacağı vurgulandı. Kitapta Çin'in, Türkiye ile el ele vererek güçlerini birleştirip çok taraflı ticaret sisteminin daha açık, kapsayıcı, paylaşımcı, dengeli ve ortak kazanca dayalı bir doğrultuda gelişmesini sağlamayı hedeflediğine yer verildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 23 Adet Yorum
Misafir

Dostum çok para basmak paranın değer kaybına uğramasına yol açar. Para basımları dengeli bir şekilde yapılmaktadır. Fabrika mantığı ile çalışmamakta bu sistem.

Fark edermi

En iyi dostluklar kavgayla baslarmis hadi insallah bakalm

Süleyman mugan

Ülkelerimiz için sevindirici ve hayırlı haber.

HAKKI

ESKİ DOST DÜŞMAN OLMYACAĞI GİBİ ESKİ DÜŞMANDAN DOST OLMAZ AMA... PARANIN DA DİNİ VE MİLLİYETİ YOK. İNŞALLAH İYİ OLUR.

Misafir

Terorist Amerika kuduracak

Doğan

Hadi bakalım ÇİN'li kardeşimiz. Hadi bakalım maşallah!

EMEKLI GAZETECI

Siyasi arenada birbirimizi yesekte Dünya Konjektüründe Bir yerimiz / itibarimiz varmis. DOST /KOMSU IRANA/ UZAKTANDA OLSA ALMANYAYA KARDES RUSYAYA UYGUR TÜRKLERINE ACIMASIZ TUTUMUNU TASVIP EDEMEDIGIMIZ CINE HASSASIYETLERINDEN DOLAYI Cani GÖNÜLDEN TESEKKÜR EDIYORUZ. DOST ACI GÜNDE BELLI OLUYOR..

Misafir

ÇAN ÇİN ÇON YANİ ÇINCEDE ÖĞRENECEZ DESENİZE

gercekci

altın da dolar gibin alımı satımı risk oluşturdu arsa arazi demiadını tamamladı emlak piyasası bitti kısacası tek borsa kaldısıcak para akışı için tüm hisse lerin üç kat artması lazım sıcak para akışı sağlanmış olur bunu yapın artık

Misafir

işte böyle bütün dünya ülkeleri birlik olsa amerika diye birşey kalmaz

MiSaFiR

ABD sürekli para basarak silah ve uzay teknolojilerini geliştirdi... Diğer ülkeler bunu yapmadığı için bu konularda daha geri kaldı... Dünya'daki belli başlı DENETLEYİCİ platformlarını ele geçirmiş olan ABD'ye kimse söz geçiremiyor!!! Buna bir son verilmeli...

Misafir

Ne kadar komiksiniz lan siz.

Misafir

Uygurlar icin CIN dövmüyormuydunuz?

Zeynep (g )

Kocaman yaşlı başlı adamlar ,''Stajyer '' deyip küçümsedikleri genç bir adamın en son Çin ile vardıgı anlaşmanın meyvelerini toplayacak yakında ve sırf muhalefet olsun diye bu kez ''Ayıp ettik ''diye utanacaklarına , başka bir kulp takacaklar , huyları böyle ...:)

MiSaFiR

ABD çöktükten sonra yalvarmaya başlayacak... Ama bu yapılanlar unutulmayacak... Çin, Türkiye, Türk Asıllı Devletler, anti Amerikancı devletler ve diğer Brics ülkeleri ile birlikte hareket ederek bir ders verilmeli ve bir bedel ödetilmeli mutlaka; ki bir daha buna cesaret edilememeli!!!

Misafir

Bir rivayete gorde Avrupalilar Turkleri Avrupa dan kovacak ( ki kovdu Birinci Dunya Savasinda),sonrasindada Turkler ve Cinliler beraber Avrupayi istila edecekler.Belkide dogrudur.Yecuc mecuc e gelisin,kesinlikle Turkler degiller,Cinlilermi bilmem.

Misafir

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'ne yeni atanan Jeffrey Hovenier, ABD'li esir Andrew Brunson'u ev hapsine alındığı evinde ziyaret etti.

Misafir

bu savaştan biz galip çıkacağız.

Misafir

Bunlar daha başlangıc ABD Doları TL karşısında Kuruşlara düşecek, illahaki Dövize yatırım yapacaksanız EUR'ya yatırın

Misafir

horasanla (özellikle horasan lafı geçer) şam arasındaki ırka yecüs meecüs demişlerdir bu arada yaşayan ırk kimdir biri kürtler diğeri türkler....

Misafir

çin ve türkiye arsında ,kader birliği yok ;ticarete dayalı işbirliği var.

Misafir

araplara göre kim dersin yecüc mecüc....

xtr

Evangelistlere göre, Yecüc ve Mecüc kim sizce? Enteresan bir noktaya gidiyoruz

  • 1