BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Çiftlik Bank'ın Tosuncuğu'nun tüm kirli işlerini anlattı! Yuh artık...

On binlerce kişiden 1 milyar TL çarpıp yurtdışına kaçan Çiftlik Bank’ın 'Tosuncuğu' Mehmet Aydın’ın karakutusu Cudi Cumhur Yurdakul, “Pişmanım” deyip savcıya tüm kirli işleri anlattı... Anlattıkları dudak uçuklattı...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Misafir

kadınların tek taş heveslerinin sebebini bilen varsa öğremek istorum ,çok acil

Attila

Bunun adın tosun, parasını çaldıklarına doysun !!!

uran-kay

ne tosunlar çıkıp milleti soyup sogana çevirdi.türk olmasam lafım meclisten dışarı bu millet alık diyecegim artık.hiçmi akıllanmadınız jetlerden falan.

Anka

Vallahi seni taktir ediyorum TosunCuk 😂😂

:)

Ulan tosuncuk sana helal olsun:)

Erol Baron

İsterlerse bu tosuncuklar bizim cari açığı kapatırlar-:)

ecemnur

Yahu bırak tosunu sen bütçeye bak.Örtülü ödenek,varlık fonu dibi gördü.Diyanet bütçesi NASAdan fazla.Köprüler zarar etti farkı bütçeden karşıladılar,Avrasya Tüneli 123 milyon zararda bütçeden karşıladılar,SGK34 milyar zarar etti bütçeden karşıladılar,3 milyonu geçen Suriyelilere eklemlenen Afganlılara ne harcandığı belli değil.Bakan Akdağ 31 milyar avro mdedi ne kadar doğru bilinmez.Seçimler geliyor partilere ödenek akacak mecburen.Para para para lazım.Şimdi bunları bir ak Partiliye söyle ''sen fetö ağzıyla konuşuyorsun,eski Türkiye ağzıyla konuşuyorsun'' deyip geçer.Olmadı pkklısın der.

Misafir

kimse tosuncuga kizmasin, kolay zengin olacaz ve koseyi donecegiz diye ufacik cocuga yastik altindaki paralarimi nasil kaptirdim diye kendi kendinize kizin, bu devirde kim hizli zengin oluyor tosuncuklar disinda)) birde jet fadil vardi, o mubarek muhterimide unutmayalim.

Misafir

2 yıllık degıl 4 yıllık beyefendi dilide varsa sıkıntı yok dünya dili ingilizce kendini geliştirmiş

İşsiz

Adam 2 yıllık işletme mezunu bir de 4 yıllık okusa alimallah diğer ülkelerden de müşteri katardı. Bir de bizim üniversiteleri küçümsüyonuz. Hadi oradan

Misafir

2017 nin yüz karası, üstelik pişmaniye istiyo ,

  • 1