BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.428,84

Çiftlik Bank tabelaları söküldü!

On binlerce kişiden yüz milyonlarca lira toplayan ve haklarında bir dizi suç duyurusu bulunan Çiftlik Bank'ın Bursa'nın İnegöl ilçesindeki çiftliğinde iki gece önce yaşanan gerginliğin ardından güvenlik tedbirleri artırılırken, yönetime kayyum atanacağı öğrenildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 2 Adet Yorum
Misafir

sisteme girenler paramızı istiyoruz diyorlar.Hiçbiri de demiyor ki önceden hiçbirşey yapmadan oluk gibi para geliyordu.10 bin yatırıp ben aylık 3 bin kazanıyorum diyenleri duyduk.hangi sistem verir ki böyle karı. akılsız başın cezasını çekiyorlar bu tarz insanlara müstahak. Devlet el koysun geri kalanlara o paraları da savunma sanayide kullansın.

HAKSIZ ZENGİNLEŞENLER

dombili ile giden paralar gitti ! şimdi devletin yapması gereken , başkalarının mağduriyeti ile SÖZDE kar (!) yapan üyelerden o paraları çatır çatır alıp mağdur üyelere bölüştürmek ! eşini dostunu arkadaşını soygun sistemine üye edeceksin , sonra ben kar ettim , zarar eden düşünsün diyeceksin ! evet kar ettin ! ama o karı, yanıltarak tuzağa çektiğin arkadaşlarından eşinden dostundan çalınan paralarla ettin ! bir kar varsa herkes edecek , zarar varsa herkes bölüşecek ! yok öyle yağma ! mağdurlar dava açsın , sistemde kar edenler belli ! herkese haksız zenginleşme davası açsın! ne koparırsanız bu sözüm ona kar(!) edenlerden koparırsınız.

  • 1