BIST 9.695
DOLAR 32,52
EURO 34,82
ALTIN 2.427,55

CHP'yi topa tuttu! Atatürk yaşasa 'Yeni bir parti kurayım' der

"Bu delege yapısıyla Atatürk bile CHP genel başkanı seçilemez" diyen siyaset bilimci Erol Mütercimler, "Atatürk yaşasa bugünkü CHP için ne derdi?" sorusuna "'Ya ben yeni bir parti kurayım' derdi" yanıtını verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
abcd

Atatürk yaşasa idi S.Tanrıkulu, M.Tanal Ö.Özel, K.Kılıçdaroğlu B.Tezcan diye isimler var olmazdı.

abcd

Atatürk yaşasaydı bunlar yaşamazdı, yaşatılmazdı.

Misafir

Bu chp yeminle zıvanadan çıktı artık ha.... yahu kapatın şu partiyi yeniden bir parti kurun temiz bir parti olsun adam akıllı işler için çabalayın yeni sayfa açın bu nedir yahu....

Misafir

HZ ALİ ALEVİ İSE BÜTÜN MÜSLÜMANLAR DA ALEVİ.YOK BÖYLE BİR ŞEY ALEVİLİK NAMAZ KILMAMAK MI ORUÇ TUTMAMAK MI HACCA GİTMEMEK Mİ NEDİR ALEVİLİK.

Misafir

Hz Ali sadece aleviler için değerli değil O mubarek tüm müslümanlar için kiymetlidir mütercim bey

selim akay

Bu mıymıntı kılıçdaroğlu gitmezse oy yok.

Misafir

Avukatlar zaten taraftir. Hakimler kendi lehlerinde karar vermeyince agliyorlar :D. Bende avukat olsam bende guvenmiyorum derim. Yoksa sana kim daha dava teslim ederki :D

Misafir

Hukukun üstünlüğü kavramının erozyona uğraması ile Berberoğlu’nun Yargıtay kararına itirazı reddedildi..

KOMPRESÖR

DEFALARCA YAZDIK YAZIYORUZ SANIRIM EROL BEYDE OKUMUŞ VE HAK VERMİŞTİR ÖYLE ANLAŞILIYOR. BUGÜNÜN CHP Sİ DUVARINDA ATATÜRKÜN RESMİ ASILI DURAN -TABELASINDA HALK YAZAN BİR PARTİDİR ANADOLUNUN MİLLETİN GERÇEĞİNDEN ÇOK DAHA ÖNCE KOPMUŞ BU GÜN İSE O KOPUŞTAN DİKİŞ TUTMAZ İFLAH OLMAZ BİR HİLKAT GARİBESİ SİYASİ MÜZE OBJESİ HALİNE GELMİŞTİR.DEFTERİNİ KAPAMAK ÜZERE GÜN SAYAN VERESİYECİ MÜFLİS BAKKALDIR .NOKTA.

LİLA

YANİ HER ZAMAN YAZDIĞIMIZI TERCÜME ETMİŞ MÜTERCİM BEYFENDİ NEDİR " THE LIVING MACHINES OF CHP "

k.k.k

Kusura bakmasın kimse ama CHP, Alevi partisi olmuş. Atatürk'ün partisi demek ne ala ! Bölünecekse de bölünsün CHP. Zaten bu haliyle de yıllardır iktidar olamadı. Olamaz da. En azından gerçekten de bir sol parti seçeneği olsun solda.

Misafir

Türk Lirası'ndaki şok değer kaybı dünya basının gündeminde............. Ekonominin krize girdiğini resmen ilan ettiler.

YKenan

Ağzına sağlık. İşte CHP'nin durumu bu. Buradan kurtuluşun tek yolu ise, Atatürk'e sığınmak ve mezhepçilikten vazgeçmektir.

Misafir

AVUKATLARIN DA YARGIDAN ÜMİDİ YOK: YÜZDE 86’SI ‘ADALET YERİNİ BULMUYOR’; YÜZDE 83’Ü ‘HAKİMLER BAĞIMSIZ VE TARAFSIZ DEĞİL’

Misafir

Bu söz akp içinde aynıdır.mhp içinde.mhp de 850 delege imza verdigi halde entrikaci çekerek mahkemesi emirke delegelerin istegini suç oldugu halde reddetti.tıpkı tetikci ysk gibi.

Misafir

Etrafına bakarsan daha çok üzülürsün,ama bakarsan ????

ATATÜRKÜN SEÇMENİYİZ.

AMA BİR DE SEÇMEN FAKTÖRÜ VAR,BİZİM ŞU AN OYLARIMIZ ASKIDA SEÇİMLERDE ASLA BU EKİBE OY VERMEYİZ,DEMOKRASİ ÇIĞIRTKANLIĞI YAPAN KİŞİ KENDİ KURULTAYINI TOPLAMAMAK İÇİN ÇABA SARFETTİ,DELEGE AVLADI.BADAŞMAZ BU CHP İLE.

Misafir

yani kk yı oraya bir organizasyon getirdi. burdan çıkan sonuç bu. ne acı??

  • 1