BIST 9.090
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.325,61

CHP'yi en iyi anlatan fıkra!..

İki CHP'li arkadaş Mekke'yi merak etmiş. 'Yahu herkes gidiyor, bir de biz gidelim. Bakalım ne var orada' demiş ve yola çıkmışlar.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 29 Adet Yorum
misafir

Bu chp çıkmış genel seçimlerde oyları kendi sayacağını söylüyordu. Yahu sen 1250 delegeyi haftalardır sayamıyorsun. Allah bunların yönetiminden ülkeyi esirgesin.

Misafir

Ah be kardeşim, 16 yıldır bu memleketi yönetip uçurumun dibine getiren adamlara güzelleme, muhalefete karalama. Ak Partiye oy vermiş biri olarak bana bile artık yazıların insafsız ve izansız geliyor. Başkan Erdoğan'ı seviyorum ama hata yaptığını da kabul ediyorum. Hem de çok büyük hatalar yaptı. Elbette, şu anki krizin nedeni ne chp ne mhp ne ip. Bunu da bi zahmet kabul edelim artık.

Aziz AY

Güzel abim seni hep takip edip yazılarını okuyorum ama memleketimizde daha önemli konular varken bana göre böyle gereksiz konularla kendini de yordun bizim de zamanımızı aldın. Bu kadar basit bir konu senin gibi bir insanın bütün köşesini kaplamamalı. Azıcık değinsen biz anlardık.

Misafir

bence bu üslup acayip zevk verici. Kaygılanma sen:9

Misafir

Taraflı buluyordum yazıları, bunu ise rahatsız edici buldum. Yaşananları kaleme almanın anormal bir tarafı yok, alınmalı da bu üslup kaygı verici.

Misafir

Allah rahmet eylesin nur içinde yat...

ilahi süleyman

sen de yorum yapmaya başladın yaa...

Her Yer GEzi

Yargı Bağımsızlığı, Yargının Tarafsızlığı ve Sorumluluğu biterse halk eylemleri meşruiyet kazanır.

has

sayın süleyman bey helal olsun size gülmekten kendini alamadım valla bu zavallı kaset genel başkanı kemal ve avanelerinin durumu ne olacak bu kemal aga nereye kadar böyle kaçacak bilmiyorum bu zavallının sonun berbat görünüyor mıarreminde ondan farkı yok eline bir fırsat geçti işte partideki dönen fırıldaklıkları kimin koltuk sevdalısı olduğunu kimin dikdatör olduğunu haykırsana bre gafil ama diyemez bunlar adam olmaz

Konyalı

öldüm gülmekten, elinize sağlık, yine her zaman ki gibi muhteşeml yazı olmuş.

Erol Baron

Dışarıdan bakıldığında Türkiye'nin eğitimi, -dürüst- ve çalışkan insan eksikliği göze çarpıyor.

DADAŞ

YALAKALIĞI BIRAK LGS TOZDUMAN BİRGÜNDE ELEŞTİRİN

Yücel YILDIRIM

CHP Aleyhine ne varsa yazıyorsunuz,ama CHP de yapılanların bir demokrasi örneği olduğunu yazamıyorsunuz.%49,5 oy alarak başbakan olan Davutoğlunun hiç dele ve partiliye sorulmadan kolundan tutularak dışarı altıldığına dair yazı yazamayacak kadar cesaretsiz ve demokrasiden uzaksınız.

SD

SANA GERÇEKLER YETSE YAZAR BEY:... ZABITA DA MEMUR... MİLYONLARCA MEMURLUK BEKLEYEN VAR İKEN ŞU İŞE ALIM NASIL? ''Sözlü sınavla 500 zabıta alınacak! Lise mezunu olmak yeterli..İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na tabi olarak istihdam edilmek üzere 500 zabıta memuru alacak.''

AS

YAZARA GERÇEKLER... HİKAYEYİ, GEÇSE ARTIK... MEB TE KRİZ DİYE HABERİNİZE BAKSANIZ... ''20 GÜN BAS BAS BAĞIRDIM, 700 BİNİ AŞKIN ÖĞRENCİ DOĞRU YERLEŞMEDİ. Müsteşar Yardımcısı Muhterem Kurt, dün görevden alındı ve hakkında soruşturma başlatıldı. Algoritmanın son anda yerleştirme kılavuzu yayımlandıktan sonra değiştirildiğini iddia eden Kurt, şunları söyledi: “Yerleştirmeler yanlış yapıldı. Beni dinlemediler. İsmet Bey zamanında oluşturdu, Bursa’da pilotlandı ve başarılı oldu ancak uygulanmadı. Kamu zararı oluşmasın diye 20 gün bas bas bağırdım.''

SA

YAZAR BEY ŞU HABER KİMLERİN GERÇEK YÜZÜ:..... ''15 yıldır işe gitmeyip maaş alan memur var! Tarih : 3 Ağustos 2018 Cuma 21:15 15 Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde görevli 226 memurdan 81’inin hiç işe gitmeden maaş aldıkları öğrenildi. Aralarında il müdür yardımcılarının da bulunduğu şahıslardan bazılarının ise 15 yıldır işe gelmediği kaydedildi.''

Misafir

Bir sen üzülmüyorsun Fransız Baron. Ne de olsa maaşını Fransa'dan Euro olarak alıyorsun.

Misafir

CHP darbe ile kapatılacak yaptıkları ve yapmadıkları 10-15 sene sümenaltı edilip sonra tekrar piyasaya çıkacaktı 1978-1980 arasına bakın görürsünüz daha önceside aynı zira CHP doğal bir siyasal oluşum olmaktan çıkıp sadece işte var denilecek bir hal aldı partiden kaçan kaçana kalanlarda malum ismi cismi bilinmeyenler kaç tane vekili danışmanı FETÖ den gitti sayıyı bilen yok parti içi tamamen huzursuz biz partiyi yönetemezken ülkeyi nasıl yöneticez sorusu içten içe dolaşır oldu heleki o partinin HDP ye sıcak durması tamamen bitik olduğunu siyaset üretecek kapasitenin terk ettiğinin göstergesidir

Misafir

Bravo Yazar, Bu yazınız ile Beni kazandınız!.... Artık, CHP'yi terk ettim!... Tayyip'ci Oldum!...

Misafir

İyi Partilillerin yediden yetmişe Meral'in arkasından ağlamaktan içi şişti. Sayı saymakla uğraşmanak için hepimiz Meral diyelim kurtulalım diyor.

mim cim

sağ olasın Süleyman bey. sabah sabah bu kadar güzel ince alay olmaz. ellerine sağlık.

Misafir

Türkiye'nin ABD'ye satacağı fazla bir şey yok çünkü üretim yok.

Misafir

ABD’den Türk ürünlerine vergi incelemesi!............. Trump yönetimi ABD'ye gümrük vergisi olmadan giren Türk ürünlerini vergilendirmek için gözden geçirme kararı aldı. Ürünler arasında, otomotiv yedek parçaları, mücevherat ve doğal taş bulunuyor.

Misafir

CHP ve muhalefetin saçmalıkları ve hainliklerinden sıra İktidar Partisine gelmiyor.

AS

YAZAR BEY; GÜN GELİNCE SENİ EN İYİ ANLATAN HİKAYE DEĞİL GERÇEKLER ANLATILACAK...