BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,08
ALTIN 2.324,58

CHP'ye erken seçim cevabı: 'Buyrun hodri meydan'

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü 150. Yıl Programında konuştu. Muhalefetin hodri meydan sözlerine de cevap vererek, "Bu makamın hırslısı olsak 1,5 yıl daha devam edebilirdik. İkide bir hodri meydan diyorsunuz, buyurun meydan" ifadelerini kullandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 49 Adet Yorum
Misafir

Şunu demek istiyo: meral hanım şuanda bulundugu part konumu onun için bir şans ,baska partta olsaydı ona oyle şeyler dyecekti ,

Misafir

Evet birileri öyle derdi ,,,,,,,,🌞

Misafir

Evet birileri öyle derdi ,,,,,,,,🌞,,,,,,,

Misafir

Dili ogrenince ,tekrar okusunuz ya da birazcik buyuyünce

Misafir

Evet, Ya Devlet başa ya kuzgun leşe.

Misafir

Böyle riyakar ve haince yazılmış bir yorum. Kimdir bu.

Misafir

Allah vatanımın milletimin devletimin bayrağımın ve dinim İslamın düşmanlarını tez zamanda rahmetli olmuş sevdiklerine kavuştursun inşallah.

Misafir

Anlayan varsa bize de anlatsın.

Hu diyelim

Allah'ın ismiyle. Değerli Türk milleti; Vatanımın, Milletimin, Devletimin, Ay Yıldızlı Bayrağımın ve dinimiz İslam'ın düşmanı başta FETÖ sonra PKK ve DHKPC gibi her türlü terör örgütlerinin, bunların şakşakçılarının son defa 24 haziran da yüzlerine tükürerek boğmak, soylarını kurutmak için sandık başına. Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah.

Misafir

Hadi len ordan leblebi şarap iyi nin hali harap.

Misafir

Yine mesleğinizi icra etmişsin. Çalkala tosunum çalkala.

Hu

Devletin beytulmalını kendi çıkarları için hoyratça kullanan Allah bilmez din tanımazlarin yuzune tukurme gunu 24 hazıran günüdür.Türk halkı tükürük biriktirmeye başlayın.Tüküreceginiz yüzler bir haylı fazladır.Hakkınızı yiyenlerin sapınızı yiyecegi gün 24 Hazırandır.

Misafir

okey kestim tek ver...

ne oldu

Kılıçdaroğlu Hodri meydan derken ''cesaretin varsa korkak değilsen çok karşıma tv de milletin önünde kozlarımız paylaşalım açık açık konuşalım'' demişti.Hemen saptırmışsını Sn Ak Parti genel başkanı.

Misafir

Tam tersi bunları Ak Parti yaptı.Kıvırömada üstünüze yok.

cuhadar

'''Eyy CHP.Seen erken seçim derken biz viyakladık ciyakladık ama sonunda yine senin dediğine geldik.Sen haklıymışsın''' diyememiş tabi.Hodri meydan ne yahu?Makam hırslısı değilmiş Erdoğan.E 16 Nisanda,Fethullahçılığı zaten malum olan YSK başkanına neden''bir şeyler yap evet çıkart yoksa Fetöden gidersin'' mesajı yollandı?

Misafir

Meral akp veya mhp den aday olsaydı biriler şunuda (chp ve iy partililer) derdi: Erkeklerden merale oy yokkk:))

Misafir

Gittigin yerlere babanin parasiyla degil beytulmaldan yiyorsun.chp öyle degil.

urankay

koltuktan inmemek için yapamıyacakları yok,numaradan polim üstüne polim.

RTE

Minareler süngü, kubbeler miğfer, Camiler kışlamız, müminler asker, Bu ilahi ordu dinimi bekler, Allahu Ekber, Allahu Ekber.

Mem

Devletin bütün vali kaymakam polis savcılar ile bir çok imkanı kullanıyor yetmez MHP ile ittifak yapıyor yani şu an maça 10 (yüzde 10) sıfır başlamış durumda. Utanmadan meydan diyor.

Misafir

Chp bu ülke için elinde geleni yaptı... Pkk ise pkk, hdplik ise hdplik, esed ise esedlik..... Almanya ile almancılık... Gezi ise gezi, darbe ise darbe yalakalığı... Daha ne yapsın

Misafir

Bu sefer chp kazanacak... Vatan için ne yapmadılar ki... Darbeleri desteklediler, hdp ile salladılar, almanya ya ve amerikaya vatan sevgisinden mektuplar yazdılar.mhp den chp çıkardılar...

Help

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçimlerle ilgili olarak, "Şimdi teklif ediyorum demokrasiyi koruyalım 17 ay beklemeyelim yerel seçimler için buyurun gelin seçimleri erken yapalım. 17 ay beklemek anlamını kaybetmiştir 24 ekim 2017

Fatih

Sevgili arkadaşlar ohal de sizin oy kullanmanızı engelleyen varmi yok ohal durumu sadece terörle ilgili benin hayatımı kısıtlayan bir durum yok teröründe bu ülkede yeri yok.saygilar söz milletin millet ne derse o kim gidecek kim gelecek 24 haziranda belli olacak