BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.428,53

CHP'nin YSK üyesinden referandum açıklaması

CHP'nin YSK üyesi Mehmet Hadimi Yakupoğlu, bundan sonraki adımlarının AYM ve AİHM olacağını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 21 Adet Yorum
Misafir

ben demedim mi artik bu gezi zekalilar avrupayi turlamaya baslar diye...

oguzhan

Cumhuriyetcisiniz,demoktratsiniz....chpliler senelerce bunlari anlatip dururlar,ama kazanamadiklari her secime karsi gelirler.Bunlar akilli ya,sadece bunlar dogruyu bilirler,secimi kazananlar Coban,biz bilmeyiz,biz cahiliz.....gercek demoktrat oldugunuzu gösterme zamanidir ,chp liler...hileyi hazirlayan sizsiniz,bu vurulmiyan mühürleri bu tezgahi sizler hazirladiniz,mecburiyetten altina imzada attiniz,daha neyin pesindesiniz.Herzaman tencere,tavayla olmuyor,sizlerde hep bos hava...

vatandaş

allahın adaleti ergeç gelecektir

Misafir

1 360 000 oy farkı ile kaybetmişsiniz hala itiraz ediyorsunuz. ben bu güne kadar mhp nin seçim kaybedip itiraz ettiğini ne duydum nede gördüm. yalova da 1 oy ile seçimi kazanan akp sizce orada 2 oy çalamadı mı? el insaf.

adam

zavallı chp yavaş yavaş sindireceksiniz milletin kararını.siz ve işbirliği yaptığınız bilumum bölücü hain odaklar ve sağcı kalıntılar siz de sindireceksiniz.e kolay değil..

memocan

CHP siz kaybettiniz bu seçimde bütün yalan dolan hileye karşı kazanan tek parti var oda HDP dir. Kılıçtaroğlu seçim akşamı 3 günde yaptığı sert açıklamayı yapmış olsaydı ve halk dışarıda olsaydı şimdiye dek çözüm için bir seçenek olurdu. Ama geçti artık yeni slogan Pahişahım geber

Misafir

CHP şimdi ne yapacak? Ne yapacak, altına yaptı üzerine oturacak.

Misafir

CHP Başkanlık sistemini istememe nedeni sizce nedir?90-150 millet vekili alabilecekler.Cumhurbaşkanı(artık Başkan)seçtiremeyecekler(%25-27 oy).Başkan(yani yürütme % 51 oyla,ve büyük ihtimalle sağ eğilimli)bağımsız olarak ülkeyi yönetecek,550-150=400(şimdiki) 600-450 gelecekteki mecliste istediği kanunu çıkaracak.Statüko kaybediyor.Ya halkı adam yerine koyup oylarını arttıracaklar ya da kaybolacaklar CHalk(halksız) partisi.

VataNDaş

cehennemin dibine kadar yolunuz var,yürrü anca gidersiniz...

Misafir

baskanlik siztemin gecmemesinin nedeni buydu ama olmadi türkiye naneyi yedi

MİSAFİR

TAM İSABET --DURMAK YOK --YOLA DEVAM ..KESİNLİKLE AHİM GİDİLMELİ ..HEMEN HEMEN --ELLİ --ELLİ ..BUNUN NERESİNDE VEYA HANGİSİNDE BAŞARI VAR??

kktcuce

kendim ettim kendim buldum 90 sene nefret ektim kin hasat ettim bu kafayla sittin sene daha çamur atar iz bırakırım.. beceriksizlik ya ..el den ne gelir..uydu ha chp ye

Misafir

yeterter yahu bu kaçıncı hezimet hala akıllanmadınız? Milletin kararına saygı duyun oyunbozarlık yapmayın damga basılı olmaması secimde hile olduğu anlamına gelmez belkide sandık basındaki AKP karşıtları bunu kasıtlı yaptı. Sandıktaa ihmali olanlar cezalandırılmalıdır. Mühürsüz sandıktaki zarflarla seçmen sayısı eşleştirilirse CHPnin ağzının payı verilir hala FETO dan gezicilerden medet umuyor cok yazık CHPye

lanet olsun

kendi devletlerine kendi milletlerine 1000 yıllık türk islam düşmanı avrupalıdan daha fazla saldırıyorlar. hadi gavur gavurluğunu yapıyor ! ya siz ? sizinki nasıl bir gavurluktur ki kendi milletinizi devletinize düşmanlıkta avrupayı geçiyorsunuz ? kurulduğunuz güne lanet olsun.

bence

adamlar dogrusunu yapiyor ..hazmedilene kadare uzatiriyor ..yoksa olaylar patlak vericek...hic bisey yapmasalar hayir diyenler ..marem kimse hakimizi aramiyor bizde kendimiz arariz deyip saga sola saldiricaklar....kimilerinin istedigide bu..onun icin chpye laf atiyorlar

NE YAPSANIZ BOOOŞ

NE YAPSANIZ BOŞ,GÖKLERDEN GELEN BİR KARAR VARDIR.diyor ya şair.KENDİ MİLLETİNİN KARARINI KABUL ETMEYİP,AVRUPADAN MEDET UMAN ZAVALLILAR.NEREYE GİDERSENİZ GİDİN.CEHENNEMİN DİBİNE KADAR YOLUNUZ VAR.

Misafir

BİZE OY VERERN %49 SEÇMENİN SORUMLULUĞU BİZDE DİYORSUN. KAYBETTİĞİNİ KABUL EDİYORSUN. SİZ NEYİN KAFASINDASINIZ.

Misafir

Yurttaşlar sokağa çıktı... 'Hayır bitmedi, daha yeni başlıyor!'

beyler beyi

sizden ülke menfaati için baş bir şey beklenmezki terör yandaşları. terörden beslenen zihniyet.bir öğrenmiş aym insan hakları insana hak verilir inzan olmayana değil.

vatan

hayırlar kazandı ama ysk izin vermedi

TRABZONLU !!!!!!!!!

Yuh beh her secim ayni kaybet kabul etme yahu biraz Milleti takip edin idolijinizden kurtulun artik Allah Allah !!!!!!!!!

  • 1