BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.436,60

CHP'nin kötüsü, Meral Akşener'in 'İYİ'si!

Tayyip Erdoğan, İstanbul Belediye Başkanlığı dahil, siyaset yapma hakkı gasp edilen bir siyasetçidir. Gezi, 17-25 Aralık ve en nihayetinde 15 Temmuz kahpe darbe girişimi. Türlü kancıklıklara yolunu kestiler, yürüdüğü yola taş koydular Tayyip Erdoğan'ın.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 32 Adet Yorum
Cizreli

Abdullah Öcalan öncülüğündeki Kürt siyasal hareketiyle herhangi bir şekilde yeniden müzakere masasına oturmak niyetinde olduğuna dair en ufak bir emare yok. Tam tersi Osman Baydemir ve Sema Irmak’ın vekilliklerinin düşürülmesi, PYD eski eş başkanı Salih Müslim’in kırmızı bültenle aranması ve daha nice örnekler bir kenara… Kürt siyasal hareketine bağlı üst düzey isimler AKP’nin diyalog arayışında olduğunu kesin dille reddediyorlar.

Cizreli

“Çocuklar ölmesin” dediği için Ayşe öğretmenin altı aylık kızıyla bir cezaevine konduğu bu günlerde Kürtleri kazanan seçimleri kazanır.........................

Misafir

25 Haziran'da sakın ola İyi Partinin kapısını çalma.

Misafir

YAV HE HE................

hakkı

sağ seçmene koyun diyenler. sağ seçmen yufka yüreklidir koyun demenize dayanamaz ve 24 haziranda isteğinizi gerçekleştirir. anladınız siz onu.

Misafir

Ekonomik kriz var. Ülkede istikrar yok. İnsanlarda güven yok. .. Başkanlık seçimi aciliyeti niye? .....Erdoğan ne istiyor da OHAL'e rağmen yapamıyor?............ Bu başkanlık ısrarının altında ne var arkadaş? Evet, birilerinin bizi ikna etmesi gerekiyor!............................. Anlamadığım bu; “güçlü devlet” olmak için 15 yıldır ne eksikti?

Misafir

Meral Tam anlamıyla bir “demir leblebi…” Saray'da Herkesin korktuğu biri!... Kedi dostu… !

Misafir

15 Mayıs’a kadar çalışması beklenen Meclis’te OHAL rejiminde Meclis'te İYİ Parti’li oturma düzeni ve Demokratik hakların nasıl karşılanacağı, kullanılıp kullanılamayacağı merak konusu.... Adam Darbe var!................OHAL diyor!..................

Misafir

Ya şu Dünya Liderinin düştüğü rezil duruma bak!............... Sen git Baraj korkusu olan MHP'nin kurduğu partiye İmam Nikahı ile yamak ol!....

Tayyipten Sonra

Kaçak Saray Yıkılmasın!_____________________ Harvard misali dünyanın sayılı eğitim kurumlarından biri olabilecek şekilde Mustafa Kemal Atatürk üniversitesine dönüştürülmesi olabilir!

HESAP VERIN

Yolsuzluk hırsızlık vatana ihanet bitecek!........ Hesap günü gelecek.

Misafir

Türkiye'nin bağımsız Cumhurbaşkanı Erdoğan ne diyor AKP partisi Genel Başkanı olarak bu Akşener'le ilgili işlere?................

Misafir

YSK Başkanı, “İyi Parti’nin seçime girip giremeyeceğini ben de bilmiyorum” diye açıklama yapıyor, insanlar hep bir ağızdan “Daha talimat gelmemiştir” diye yapıştırıyor. Herkes her şeyin farkında.

Misafir

✋✋ He Yaaaaaaaaaa! Bir KHK ile kendini başkan ilan etmediğine şükür......

Misafir

Türkiye’nin önceliği başkan değil bizzat cumhurun kendisidir, onun kendine gelmesi… Meşru ve demokratik olan da budur.

Harun Kasımay

Sn Gül'ün muhalefet adayı olacağını düşünenler Ülke gerçeğini ve hatta AK Parti gerçeğini hiç anlamamış olanlar. Kaybetmişliğin verdiği eziklikten başka bir şey değil. Yazık!.. Kazansalar ülkeye ne hayırları olur, kendine hayırları yok..

Misafir

Sen yazar olmuşsun ya gerisi boş

MAHİR BAŞARAN

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER'İN ÖNÜ SEÇİMLERLE İLGİLİ YASA GEREĞİ KESİLMİŞ OLUYOR, KİMSE HANIMEFENDİYE FİSTAN BİÇMESİN. BENCE İYİ DE OLUYOR, GELECEK DİĞER SEÇİMLER İÇİN BİRİKİM YAPMIŞ OLUR, ÖNÜNÜ GÖRMÜŞ OLUR. MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİNİN MİRASINA DA KONMAMIŞ OLUR, ÖYLE SENELERCE ÇALIŞILARAK KAZANILMIŞ MHP KİTLESİNE HAZIRA KONMAK OLMAZ, BİRAZ DAHA EMEK VERSİN, TEVECCÜH EDENLERİ İYİCE GÖRSÜN, EMEĞİNİN KARŞILIĞINI ÖYLE ALSIN. VAR MI ÖYLE ÜÇ KÖFTE YİRMİBEŞ.?.

Misafir

Tavşan Osursa fertöden bileceksiniz Misafir 08,28

AS

SİYASETE BATAN MEDYA KANAYAN YARAYA BAKSANIZA...''Adana'da Sözleşmeli Fuhuş: Kadını Bulan Bin TL Alır, Her Fuhuştan Yüzde 50 Pay Alır 1 saat önce Adana'da kimsesiz kadınlara fuhuş yaptıran 9 şüphelinin kadınlara "Kadını bulan bin lira alır, her fuhuştan yüzde 50 pay alır, gerisi aracılık yapana kalır" diye sözleşme imzalattıkları ortaya çıktı.''

Misafir

batan gemiyi önce fareler terkeder. hayrola birden MERALCİ oldun.İleriye hazırlık başladı mı

iyilerin önü kapanmaz

meral hanıma hiç engel çıkarılırmı.mesela montaj kayıtlarla kadının 15 mayıs kongresinde sölediği sözü yaptınız 15 temmuz.mesela kadının kaseti var dediniz utanmazca arlanmazca,mesala hareket başlangıcında toplantı salonu sahiplerinin son anda salonu vermekten cayması,mesela salonun elektrklerinin kesilmesi,mesela ses sistemenin kapatılması,mesela gideceği illerde valiliğin o gün toplantıları yasaklaması,mesela parti binalarının son anda kiraya verilmesinden vazgeçilmesi gib...bunlar önünü açmak için yapılmıştı değilmi hadicim.rahmetli erbakan gibi söyliyeyim hadicim hadi ordan.kadının önüne ne setler çekildi bu güne kadar sen onlardan bahset.

miralay

Aynı kafasın Hadi.Hiiç değişmemişsin.

Misafir

ben mühürsüz oylarla seçim yapıldı , tarafsız ve bağımsız!!!!!!!!!! sonuçlar 24 haziranda açıklanacak diye biliyorum ..

Misafir

iyi partinin önünü kimse kesmez kesemez kesen zararalı çıkar