BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,98
ALTIN 2.434,97

CHP'nin İBB başkan adayı belli oldu!

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu. Buna göre CHP’li Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu partinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Misafir

AMAN AMAN AMNAN YENİ SEÇİLECEK BELEDİYE BAŞKANI İKTİDARDAN OLMASINDA, KİMDEN OLURSA OLSUN YETER...YETER Kİ DEVLET FAZLA TALAN EDİLMESİN......AÇ GÖZÜNÜ VATANDAŞ TÜRKİYEM NE HALLERE DÜŞTÜ ...ÜÇBEŞ TERÖRİSTE BİLE GÜÇ YETİREMEZ LODU MEMLEKET....MİLLETİ OYALAYA OYALAYA ,KANDIRA KANDIRA TERÖR DEVLETİ KURDURDUK.

Misafir

artık bıçak kemiğe dayandı istanbulda ..rantçılık orman katliamı arazi peşkeşliği, vurgun hortumculuk, partiye üye olanların bütün ihaleleri kazanması... fetöye yardım.... ihale fesat karıştırma ... bizim bilmedikdiklerimizi birisi daha iyi biliyor.

Misafir

ibb meclisi akp ve mhpli meclis üyeleri çoğunlukta.akp,mhp desteği ile kazanır.eğer istanbullu seçmenler seçseyidi; akp, chp nin arkasından bile koşamazdı.

gencoglu

HANİ ŞU TÜRKLERİ KESEN KATLEDEN MAKARİOSUN PUTUNU DİKEN GİZLİ YUNAN DEĞİLMİYDİ BU

Misafir

chpyi sevmem oyda vermedim ama chpye fetö yakıştırması yapan aciz bencil ve cahiller çıkarın at gözlüklerinizi fetö akpye sızmamış evet çünki akpnin kendisi fetö. nasıl chpye fetöcü dersiniz, hele hele referandumda evet verip hayır diyenlere hain diyenler fetö hala besleniyor kürdistan kuruluyor bunlar sizin eseriniz

FETÖŞT

ASLINDA FETÖŞT YAKIŞIR CEHALETPARTY YE

DİMYATA

PİRİNCE GİDERKEN ELDEKİ BEYLİKDÜZÜ DE GİDECEK DESENE

Hakkı SORAN

Aceleye getirmemeli kanaatindeyim.

Misafir

Seçilirse bu sefer de vatan caddesinde ki emniyet binasını mi basacak ve şerefli polis kardeslerimize tehditler savuracak

Bulbul

Nah kazanır chp yoksa chplimisin

Misafir

Seçim gizli oyla yapiliyorsa, seçilme ihtimali vardir. Ama seçilmesi durumunda en kisa surede gorevinden alinip yerine kayyum atanmasi ihtimali seçilme ihtimalinden daha yuksektir...

Misafir

chp kazanacak Allahın izniyle

atanmış saçma olacak

Bu hiçte adil değil.Topbaşı halk seçmişti,maalesef buna layık olamadı,seçim sürecini beklemeliydİ,hastalık kaza vs.olmadıkça,böyle keyfi gönderilme hatadır.Ne dedi,canım öyle istedi.!!!

Misafir

Kaynak: CHP mi?........................

  • 1