BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.508,65

CHP'nin 'ezan' iddiasına Bozdağ'dan sert tepki!

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel'in Cumhur İttifakı’nın adayları konuşurken ezanın geç okutulması için talimat verildiği iddiasına tepki gösterdi. Özer’i yalan konuşmakla suçlayan Bozdağ, iddialarını ispata çağırdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 21 Adet Yorum
Avşar oğlu

Özgür özel namazimi kaçırmış vah vah üzülme vakit bitene kadar kılınır Telefonuna ezan vakti yüklemesini öneririm Vaktinde kılar

Misafir

Ezan gece saat 4'te mi okunuyordu! Ayrıca o yıl CHP Mecliste değildi. Yalanınız batsın.

hursit dilaver

niye alındınız ki.izmit depremi gecesi,israilli misafirlerimizın uykusu kaçmasın diye camilere ezan 0kumayın talimatı verilmişti.ezan 0kunmadı ama 0 ezan vakti de deprem 0luvermişti.ezan tartışmasına girmein. hele CHP yabancı 0lduğu k0nulara girmesin.

Misafir

Bunu beğenenler kaç yaş grubu acaba?

Misafir

Her sabah 5'te AK Parti mitingi varmış:)

CcC

Ezanla sizin ne işiniz var ki. Ezanla karışıyorsunuz

Misafir 2

Lütfen Erdoğan, Özgür Özel'e tazminat davası açsın kazandığı parayı da hayvan barınağına bağışlasın.

Misafir

HAYIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Misafir

Hayvan hakları tabiki önemli köpeğe kasıtlı işkence varsa hesap sorulsun ama sel felaketinde boğulan anne ve çocuğunun hesabını da verin bunu da savcılar soruşturan devlet aileye maddi tazminat ödemeli belediyeler adam gibi alt yapı yapmalı Avrupa'da da yağış oluyor ama sel basmıyor Darbeci alcaklari asmayip besleyecek miyiz? Fetocu alcaklarin kökünü ne zaman kaziyacagiz Adil öksüz alacağını ifade etmeyen Alman elçisine nota verelim iade etmezse ikili kabul anlaşması sacnaligini iptal Edip göçmenlerin istediği Avrupa ülkesine gitmesini sağlayalım

Misafir

Suruç'ta HDP milletvekili adayı İsmail Kaplan gözaltına alındı......AGİT'in seçim raporunda !.............

insan

NİYE SEÇİMLERDEN SONRA ELİNİZİ AYAĞINIZI TUTANMI VAR.?

VATANDAŞ

SEN HAYATINDA KAÇ DEFA CAMİYE GİTTİN. SELAYI EZAN ZANNEDEN KAFA EZANI NEREDEN BİLECEKSİN Kİ?

Misafir

Türkçe okutmasına eyvallah.Ama camileri kapattığı, Kurani yasakladığı tamamen uydurma.Ha referansınız Fesli kadir se ona bir şey diyemem.Devlet arşivleri herkese açıktır.Konuya göre çok küçük meblağlarla erişlemeyecek belge yoktur.mesela Menderesin yıktırdığı camiilerden başlaya bilirsiniz araştırmalarınıza.

VATANDAŞ

SELAYI EZAN ZANNEDEN KAFA EZANI NEREDEN BİLECEKSİN NE ZAMAN OKUNDUĞUNU BİLECEKSİN. SEN HAYATINDA KAÇ DEFA CAMİYE GİTTİN. GİTSEN GİTSEN ANCAK KANDİLE GİDERSİN

Seyfi Kanun

Anladikta, bu CHP ezanleri türkce okutan, camileri kapatan, Kurani yasaklayan parti degilmiydi?

Misafir

Köpekte önemli ama sel baskınında ölen vatandaşlarımız için ne yaptık? Belediyeler alt yapısını düzelttim yoksa her seferde olayı doğal afetlere mi yükleyeceğim Fetonın öldürdüğü darbeci katilleri ne zaman aşacağız? Fetocu alcaklarin kökünü ne zaman kaziyacagiz?

Misafir

Namazda gözü olmayanın ezanda kulağı olmazmış.

orhan can

Muhalefet misiniz iktidar mısnız siz? Muhalefet vaadeder ama İktidar vaad etmez anında gereğini yapar.Seçimden sonra yapacağız ne demekmiş?

Misafir

AKP Rejimini dümdüz edeceğiz............ Yeniden Özgürlük, Demokrasi , Hukuk ve Adalet getireceğiz..

Veeeee

AKp dönemine mahsus Ramazanda niye 1 saat erken okunuyor.

Misafir

Ramazanda niye 1 saat erken okunuyor.

  • 1