BIST 9.792
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.434,94

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce'den önemli açıklamalar

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, NTV'de yayınlanan 'Seçime Doğru programında Ahmed Arpat'ın sorularını yanıtladı. İnce özellikle son günlerdeki 'apolet tartışması' ve Kandil'e muhtemel operasyona ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 55 Adet Yorum
Turgut Şentürk

Allah ın sopası İnce nin sırtında ve suratında patlıyor sürekli. Kendi söylemleriyle rezil olan bir adam izliyoruz sürekli.

Misafir

adam gibi adam muharem ince 81 milyonu kucaklayan adam ayrımcılık etmeden

Hakkı Baba

Lamı cimi yok. Siyasete bulaşan askerlerin apoletleri sökülür. Bunu yapmayanlar gaflet, dalalet hatta hıyanet içinde bulunmuş olabilirler.

Serap

Ülkeyi batırılmış. Rte batırdı esas bir bakın hele

mehmet

cehapeye ait her ne varsa evlerden ırak, düşmanıma yakın olsun. bunlar siyasi silah gibidir, bizim içimize atmışlar bizi vuruyor, amerikaya süpürelim onları mahvetsin.

ahmet kemal

hani askeri vesayet bitmişti. asker dediğin devletin bir memuru. cumhurbaşkanı olursa 30 ağustosta askeri emekli etme hakkı vardır. zaten siyasete karışmış bir apoletli cumhurbaşkanı demeden istifa etmeli. tayyip erdoğan her zaman siyaset yapacak hakim ve askerler üniformalarını çıkarıp gelsinler demez miydi..

Misafir

Biraz kişilik bozukluğu var sende. Berlin misin Türkbay mısın ilk önce buna karar ver.

Misafir

“Her haber yaptığımda kendimi, ‘sorun çıkaran’, ‘gazetenin başını belaya sokabilecek biri’ olarak hissediyordum.” Nazım Ali’nin arkadaş çevresinde maruz kaldığı “Üzdük mü seni patron?” esprileri de cabası. Gazetedeki durumu şöyle özetliyor: “Bizim gazetedeki durum, belki Akşam ya da Yeni Şafak’taki gibi ağır değildi ama hafif de değildi, çünkü sürekli kontrol altında tutulmaya çalışılıyorsun. Bir noktadan sonra benim de psikolojik sorunlar yaşadığım dönemler oldu, daha fazla çekemeyecek duruma geldiğim anlar oldu. Ama güçlü kalmak gerekiyordu.”

Misafir

“Haber yayımlansa bile ya içerde saklanıyor, ya da hiçbir şey anlayamayacağınız hâle sokuluyor. Ben baskıyla pek çok kez karşılaştım, bunun gazetede normal bir durum olarak algılandığını söyleyebilirim.”

Misafir

CHP’ye iç sayfalarda manşet olarak yer verildiğini söylüyor. Deniz, Erdoğan politikalarından mağdur kişilerin seslerini duyurduklarını, iktidarın hoşuna gitmeyecek haberleri de bir şekilde sayfalara yerleştirmenin, gazetecilik becerisi gerektirdiğini, maharetlerini bunun için kullandıklarını söylüyor. Öte yandan her gün birebir müdahale olmasa da “Evet, baskı var, yalan yok” diyor.

Misafir

“Belki de, bu yaptığım, bir ihanet” diyor, kendisini sosyalist olarak tanımlayan, ama şu anda en ateşli hükümet destekçisi gazetelerden birinde çalışan Murat. Gazetesi için, “ideolojik bülten,” “paçavra” tâbirlerini kullanıyor; kendi durumunu ise “Kimse okumuyor ki, biz sadece sayfa dolduruyoruz” diye açıklıyor.

Misafir

“Haber için bir yere gittiğinde, “Ha, sen bizim elemanımızsın” deniyor. Ben gazeteciyim arkadaş! Senin tarafında değilim. Ama yandaş elemanlar danışıklı dövüş içinde. Mesela bir bakanla röportaj yapılıyor. “Kılıçdaroğlu’yla ilgili bir konu vardı da… Biz bunu nasıl yazalım, nasıl istersiniz?” diye soruluyor. Bir gazeteci bunu nasıl sorabilir! Utançtır. Utanç, utanç!”

irfan

İrfan, bu arada, öteden beri ana akım medyada patronun çıkarları gözetilerek haber yapıldığını, hiçbir gazetenin gazetecilik açısından gül bahçesi olmadığını hatırlatıyor. Ancak patron çıkarları dar bir alanı kapsarken, ‘Erdoğan’a göre habercilik’ kıstasının çok daha yaygın ve sıkı şekilde uygulandığı konusunda hemfikir.

Misafir

“Diyelim enflasyon hedefi tutmadı, asla sayfada görünür yerde olmaz. Diyelim, bir FETÖcü beraat etti, girilmez. Kılıçdaroğlu normalde girmez, ama bir açığı yakalanmışsa ıskalanmaz. Bahçeli eskiden girmiyordu, şimdi Erdoğan’a eklemlenmiş bir şey söylüyorsa manşetten bile girer. Tamamıyla konjonktüre bağlı, borsa gibi düşüneceksin: her şey Erdoğan için ve Erdoğan’a göre.”

Misafir

muharrem,bir daha anlat ya.çok heyecanlı oluyor. 24 haziran akşamı suratını çok merak ediyorum.çarşamba pazarı mı olacak yoksa perşembe pazar mı?

Gel bakalim!

Chp ye guvenip te devlet teslim etmek isteyenler, secimler bitipte Erdgan yeniden secildigin de chp nin icinde donen rant kavgasini kendi gozlerinizle goreceksiniz. M.ince bay kemale "gel bakalim kemal" diyecek. Bu durum Erdoganin 10 sene daha baskan olmasini saglayacak.

Ediz

Bak bu söylemler sizin partinizin başındaki zata ve size ait. Acaba size oy vermeyi düşünen insanlar bunu hiç sorguluyor mu? Seçilirseniz ülkenin başına ne geleceğini düşünüyor mu? "YPG=PYD=PKK terör örgütü değil vatanını savunan bir oluşumdur" "PKK neden silah bıraksın" "PKK kanalını neden kapatıyorsunuz?" "PKK'lılara siyaset yolu açılsın" "Biz hapiste yatan PKK'lılara gittik" "Hendek kazan arkadaşlara sesleniyorum" "Terörist değil piknikçi arkadaş onlar"  "Afrine girmeyelim" "PKK'dan tutuklu Seloyu hapiste ziyarete gittik" SELO derhal serbest bırakılsın" "PKK ile mücadele eden komutanın apoletlerini sökeceğiz

Ediz

Pkkdan tutuklu Seloyu hapiste ziyaret edip sonra da Pkk ile mücadele eden komutana apoletlerini sökerim diyemezsiniz. Partinizin çizgisi artık HDP ile aynı.

zafer

bu adamın başkan olmasını bırakın allah korusun başkan olma ihtimali olsa türkiye batar.

UZMAN FETÖCÜLER

BU SİTEYE GERÇEK MUHALİFLER OLSA SIKINTI YOKTA FETÖCÜLER DADANMIŞ.FENA ALGI PEŞİNDELER.UNUTMAYIN BUNLAR BU KONUDA UZMAN ÜSTÜ UZMANLAR.DİKKATTT!!

Misafir

Hiç olmazsa HDP ile birlikte devleti sallamayacağız, pkk leşleri için ağlamayacağız.

resul

Erdoğan gelmezse % 50 nin sigortası atar

Resul

Boş boş konuşuyor

Misafir

Valla muharrem ince çok mesnetsiz konuşuyorsun. Hani belgeler eksik diyordun ne oldu. CHP, Pkk ya yapılan operasyon lardan neden rahatsız oluyor. Ta Mart ayında hükümet kandilede operasyon yapılacağını bildirmemiş miydi. ABD ye rağmen Aferin operasyonu yapılmadı mı. Boş konuşuyorsun boş.

FATİH

SAYIN İNCE KAZANIRSA TÜRKİYE ÇORBA OLACAK.DÜKKANI KAPAT 5 SENE YENİ SEÇİMLERİ BEKLE.