BIST 9.799
DOLAR 32,50
EURO 34,95
ALTIN 2.430,88

CHP'nin Ankara adayı netleşiyor!

CHP'de aday adayları kıyasıya yarışıyor. Ankara'da öne çıkan isim ise Cengil Topel Yıldırım...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 49 Adet Yorum
emrah ercan

muharrem ince olsun

ere

aylin nazlıaka'yı destekliyoruz

emre kara

aylin nazlıaka'yı destekliyoruz

fth

aynen

demekrat

vallaha biz kararımızı verdik MHP nin adayı mevlüde iyi diyorlar ona oy vereceğiz.

Müdür

Sayın Devlet Bahçeli ülkemizin en önemli siyaset adamıdır Türklerin gerçek lideridir ülkücüler su katılmamış Türkdürler milliyetçidirler bende eski ülkücülerdenim onlara laf söyletmem.. Gün gelecek MHP tek başına iktidar, Sayın Devlet Bahçeli de bizlerin oylarıyla yine başbakan olacak bu sözümü unutma.

Müdür

Dıdıın-dıdısı-diye yorum yazılmaz.Senin kine dedikodu denir.Akrabalarının varsaydığın iddialarla büyük bir camiaya muhalefet etmek yerine iftira atmaya,çamur atmaya çalışıyorsun.Söylediğin suçlar doğru olsa bile,poilitikacıları bağlamaz.TCK:20 Ceza sorumluluğu şahsidir,kimse başkasının fiilinden dolayı sorumlu tutulamaz.Hukuk kuralı böyle söylüyor ANADINMI MAL.

hür

cahil.1908 askeri darbe son Osmanlı padişahı olan sultan Abdülhamit hanı devirerek Osmanlı filen bitmişti.ne hilafet nede saltanat kalmıştı. savaşa ülkeyi ittahat terakki soktu.

Ankaralı

Asıl din düşmanı AKP ve onun kadrolarıdır

MUSA

Mağdurlar arasında yardım kuruluşu “Ay Işığı Derneği’nin” yöneticilerinin de bulunduğu “Helal Gıda İttifakında” vurgunun bilançosu şimdilik 30 Milyon TL’yi buldu.

emekçi dr.

islam ve din düşmanlığı varken in chp nin ilk iki genel başkanınıda ankaraya aday gösterseler ne yazar

MUSA

Tür­ki­ye dün Spor Ba­ka­nı Su­at Kı­lı­ç'­ın ka­yın­pe­de­ri Ali Yük­sel ile Baş­ba­kan Er­do­ğa­n'­ın da­nış­ma­nı Yal­çın Ak­do­ğa­n'­ın eniş­te­si Ok­tay Fer­şa­t'­ın el ele ve­rip 150 mü­te­ah­hi­di mağdur etmesini ko­nuş­tu. Ka­yın­pe­der-eniş­te skan­da­lı­nın ma­li bo­yu­tu 60 mil­yo­na ula­şır­ken, sayıları 150'yi aşan fir­ma­lar tek tek suç du­yu­ru­sun­da bu­lun­ma­ya baş­la­dı. - BU SOYGUNU YAPANLARIN BAŞI SECDEYE VARIYORMU

SELİM

İSTİKLAL SAVAŞINDAN ÖNCE OSMANLI ORDUSU VE İSLAM HALİFESİ NİN BAŞINDA OLDUĞU ORDULAR DARMADAĞIN OLDU VE VATANIN HER TARAFI İŞGAL ALTINDA OLDUĞUNU VE ÜLKEYİ ATATÜRK ÜN KURTARDIĞINI UNUTMA

alen markaryan

atatürkü aday gösterseniz Ankarayı ALAMAZSINIZ..... forza gökçek

ASLAN PENÇESİ

sendemi hırsızsın bu kadar desteklediğine göre.Kaç paraya satıldın.Turgut BEYE SANTAJ YAPANLAR NASIL OLURDA MÜSLÜMANLIKTAN VE TÜRKLÜKTEN BAHSEDEBİLİRSİN.Yoksa senindemi odun kömürün ve yiyeceğin Melih başk.danmı.

ÜLKÜCÜ

ANKARAYI İSLAM DÜŞMANI KOMİNİSTLERE KAPTIRMAYALIM ARKADAŞLAR, SAĞIN OYU BÖLÜNMESİN.

ÜLKÜCÜ

MELİH BAŞKANIN KARŞISINA KİMİ ADAY YAPARLARSA YAPSINLAR, TOPU BİRLEŞSİNLER BÜYÜK BAŞKAN YİNE KAZANIR. HAYDİ ÜLKÜCÜLER BAŞKENTTE SOLCU-KOMİNİST-İSLAM DÜŞMANI BİR CHP Lİ İSTEMİYORSAN OYUNU MELİH GÖKÇEK'E VER.

ŞENER

BU SEÇİM TÜRK OLANLARIN VE TÜRKİYENİN VARLIĞINI DEVAM ETTİRMESİNİN SON ŞANSI,AKP KAZANIRSA TÜRKİYE DİYE BİR DEVLŞET OLMAYACAK.TÜRK DİYE BİR IRK YOK DİYENLER TÜRKİYEDE NASIL OY ALABİLİR İNANAMIYORUM.CHP VEYA MHP TÜRK IRKI YOKTUR DESEYDİ TÜRKİYEDE %5 OY ALAMAZDI .

QWERTU

Sen sorulan soruları anlamıyormusun?.Eğitimin ve öğretimin nedir?İletişim fakültesi veya gazetecilik yüksek okulunu ne zaman bitirdin?Senin bu işlere gazete dağıtıcısı olarak başladığın ve dodoş bir girişimci olarak ünlandiğin EKŞİ SÖZLÜKTE yazılmıştır.Doğrumu?..Börekçi Hasan.

ses

bu millet, türk milliyetçiliğini ayak altına alan ve türk yoktur diyenleremi % kaç oy vereceğini göreceğiz

hırrımın müdürü

milleti zorla üye yaptığınız iş başvurularında cv almanızda bile üye yapmadan almadığınızı herkes biliyor..her üyenin oy vereceğini düşünmek aç tavuğun kendini buğday ambarında olduğunu sanmak gibi olur..

Müdür

Bura da çok yorum yazma imkanınız vardır,bunu kabul ediyorum ancak sizler kendinizi kandırıyorsunuz.İnternet Haber'i dışarıda halkın %/90'ı bilmiyor,boşuna nefesinizi tüketiyorsunuz.Sizin bura da çoğunluk olarak hükümet aleyhine yaptığınız ELEŞTRİ VE MUHALEFET değildir,resmen kara propaganda yapıyorsunuz..AKP nin 15 milyon parti üyesi vardır ve yine tek başına iktidar olması demektir.CHP nin & milyon MHP nin 4 milyon üyesi vardır.CHP ve MHPnin top üye sayısı bile iktidar olmaya yetmez.Nefesinizi boşuna tüketmeyin.

AZ KALDI

Sende o kargalarla birlikte AKP nin durumuna güleceksin.Sabırlı ol az kaldı.

sonuç

MHP nin ankara adayı mevlüt karakaya sürpriz yapacak...saygılar.

MEHMET

OLURMU BE KARDEŞİM:))) SN MANSUR DAHA ÖNCE ADAY OLDU DA NE OLDU?