BIST 9.681
DOLAR 32,51
EURO 34,80
ALTIN 2.417,91

CHP'liler bu eylemi mutlaka denemeli!..

CHP, 5 saatlik MYK toplantısının ardından Başkanlık Sistemi referandumunun yıl dönümünde 81 ilde oturma eylemi kararı almıştı. Dün oturdular!

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 60 Adet Yorum
Misafir

Erken seçim ‘tükenmişlik psikolojisi’: yönetecek gücü yok!

Misafir

Onları unutturmak için muhalefete sürekli sataşıyor zaten.Kumandası sarayda.

Misafir

Aynen.Benim tanıdığım pek çok adam Ak Parti il ve ilçe başkanı veya belediye meclis üyesi olunca sadece ortalık yerde içmeyi bıraktılar.

Misafir

CHP ye sadece içkici deniyor .Ha içlerinde içenler yok mu var hem de epey ama zararı kendine.Ama ya Ak Parti?Bunların kan damarlarında ise alkolden çok daha zararlı fetö virüsü dolaşıyor.

Misafir

'Yakışmıyor sana' yazmışsın da bu iki kardeş kendilerine en çok yakışan Ak Parti ve hükümeti aklama paklama parlatma işinin taşeronluğunu yapıyorlar.Bu site bunun için kuruldu.E tabi destek de sağlam saraydan. Ulufe falan :).

Misafir

niye yadırgadınız.başa değil ,taşa oturmuşlar.

kocaelili deli

Gezi olaylarını terörize eden ve kışkırtan eski kankalarınızdan vali Mutlu ve Emn.Müdürü Çapkındır.İkisi de fetöden alındı malıum.Bir de fetöcü başkanınız Topbaşın zabıtaları var.Fetöcü medyanın servis ettiği nerede çekildiği belli olmayan fotoları ''Geziciler çadırda sex yaptı içki içti'' diye buralarda servis ettiniz ve bu yalanlara ortak oldunuz.DHKP C ise taşeron örgüt.Kim parayı verirse ona çalışır.Pkk yı palazlandırıp yüz veren,açılım zırvasını ggetiren AK Partidir.Fetöyü palazlandırıp güçlendiren en son milletin başına musallat eden AK Partidir.Ama sizler Cehape de cehape,Kılıçdaroğlu da kılıçdaroğlu.Her halde ya kafayı yediniz ya da dezsenformasyon için çok sağlam yemleniyorsunuz yoksa bu kadar saçmalık akıl işi değil.

ramak kaldı

Aklınız,fikrinizi,beyninizi CHP nin yaptıklarıyla yediniz.Sonunuz tımarhane olmaz inşaallah.CHP şöyle Kılıçdar böyle.Beyaz Kıyafeti giyip huniyi takıp kolunuz giren görevlilerce Bakırköye götürülürken ''cehepee kılıçdaaaar hebelelüp lep lüp Kemaall'' diye diye gitmeyin de hahahaha.Çok zor işiniz vallaha ha ha.

Erol Baron

AKP'nin %75 inin FETÖ olmasından rahatsız olmayacak insan tiplerinin olduğu ülkede, oy vermediğim CHP'yi hedef tahtasına koyarak taşlatmak pek büyük bir marifet sayılmaz Sn Özışık. Çünkü ülkedeki zihniyet sizin ve AKP'nin işini zaten kolaylaştırıyor.

vatansever

Bende senin haline bakıp gülüyorum.Başkalarını parlatacam diye kendi üzerine zift döküyorsun.Yapma yakışmıyor sana.Doğru kimden gelirse gelsin arkasında,yanlış kimden gelirse gelsin karşısında durmalısın.Bize bu yakışır.Sırf kin ve öfken yüzünden yapılan doğru işleri karalamaya çalışman görmezden gelmen, seni devamlı eleştirdiğin insanlardan nasıl farklı kılacak.Bence kendine gel ve doğru kimden gelirse gelsin yada yanlış kimden gelirse gelsin yaz.Gerisine karışma.

Emekli Öğretmen

Eğitim seviyesi düzeyinin artması ile birlikte Müslümanlar arasında da aydınlanma kaçınılmaz olacak!... Tayyip Diktası yıkılacak!.......

Gezi Yolu_____________________

Senin Seviyende Derdin Ancak Trafik olur!...Bahçeli'nin erken seçim istemi ile Türkiye'nin brüt dış borç stoku bir anda 438 milyar'dan 446 Milyara dolara çıktı!... 8 milyar arttı....... Dolar 4.12!...... Borsa % 1.80 ile Tepe Taklak!..........

Misafir

Eline sağlık abim ama bunlar uçmayıda bilmez.

Misafir

Onunu işini ona öğretecek Ögretmen degiliz biz,,,

Misafir

Yoruluyon demek istiyooooooommmmmmmm,,,,

Suat Kılıç

Ben sizi okumayı tercih ettim kıymetli abim. Teşekkürler eline yüreğine sağlık.

sancar

Ekonomiden, hayvancılıktan, ithal edilen tarım ürünlerinden, enflasyondan, et süt fiyatlarından , dolar altın benzin fiyatlarından mı, işsizlikten mi, cari açıktan mı, adaletsizlikten mi, asgari ücretten mi, eğitimden mi, sürekli değiştirilen sınav sistemlerinden mi, neden bahsedecek, çok iyi mi diyecek.. Hükümetin yaptığı gibi sadece chpyi kötüleyecek.. hani padişah, patlıcanın mı dalkavuklu falan bir hikaye var ya kime ne diyecek. Mecburen ciddi konuları es geçecek beğenmiyorsanız, okumayın..

Erol Baron

Zavallı yurdum insanı, ya içkici denen CHP'ye, ya da hala içinde %75 FETÖ cü var denen AKP'ye oy vermek zorunda kalıyor.

Misafir

Ordan da diyetsiyene doğru yol al ,

Atakan TÜRK

"Menzilciler"in azılı bir müridi olan,Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı bir sefilin her gün Atatürkçülere hakaret etmesi kanıma dokunuyor!YAŞASIN TÜRKİYE CUMHURİYETİ!

Misafir

AMA YILLAR ÖNCEDE;bazı demokrasi düşmanlarının uyguladığı saçma-sapan başörtüsü yasağı yüzünden bayanlarımız protesto için oturma eylemi yapıyordu...Demokratik protestolara"girdisi-çıktısı" diyenler, karakafalı demokrasi düşmanlarıdır.CHP TÜRKTÜR ,süleyman bir Arap kökenli vatandaşımızdır!

Misafir

Eleştimenin Şekline göre şemsiye Şekillenir,yani bazen işi sarpa uğratır bazen de işi diriltir ,paklaştırır

Misafir

Yok gazlatan gazetecui 😕😉

Misafir

Deh dehhh dehhhhhhhhhh,,,💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤

Misafir

Saa haber verenesnafa da ,bahşişi verdin mi ,malumunuz adaletin atletine. Espri atyonuzda,