BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,85
ALTIN 2.433,10

CHP'li vekil Demirtaş'ı solun yeni lideri ilan etti!

Seçim sonuçlarını Twitter'da analiz eden CHP vekili Melda Onur HDP lideri Selahattin Demirtaş'a çarpıcı övgüler dizdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 37 Adet Yorum
@hasanşükrüdal

Selahattin Demirtaş'a terörist diyen solcu olamaz!!

sdfsdf

bir terörist sola lider olamaz istesede olamaz

yorum

sol'a yeni yüz yeni lider lazım. başkanlık sisteminde solun yeni yüzü olabilir. kaynak kemaldan bir cacık olmayacağı belliydi.

KARAHANLI

SEN HERHALDE ŞEYTANIN NE OLDUĞUNU BİLMİYORSUN ŞEYTAN GÖRÜNMEZ ANCAK YAPTIKLARI İLE ŞEYTAN OLDUĞU ANLAŞILIR. ONUNDA GÖREVİ NUR SERTER GİBİ HAİNLERİN ALLAHIN EMİRLERİNE KARŞI İKNA ODALARI OLUŞTURARAK TÜRBANLI ÇOCUKLARA ZULMEDENLERE DENİR GEZİ ZEKALI.

H.ELİBOL

Ben de seçmen olarak seni kabul etmiyorum.Siz demokrasinin ne olduunu bilmiyorsunu.Sizin demokrasi anlayışınız,kendi düşünce yaşam tarzınızın başkaları tarafından kabul edlmesi olarak görüyorsunuz.Siz bu kafa ile ölene kadar muhalif kalacaksınız.

Kıskananlar çatlasın

Erdoğan seçilmiş büyükşehir belediye başkanı olarak Türkiyenin en büyük şehrine 4 yıl hizmet verdi. Seçilmiş milletvekili olarak 11 sene başbakan olarak hizmet verdi. İnşaallah seçilmiş BAŞKAN olarak de 10 sene devletin en tepesinde hizmet verecektir. Kıskananlar çatlasın...

Çarkçı gider PaKKçı gelir

Eee, çarkçı Kemal n'olcek?

ozan

melda onur yüyü BDp ye hadi..hadi..yürüüüüüüüüü ne işin var chp de

EBU SUUD.

Şeytanmı dedin. bak AYNAYA Kimi görürsün.Cemaatçilerden ve AKP Lilerden ala şeytan

VATANDAŞ

alooo la ayakları yere basmayan aklı ile sex birbirine karıştıran duygusal zavalllıııııııııııııııııı o zaman bende sana soruyorum burdan ulan aptall chp sinde hiçbi bir bobayiğit yokta sen bu adamı lider ilan ediyosun yoksa bu demiştara karşı duydğun duyğusal bir bağmı yoksa gerçek duyğun bumuuuuu hiç samman ama ben o zaman sunu söyliyorum demirtaş bu ülkeye bülücülük yapmayacığına dair teminat vermesi lazımmm

Gariban

bilgisi zayıf bozkurt kardeşim sen şu seçim haritasını bir incele bak dindar sünni Türklerin büyük çoğunluk olduğu içanadolu,karadeniz,kuzeydoğu anadolu bölgelerinde ak partinin %60 ve üstü oylar aldığını göreceksin buda dindar sünni Türklerin büyük çoğunluğunun ak partiye destek olduğu açıkça meydanda artı olarak Erdoğanın İslam kardeşliği vurgusuyla diğer hanifi etnik grupların da büyük çoğunluğunun oyunu aldığını+dindar muhafazakar şafi lerinde üçte birinin oyunu aldığını görürsün yani ak partideki hanifi Türk sayısı mhp dekinin dört katı bilmem anlayabildin mi?ak parti Türkiyeyi böldürmez bunu iyice anla.

KARAHANLI

BURADA YÜZ KERE YAZDIM SOLCULAR EN ÇOK ŞEYTANLA İŞBİRLİĞİ YAPAR NE OLDU MHP Lİ AHMAKLAR BU CHP KENDİ KODLARINA GERİ DÖNÜP PKK NIN KOMİNİST KANADI İLE TEKRAR AYNI HAREKETİN İÇİNDE OLACAKLAR.ZATEN MECLİSTEN ATILAN MİLLETVEKİLLERİ HANGİ PARTİDEN SEÇİLMİŞTİ.

FDR

ELİ UZUN ADAMA DESTEK OLANLAR YÜZÜNDEN ÜLKE BÖLÜNME NOKTASINA GELDİ.HIRSIZLIK VE EMEKÇİNİN HAKKINI YİYEN ELİ UZUN ADAM DAN BIKAN ÇARESİZLER ARTIK YENİ SULARA YELKEN AÇTI.

KARAHANLI

SATILIK KÖPEKLERİN SONU ZATEN GELDİ. HAMASET LAFLARLA KENDİNİZİ AVUTUN HOCANA SÖYLE DE SALLA SÜMÜK BİRAZ DAHA AĞLASIN DUMANLINIZ İLE KARALAR BAĞLASIN. HAİNLERİN SONU CEHENNEMDİR.

www

Bu zavallım memlekete çok faydalı olabilirdi, ama Apo bunu harcayacak...

USTAD

ne olcak bu chp nin hali ...???

Kemal Bozkurt

olur başka derdin var mı? Türkiye Cumhuriyeti'ni de yıkıp arap kürt devletini kuralım mı yerine? Bu ülkede Türkiye Cumhuriyeti'ni koruyan iki parti varsa onlar da CHP ile MHP'dir, yıkmaya çalışan iki parti de akpkk ile teröristlerin zırt pırt isim değiştiren partisidir. Allah bu ülkeyi korusun ve kollasın, zarar vermek isteyenlerin planlarını başlarına çalsın, hepsini yerin dibine batırsın inş.

NEYSE

DEVLET BAHÇELİ VE KEMAL KILIÇDAROĞLU YAPTIKLARI İLE MUTLU OLSUNLAR, SAYELERİNDE BİR PKK LI YÜZDE ONA YAKIN OY ALDI, İŞİN İLGİNÇ YANI AÇILIMA ŞİDDETLE KARŞI ÇIKAN KESİMLERDENDE OY ALMIŞ OLMASI DİKKAT ÇEKİCİDİR VE DAHA GARİP OLANI AÇILIM DÜŞMANI SOLCU ENTELLEKTÜELLER DEMİRTATAŞA ÖVGÜLER DÜZÜYORLAR. VAH TÜRKİYEM NE HALE GELDİN TÜRKİYEDE SOLUN GELDİĞİ AHVAL BİR PKKLIDAN MEDET UMMAKMIŞ....

uzunadamdiksinSeni

En güzeli bence "mhp beni ilgilendirmiyor." kısmı. Kısa ve öz. chp ile ortaklık yapan ülkcü kardeşlerimize gelsin :)

misafir

yüz yıldır bu ülkeyi siz yönettiniz bu ülkede taş üstüne taş bırakmadınız sizi kim yargılasın

Zalimlerin sonu gelecek

bu adam asla 77 milyonun değil, milletin hiç değil ancak kendisini seçen gafillerin, hainlerin başkanı olacak. Suriye'de Esed neyse, Mısır'da Sisi neyse burada da rte o olacak, ötesi değil. Seçildi diye insanlar ona saygı duymayacak ya da nefretleri bir nebze olsun azalmayacak. Siz kendinizi avutun böyle, gün gelir devran döner, o zaman tüm gerçekler ortaya çıkar. Bugün ona oy atan gafiller de o gün herşeyi görür. Bu gün güçlü göründüklerine aldanmayın, zamanında firavun da Hz. Musa karşısında güçlü görünüyordu, ebu cehil de Peygamber efendimiz (sav) karşısında güçlü görünüyordu ama sonları malum.

İlker

Dünün bölücüsü, pkklısı, teröristi, bebek katilleri sadece ve sadece marksist solcu olduğu için övgüye tabi oluyor he? Bu chpliler demeyeceğim, solcular var ya dünyanın en omurgasız insanları. AKP'yi her satırda eleştirirlerdi terörü bitirdi ve kürtlere hak verdi diye, şimdi o bölücülere övgülerde bulunup biat edecekler. Yuh size ve solculuğunuza...

saldıray mahmut

sende iyi biliyorsunki başbakan yanlış yapmaz esas mesele dürüst insan rakibinde olsa takdir edebilmendir.tayyip erdoğana allahu teala yaşantısının mükafatını vermiştir.hem oy kullanmayanlarda ak partililer hiç de az değildir haberinişz ola boşuna bahane aramayın hertürlü kaybedeceğinizi dünya alem biliyordu sizinkiler dahi

chp ve mhp kapatılsın

chp ve mhp partileri hemen kapatılsın hazineden yardım alarak ak partinin yatırımlarına engel oluyorlar ikiside gereksiz parti iki parti kalsın akp ve hdp başkanlık sistemi hemen gelmesi lazım gereksiz partiler insanları meşgul ediyor

HASANA

BU SOL PARTİLERİN KÖKÜ BUNLARA DAYANIYO ZATEN.