BIST 9.670
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.494,38

CHP'li vekil anlayamamış! 'Türkiye ekonomisi neden büyüdü?'

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Türkiye'nin son büyüme rakamları için "Rakamlarla insanların gözünü boyamaktan vazgeçin" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 33 Adet Yorum
Misafir

İnternet haber Türkiye ekonomisinin büyümesini, yandaşlıkla kendiside büyüdüğü için, anlamış.Biz vatandaş olarak çarşıya , pazara ,bakkala gidince alım gücümüzün düşüşünden dolayı galiba anlayamıyoruz .Ama internet haber büyüdü diyorsa kesin büyümüştür.

Misafir

Bunlar ülkemin illeti ve zilletidir. Allah muhafaza ülkeyi yönetseler telefon görüşmeleri ile bitirirler ekonomiyi. Milletvekilinin telefon masrafı 2 milyon, kuaförü 1 milyon, bakanının telefon masrafı 10 milyon, sekreterine hediyeleri 5 milyon dan aşağı olmazdı kesinlikle. Varın birde başbakanlarının millete atacağı kazıkları siz düşünün.

ahmet

Bu kadının telefon parası 2 milyon tutuyormu acaba. Sahi Antalya CHP kadın milletvekilinin borcunu ödedimi CHP liler. Bunlar devlete ve millete yük ve külfettir.

Ali Yavuz

Büyüme yok diyen tayfa son tatilde yunan adalarındaydı. Büyüme ekonomiden çok o tayfanın kaba etinde meydana geldiği için...

kırçıl

Sizin memleketin gelişmesi ile ilgili tereddütleriniz olabilir. Aklınız, hafsalanız almayabilir!!! Siz isteseniz de istemesenizde memleket büyüyor ve büyüyecekte.

salhor

CHP incileri: 1970'te TEK GÜN memuriyeti olmayan İpekçi, 657 sayılı personel kanunuyla birleştirilen kararname sayesinde TRT genel müdürü oldu. Genel müdür 20 yıllık memurdan olur. Keban Barajı için CHP şöyle dedi: Bu kadar elektriği toprağa mı vereceğiz. İst.Bel.Başk.Prof.Nurettin Anadolu'yu İstanbul'a davet etti. I.Boğaz Köprüsü için "Mutlu azınlığın köprüsü.Halkın arabası mı var" dendi.1974'te Kapkara ve kocamana HALK TİPİ EKMEK çıkarıldı.Fakirler onu yedi.Ayrımcılığın kralı yapıldı.GELDİ İSMET KESİLDİ KISMET, bu milletin aklından hiç çıkmadı.Şu kadın vekile neden şaşırayım ki?

Bir halk Partili

Terörist cenazesi başında ağlayan chp yi tanımıyorum

ahmet

Cari acik 400 milyar $, işsizlik %12, enflasyon %10. Bu nasil büyüme!! Birileri bizi kandiriyor galiba!!!

günce

burada yazanlar yağ, tüp, vs kuyrukları bilmezler,bizi hep dış güçler sömürdüler hep onların isdediklerini yaptık asla dışına çıkmadık, bırakın artık kendi kararımızı verelim, asıl güçlü ve bağımsız olmak bu değil mi

misafir

Büyüyünce AKP nin başarısı,küçülseydik;Eyyyyyy CHP Eyyyyy Kılıçtaroğlu derdik değilmi?

misafir

Memura % 3,5 veriliyor bu nasıl büyüme?

Oğuzhan

Türkiye ekonomisi küçülmüş olsa CHP rakamlar üzerine uzunca konuşurdu

kundemacı

Ekonomisi büyüyen ülkelerde refah artar, bizim her geçen gün reel gelirimiz azalıyor. Rakamlar yerine insanların hayat standartlarına bakılsa daha doğru olur. Maliyeti 1,5 TL olan motorin' in satış fiyatı 4,70 TL işte sana halimiz.

gamze

Başkanınız ve milletvekiliniz teröristlere sahip çıkıp silahlı kuvvetleri ve devleti suçlarken sen böyle konuşmussun çok mu dimi :)

Yurtdışı Gözü

Merak ediyorum bu chp ülkesi adına ne zaman güzel iş yapacak

Yıvalı

Son 10 yılda Türkiyenin Ekonomode Harbide Siyasetde Texnolojide nasıl bir sıçrayış etdiyinin biz de farkındayız, Türkler el-ayaqlarına vurulmuş zincirleri qırmışdır, artıq Türkiyenin önünü kese bilecek bir güc dünyada görünmür...

sema

Dünya ve Avrupa derecelendirme kuruluşları üzülmelerine ragmen büyümeyi kabul edip açıkladılar, vah chp mem vahhh, tabi sizin aklınız ermez buna

uğur

Hadi gidin bunu abilerinize yurtdışına şikayet edin

derya

onlar gitsin terör örgütlerine destek versin başka birşeyden anlamazlar

Misafir

Yurtdisinda yasiyoruz ne zaman Türkiye ye gitsek magazalar dolu lokantalar tiklim tiklim tatil yerleri bile yerli turist kayniyor bundan 20 yil önce böyle degildi nerden buluyor millet bu kadar parayi demekki kazaniyor ve harciyor yani insana yansiyor ekonomideki büyüme!

Misafir

Nasıl büyüyecek vergiyle büyüyor

misafir

ekonomi büyümüşmüş milletin anası ağlıyor vergiden hırsızlar ve rantçılar ise sallıyor babam sallıyor

mehmet

anlayamaz tabii. bu millete çektirdiklerini marifet sayan bir güruha mensup sonuçta ne bekleyecektik ki. bunun gibilerin anlaması için her yere laiklik cumhuriyet atatürk yazıp yürüyüşler yapalım, ama ekonomi falan salla gitsin. mutlu olurlar. nasılsa babadan zengindir.

denge yoktur.

İktidar yanlılarında standart yükseldi demekki!!

HADİ CANIMM...NEREİ İYİYMİŞ.

İyide biz neden hissetmiyoruz,semt pazarları bile pahallı artık.giyim desen oda öyle,maaşlarda minimum artışlar,rakkamla güzel,rakkamsız kötü.çok kişi işsiz ve iflas durumunda hükümete uzak olanlar zaten iş bulamıyor,Bu mudur huzurlu ekonomi???