BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

CHP'li Tanrıkulu hakkında savcılıktan flaş karar

Terörle mücadelede kullanılan SİHA'larla ilgili yaptığı açıklamarla tepki çeken CHP'li Sezgin Tanrıkulu hakkında savcılık soruşturma başlattı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 30 Adet Yorum
Misafir

Bu soruşturmadan bir şey çıkmayacağını soruşturmayı açanlar da çok iyi biliyor çünkü SIHA sivil 4 kişiyi vurdu ve bunun her türlü belgesi bulgusu mevcut.Sadece başlatılan ajitasyon ve dezenformasyonun devamlılığı açısından ve dün de Erdoğanın açıklamasının ardından bu gerekli görüldü.Bekleyin görün hiiç bir şey olmayacak.

gözetmen

Sezgin devamlı PKK lılara yardım etti ,bunu bilmeyen yok ,elbette hukukçu olduğundan yaptığının ülke için ihanet olduğunu bilerek suçlarını kamufle ederek yaptı, artık bu zararlı kişinin mecliste yeri olamamlı

Misafir

Sihq'lar yanlış adamları vurdu ama anlamak istemiyor Ak Partililer.Hurrraaa linç edelim anca.Adam yazmış aşağıda pkk lı diye vurulanları.Uluderede olanlarla bunun arasında ne fark var? O jetler de yanlış insanları vurdu bu SİHA'lar da.soruşturmadan da bi cacık çıkmayacaktır merak etmeyin.

işte bu yüzden haklı.

SİHA kimi vurdu:İsmail aydın, 43 yaşında,5 çocuğu var, biri 4 gün önce doğdu.Köyüne arada ot biçmeye, onları toplamaya gidiyor. şu an ağır yaralı.Musa Tarhan, 54 yaşında,Hakkari'de bulduğu her işte çalışıyor. Ak parti Hâkkari önceki il başkan'ın akrabası.şu an yaralı ve gözaltında.İbrahim Sak, defterdarlık'tan, vergi şefliğinden emekli. 6 çocuklu.kendi köyüne her bayram tarlasına her zaman giden bir yurttaş.ölen Mehmet Temel (37)hâkkari şehit selâhattin ilk öğretim okulu ve hâkkari ağız diş hastanesi tesisat işlerini yapıyordu. 3 çocuğu vardı.

VATANDAŞ

AKP DE TERÖRÜ DESTEKLEYEN LERE SAVCI BEY NEDEN SESİNİ ÇIKARAMIYOR ACABA AKP Lİ OLDUĞU İÇİNMİ

misafir

Yargı CHP'ye çalışıyor. Dün Bir haber vardı Savcının oğlu evden parke ateş ediyor Yakalanıyor ve Savcılık tarafından serbest bırakılıyor.

🐒 Cat

Yargının ne kadar bağımsız olduğunun fotoğrafıdır! Dünya, “Türkiye'de özgürlük yok” derken ardı ardına bu tuhaf davaların kime faydası var? ..........

Misafir

Bu Davalar AİHM'den döner gibi!...Türk yargısı bağımsız yargılama yapmalı...

Mert K.

Damad Beyin Firmasına verilen ihalenin bedeli nedir?... Bilen var mı?.. Aileden olan Bayraktar'ların devlete maliyeti ne kadar?

Misafir

İHA'ları Halkı borçlandıran, yandaşı kârlandıran hikayesi!..

CHP YE NEDEN GICIK OLUYORLAR

Chp milletvekilinin; cumhurbaşkanlığı bütçesinden 2016 ve 2017 yıllarında sağlık için harcanan paranın ne kadar olduğuna ilişkin verdiği soru önergesine, Bekir Bozdağ'ın verdiği cevap.CUMHURBAŞKANIMIZLA İLGİLİ SORU SORULAMAZ.

ne alaka

Erdoğanın açıklamasını 'gizli talimat' kabul eden savcılık harekete geçti.

beyler beyi

terörist yandaşı vekiller tabiki saflarını savunacak.

Misafir

HDP agziyla konusan bu kisiye sorusturma acilmasi dogru DA; "yeni devlet kuruyoruz" diye AKP'li Ogan'a sorusturma acilmamasi YANLIS!(adam hala partisinde).. ADALET ISTIYORUM..

yeni düzen

şak soruşturma, tak tutuklama, işte yeni düzen

hamsi

adam sivilerin ismini tek tek sayıyor eğer doğru değilse neden bu idialara karşılık hükümet inandırıcı açıklama yapmıyor?

antalya lı

Bu tanrıkulu varya terörist geberince nedense hep rahatsız oluyor. aslında nedeni bellide işte. Niyeti düzgün olsa vatan sevgisi olsa gurur duyar ama nerdeee pkk nın chp içindeki temsilcisi bumu acaba.

Misafir

ulusalcilar disarda(öymen, batum, oktay v.s) HDP agziyla konusanlar icerde.. Bu CHP bu yüzden asla iktidar olamaz, nokta!

mısafır

madem olen kişiler teröristi isbirlikciydi kanıt gosterın gosterınde mıllete gorsun

alman

emir kulu savcı ve hakim memlekete bak, ondan sonrada elin almanı şunu dedi b unu dedi hepsini doğru demiş, derse az der

Gezi Yolu___________________

Anlaşılan Gelen Seçimlerde AKP gündeminde kin nefret iftira ve herkese Düşmanlığı olacak!...

oguzhan

Chpli Tanrikulu anlamak mümkün degil,bu sihalar sayesinde askerimiz pkkla yakin temasa gecmiyor,buda az sehit demektir.sorun nedir anlamis degilim

Misafir

CHP'den Milli Eğitim Bakanı'na: Atatürk'ü silmek yerine çocuklara yapılan tacizle uğraş

Misafir

Şimdi Ak Partili dostlarımız çıkıp derler ki; Mehmet Zafer Çağlayan TC'nin zararına hiç bir iş tutmamış. 700 000 liralık rüşvetlik kol saati takması TC'nin zararına olmamış mıdır? TC'nin bunun hesabını soramaması devletliğimizin sorgulanmasına sebep olmamış mıdır?

ne mutlu Türk doğana

partisi gerekeni yapmıyor bari atatürkün kemikleri sızlamadan,gerekeni meclis yapsın ,atsın bu hain seviciyi...