BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

CHP'li Loğoğlu: Askerle tankla girilmesi Suriye'ye saldırıdır

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, Şah Fırat operasyonunun tartışıldığı Meclis'te Suriye rejimini savundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 41 Adet Yorum
ufuk

1920-1930 arasında Atatürk yerine bunlar iktidar olsaydı, memleketin hali ne olurdu herkes cevap versin. Ama dürüstçe ve erkekçe !!! Memlekette İzmir mi kalırdı? Zaten gavurdu üstelik, ver gitsin...

Meraklı vatandaş

Bu yazdıklarınız için Esat'dan vekaletname aldınız mı? vekalet almadıysanız bu yazdıklarınız hukuka uyuyor mu?

yurdum

kafasız merdan bitarafınamı batıyo tayyib

ufuk

Zamanında ESad'ı batıya karşı savunan kimdi? Tayyip'di... Reform yapacak diye avrupayı uyuttuk, oyaladık. Ne oldu? Şamarı yedin Şam'dan... Ayrıca 12 ada'ları savaşmadan yunanistana bıraktık diye chp'yi eleştirenler... Söyleyin bakalım, iktidarda o dönem Tayyip olsaydı, bugün izmir Türkiyenin sınırlarında olur muydu? De hele bu soruya bir cevap verin. Milleti saf yerine koymaktan vazgeçin. Akepe sempatizanlığının da bir sınırı var. Bu haddi aşmayın.

cesi

Buda esedin gebesi..herseyde onu savunuyo cahil

BCU

ÖNEMLİ UYARI !________________________________ TÜRKİYE'DE POMPEİ'NİN SON GÜNLERİ YAŞANIYOR!.. HUKUKSUZLUĞU AHLAKSIZLIĞI OMUZLARDA TAŞIYAN BIR MILLET İLELEBET VARLIGINI SÜRDÜREMEZ!.......... TÜRKİYE HALKI EĞER GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALMAZSA YOK OLACAK !___________ TARİHE KARIŞACAK!.... HALKI NAMUSSUZ VE HIRSIZ HUKUKSUZLUĞa DESTEK VEREN BIR MILLET DÜNYA TARİHİNDEN SİLINİR!.. .

Mankafaya

O Suriye'nin iç işleridir!.......... Yabancı bir Ordunun sınır hattını aşarak ihlalleri yaşanıyor!........

Uyan Kelek

Bu Dunyada ULUSLARARASI KANUNLAR VAR!.............. Suriye Birlesmis Milletler Uyesi Bir Ulkedir!... SINIRI gecip askeri Harekat Yapmak ile Turkiye "HAYDUT DEVELT" olarak lekelenmistir!

KAHROLASICALAR

Türkiye'yi ve Türk askerini işgalci ve savaş suçlusu gösteren AKP KAPATILMALIDIR!

Merdan

Tayyip savaş suçlusu, Lahey'de yargılanmalı, hemen tutuklanmalı.

ufuk

Görev sandıkta olur. Burada chp'yi antipatik göstermek için darbe çığırtkanlığı yapanlar da gözümde akp'lidir. Milleti saf zannetmeyin.

TC Coskun

Ilımlı İslam diye iktidara getirilen Tayyiban Rejimi AB'ye ilk defa 2004'te girmişti. ... Mavi balonlar gökyüzüne bırakılmış, güpegündüz havai fişekler fırlatılmıştı.... Derken Suriye'de dünyanın en kanlı terör örgütü olan El Kaide‘ye silah sevkeden Savaş suçu dosyası ile bir kere daha girdi!................ iyi mi?............

VATANDAŞ.

YAV AZ KALSIN ESADIN YERİNE ĞÖZ YAŞI DÖKECEK BU ZİHNİYET...HALKIMIZ KİMİN MAYASI BOZUK GAYET İYİ BİLİYOR...HAZİRANDA BU DEDİKLERİNİZİN HESABI SORULUR.MERAK ETMEYİN.EKŞİMİZ MAYANIN EKMEGİ OLMAZZZZZZZZZZZZZ

ufuk

Daha bir Türbeyi bile koruyamayan, adamı mezarından alıp da kamyonda başka yere nakleden, bunu da zafer diye duyuran, Tayyip mi, 12 ada'yı vermeyecek, trakyayı yunanlılara bırakmayacak, musul ve kerkük Türkiye sınırları içinde kalacaktı? CHP iktidarının tırnağı bile olamaz. 12 yıllık dış politikadaki akepe icraatlarına bakmak yeter de artar bile. Neydi adı? Kazan-kazan politikası :) Sizler gerçekten aklınızı yitirmişsiniz. Tez zamanda sağlık versin Allah size.

27 MAYIS

Komşu ülkeye sınır ihlali Yapan............. Türk toprağını bırakıp kaçan .............. On senedir Anayasa ve Hukuk dışı tutum ve davranışlarıyla meşruluğunu kaybetmiş bir iktidara karşı direnme hakkını kullanarak 27 Mayıs 1960 Devrimini yapan Türk Milleti; göreve çağırıldınız!..

27 MAYIS

Komşu ülkeye sınır ihlali Yapan............. Türk toprağını bırakıp kaçan .............. On senedir Anayasa ve Hukuk dışı tutum ve davranışlarıyla meşruluğunu kaybetmiş bir iktidara karşı direnme hakkını kullanarak 27 Mayıs 1960 Devrimini yapan Türk Milleti; göreve çağırıldınız!..

ufuk

chp iktidar olsa zalimin yanında olurmuşmuş. Ecevit hükümetinde kıbrıs'ı zalimlerin elinden aldık. İnönü sayesinde dünya harbinden kılpayı kurtulduk. Tayyip olsa idi, II. Dünya savaşında havuç sevdasıyla iyi bir şamarı yerdik. İyiki iktidarda CHP vardı. CHP hakkında ahkam kesenler... Sizin yaşınız başınız ne ki, kimsiniz ki? Buralarda chp'yi belki de zamanında en çok ben eleştirdim (ufuk) fakat görünen köy klavuz istemez. İktidar partisinin millete attığı kazığı hala farkedemeyenler var. Yazık size.

STaN

bir an konuşanın suriye devleti yönetiminin sözcüsü demeç veriyor sandım. isme bakınca bir türk olduğunu anlayabildim.

Ozan

Bu chp Türkiye'nin partisi mi acaba?

poyraz

kıblesini esada çevirmişler.

cankan

ahmak türbe yıkılmaktan kurtarıldı.siz boşuna nefes tüketiyorsunuz bu dünyada.

beyler beyi

esedin türkiye temsilcileri

misafiriz...

Hiç şaşmamdım.Türkiyeyi savunsa şaşardım...

Sabır

Pis Esad seviciler

Vatanını Seven

Türkiyeden sizler gidin, Zihniyetinizide değiştirin bu millete yazık chp liler.