BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,91
ALTIN 2.441,09

CHP'li isimden MEB'e çok sert tepki! Bu iş karakolda bitecek

CHP'li Mustafa Balbay, LGS ile girilecek 'nitelikli okullar' konusunda Milli Eğitim Bakanlığı'nı (MEB) sert eleştirdi. Balbay, "1 milyon 200 bin öğrencinin velisi çocuklarının kaderini rastgele bir sürece bırakamaz. Anadolu tabiriyle bu iş karakolda bitecek" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Halk 3

Fetö teröristtir. PKK teröristtir. Daha sı varmı. Seçilmişler i biz seçtik . Seçtiğinizin arkasında durun yada boş lafla ortalığı bulandırmayın. Allah razı olsun çoğu şey yolunda gitmesede birlik ve beraberlik içindeyiz. Birbirimizden tiksinsekte Halen bir milletiz mücadele veren. Ülke sınırları içindeki Kişiler yanlış yapabilirler ihanet açık ve net şekilde görülmedikçe millidirler. Ama sınırlarımızın ötesi öyle değil. Dost görünen imam görünen müslüman görünen medeni görünen çürümüş et yığınları

Halk 2

Seçilmiş Cumhurbaşkanı ve hükümeti ihanetle suçluysan bi kesim, dini yüceltecem diye hakkı yere düşüren bir kesim. Ne oldu size. Hiç çile çekmeden muassır medeniyetler seviyesine mi çıkmayı düşünüyorsunuz. Dolar şöyleymişte şu böyleymiş. İftiralar komplo teorileri... ya koy siyasetini anlat derdini sandıkta gör neticeyi. Ülke tüm vesayetçi anlayışın zincirlerinden kurtulmak üzereyken biri reis diye bi ipe tutunuyor öteki tek çare reisin gitmesi diye bakıyor. Ya hayra bir çivi çakan hayrını alır şerre bir çivi çakan şerrini görür. Allah büyük. İnançsızsanda aklın büyük. Yeter bu korku ve ümitsizlik ve devlet içinde birilerini sürekli ihanetle suçlamak. Yanarsa bizim başımız yanar ey ahali. Accık kendin düşün kendin karar ver kurtul şu kısır döngüden.

Halk 1

Bilen bilmeyen konuşuyor. Bir tarafta kendi ayağına sıkan bakanlık bir tarafta nereden saldırırsam k^ardır diyen bir güruh. Eğitimin öğretimin elbirliğiyle içine ettik. İmam hatipler yüksek puanla öğrenci alınca daha mı inançlı olacaklar. O güzelim imam hatip devri kapandı. Boş yere milleti haksız yere gerip ülke meselelerini düşünemez hala getirmekten başka bir işe yaramayan kulvarlara sürüklemek. AKP si CHP si bi bitmediniz alttan alttan da birileri ne idü belirsiz tohumlar ekiyor. Birileride galayana geliyor.

Hakkı B.

MEB kaos çıkartmaya çalışıyor galiba! Ya da ne yaptığını bilmiyor.

Misafir

1 ABD Doları 4 TL’yi, 1 Euro 5 TL’yi geçti. Sterlin de 5,80 TL’ye fırladıysa ekonominin motorunda ciddi arıza var demektir.

TACETTİN

YOK YAAA ŞİMDİMİ DÜŞTÜ VELİLER AKLINIZA ÇOK HAYRET

BP

İmam Hatipler Öğrenci kaybediyor!.... Allahçılar çıldırıyor!

Gericilik Kudurdu

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada , imam hatip ortaokulları ve geçici eğitim merkezlerini (GEM) bitiren öğrenciler sınavsız olarak yerleştirilecek....................................

Gericilik Kudurdu

Liseye geçiş sınavında kaos sürüyor: Gericiliğe Karşı Aydınlanma Hareketi hukukçuları dava sürerken çıkarılan yönergenin hukuksal ve meşruiyet sorunları olduğunu söylediler.

  • 1