BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,98
ALTIN 2.426,59

CHP'li İnce o iddialar için tweet attı

CHP'li Muharrem İnce, seçim gecesi kaçırıldığı yönündeki iddiaları twitter'dan cevap verdi. İnce, YSK'nın aldığı kararlarda usulsüzlük olmadığını bu nedenle YSK önüne de gitmediğini söyleyerek, seçim gecesi kaçırıldığı yönündeki iddiaları ise yalanladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
dsds

Yok akp kaybetseydi iç savaş çıkacaktı yok erken seçim vaadiyle sus pus edildiler. Neyin kafasını yaşıyonuz siz bize de söyleyin..17 yıldır bu adam iktidarda ve her seçimi kazanıyor..her seçimde de hile hurda diyonuz ama size sormuyorlar mı hiç "arkadaşım siz salk mısınız? her seçimde oy çaldırıyonuz diye.. gerçi bu seçimde level atladınız. oy değil bizzat cb adayını çalmışlar size göre ama neyse :))) öte yandan kemal muharremi yeme planları yapıyor..satılık kara kalemşörler iş başında..seçim psikolojisinin seçmen üzerinde yarattığı baskının dağılmasının ardından hemen harekete geçtiler ve şuan chp tabanına muharremin koyunlarında besledikleri bir yılan olduğu zehrini yayıyorlar..burdan chp seçmenine tavsiyemdir..yemeyin bunu arkadaşlar..chp 40 yılda bir lider buldu (ince) harcamayın ADAMI...;)

adakger

şu mhalefet bakın içler acıs halleri var enbaşındaki zattan en altaki cahil(chp nin okumuışu ile cahil arasındaki möakasa malesef kapanmış, al birini vur ötekine) seçmenine kadar alayı hesabı kitabı nizamı kaçırmış, bunlara birilerinin bırakın çok bilinmeyenleri basit 4 işlemi yeniden öğretmesi lazım...% hesaplaması dahi yapamıyorlar! altaki misaifr arakadaşın iq seviyesi kaçtır. ha bu arkadaş öylede baştakiler ile okumşları bundan farklı mı?

Misafir

Yorumcular NE SAÇMALIYORSUNUZ SİZ YA. BENİM OY KULLANDIĞIM İLÇENİN NE YOLUNDA NE DE HİZMETİNDE İŞ VAR BURDA BİLE %65 OY ALDI AKP. NE ZORLAMASI NE HİLESİ YA. BU MİLLETİ KONUŞANINIZ NİYE YOK CAMİLERDE HOCALAR AKP YE OY VERMEK FARZDIR DEMEDİKLERİ KALDI. BIRAKIN SAF SATALARI ANKARA İSTANBUL SOKAKLARI SABAHA KADAR KORNA SESLERİYLE ÇINLAMADI MI. HER YER ZIRIL ZIRIL İNSAN KAYNIYOR DU BIRAKIN BOŞ İŞLERİ TÜRKİYE DE DAHA OY FALAN KULLANILMAZ NOKTA. YENİ DEVLET KURDULAR BUNA ALIŞIN

Misafir

ya ne güzel bir hayal gücün vay çenin. gücük beynini yoyma böyle şeyleye.

Misafir

O GECE AKP KAYBETSE İDİ ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNECEKTİ BUNDANDIRKİİ İNCEYE VE MERALE UYARILAR GİTTİ VE YAKINDA YENİ BİR ERKEN SEÇİM ŞARTI İLE BU SEFERLİK SUS PAYI İSTENDİ GİBİME GELMEKTE VEE 1,5 -2 YIL İÇİNDE ERKEN SEÇİM OLACAK GİBİME GELMEKTE...HAYIRLISI ..

hasan erdur

hadi oradan bu kadar erken açıklanan seçim varmı.kaldıki bu seçimin sayımı çok zaman alması gerekirdi.önceki refarandum evet-hayır vardı ve 23 e doğru açıklandı.bu seçimde 20.30 millet sokağa indi.

DOLANDIRICI

Otelin 1 katını kapattım desene.HALKTAN TOPLANAN PARA İLE.

cehape

Türkiyeye başkan olacağıma CHP istanbul da belediye başkanı olem diye düşünüyor denmişti.

  • 1