BIST 9.799
DOLAR 32,50
EURO 34,95
ALTIN 2.430,88

CHP'li eski vekile Zarrab şoku! Kılıçdaroğlu ile ilgisi ne?

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü Reza Zarrab soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan CHP eski Milletvekili Aykan Erdemir'in mallarına el konuldu. Soruşturmada Kılıçdaroğlu sürprizi var...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 31 Adet Yorum
Misafir

çok komik yapmayın ya, chp li değilim ama gerçekten çok basit haber

Hakkı BULUR

Bütün yaptıkları ataklar kendi kalemize gol olarak dönen AKP medya, Devlet imkanları ve trollerle birlikte başarılıymış da muhalefet engellemeye çalışıyormuş algısı oluşturmaya çalışıyor. Yenilginin faturası başkasına kesilsin istiyor, ama Millet uyanmıştır.

Misafir

cok haklısın bizcede öyle

Misafir

cok haklısın bizcede öyle

misafir

Dostlar;gerçekten üzülüyorum nedenmi?Kudüs bizim için Rezadan dahamı önemsizmiki israile NOTA vermiyorlar.

A.L.

900 BİN TAŞERONA SÖZLEŞME (KADRO DİYORLAR) MÜJDESİ AKP DEN! ZARRAP HATASI CHP DEN HAYIR..

Misafir

HER KİM VATANA İHANET ETTİYSE HER KİM FETOYU BESLEYİP BÜYÜTÜP BU ÜLKENİN BAŞINA BELA ETTİYSE KİM YOLSUZLUK YAPTI İSE HEPSİNİN ALLAH BELASINI VERSİN

İMANLI YURTTAŞ ---

Mütedeyyin bir vatandaş olarak görüyorum ki AKP lideri ve yöneticileri ile milletvekillerinin o kadar çok FETO ile resimleri ve vidoları ortalıkta geziyor. Acaba bunları ADALET için yargı görmüyor mu? Veya görmeleri istenmiyor mu? Bunlar orta iken bu boş işlerle ne yapılmak isteniyor. Allah aşkına inananların aklı ile fazla oynanmasın...

Ghuuy

AKP lilerin hepsinin fetoylw resmi var. Hepsi türkçe olimpiyatlarına gitti

misafir

ey iktidar.... 17-25 aralık öncesi fetö senin ortağın idi. kim kimi ne ile suçluyor.

doğrucu

ha ha ha.. zarraaap kimi rüşvete boğuyor.. kimlere camur atılmaya çalışılıyor... ver mehteri ver.. siz önce bakanlara ve bakan çocuklarına aktarılan paracıkları aklayın ilk önce...

Misafir

çok da parlak çocukmuş..mapushaneye düşerse diğer mahkumların bayramı var demektir..

Misafir

int. haber raporların sahte olduğunu nerden anladın, inceledinmi.

Misafir

ebru hariç rüşvet alan yiyen bakan ve sıpaları hariç herkesin mal varlığına el koyun olsun bitsin,

Misafir

demekki chp lilerin kaç gündür debelenmelirinin amacı buymuş, zarrab davasının ucunun kendilerine gireceğini pardon geleceğini anladıkları için erken atak yapıp kendilerini haklı çıkarma gayretine girdiler.

Misafir

13.11 yorumuna... Hükumet kalsın... Rüşvet konusunda suçlular açıklansın ve tutuklansınlar,kabul mü?

Misafir

Zeytinyağı gibi üste çıkmanın zirvesi... CHP li eski vekil ya da "her partiden" eski veya yeni vekil de fetöcü olabilir.Zarrab'la işbirliği yapmış da olabilirler.Bunların araştırılması lazım.Ama ortada çok net bir gerçek var ki...AKP nin yeni kadrosu Zarrab'ı daha bir kaç ay önce muhabbetle seviyordu!Hep düşman olunması gereken kişiye şimdi düşman oldular nedense!

A.L

ZARRAP ŞİMDİ FETÖYE VE CHP YE Mİ HİZMET EDİYOR? ÖNCEDEN BUNLARA NE VERMİŞTİ BU HAYIRSEVER?

hasan ali

Milletin aklıyla alay ediliyor resmen önüne yatanların milyon doları götürenlerinde mallarına el koyun Allahtan korkun.

selami

Her naneyi yiyien kendileri suçlu başkaları ne menem bir yüzdür bu tuz kokmuş artık herşeyin cılkı çıkmış Allahım kimler haksızsa kimler göz göre milletin aklıyla alay ediyorsa onları kahreyle.

bir basit vatandaş

Nasıl günler yaşıyoruz? Rüşvet yiyen 4 Bakan'a soruşturma açılmıyor, yurt dışına çıkış yasağı bile konulmuyor. CHP li bir Millet Vekiline ise neler yapılıyor? Bunlarda ne vicdan var ne nedamet. Müslümanlık böyle midir?

Misafir

Hadi yaw akp kendine ortak ariyor zarrab davasinda..

Recep

Ana hıyanet ve avanesi Necip Fazılın şu sözünü doğruluyor: "Bugün bizim muhalefet, iktidarı düşürmek için vatanı düşürmeye bile razıdır."

Vatandaş

Fetö ile diğer partiler arasındaki iletişimi sağlayanlar da açıklanmalı. Gerçi kamuoyu bu konuda bilgi sahibi ama açıklanmalı. "Dön ey gül yüzlüm" diyenler, "Ne istedin de vermedik" diyenler,Kozmik odanın sırlarını israil'e verenler de açıklanmalı. Savcılık bu konuda da işlem yapmalı.

A.L.

FOS VE BOŞ HABER...