BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

CHPli Bekaroğlu Başbakan Davutoğlu'nu topa tuttu

CHP'ye geçişi tartışma yaratan Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu yine çok tartışılacak açıklamalar yaptı. Bekaroğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu adeta topa tuttu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
MMMM

DOĞRU SÖYLÜYOR

Yigit S.

Güzel röportaj. Çukurambar Balıkçıköy'de rastlamıştım beyefendiye evvelki hafta. chp'li olsa da severiz. Yolu açık olsun.

şule

kardeşim topa tutm azamnaı degil atı alan üsküdarı aşıcak birlik olun artık bu memeleket hepimizin kıymetini billeli elele verin varsa güzel fikirleriniz gidin paylaşın bırakın artık çamur atmayı yter ya şu memlketede bihayırınız olsun işiniz gücünüz kusur aramak siz deb bir zamanlar hükümettiniz

ne gunler Ya Rab!!

bu pkk iyice zayiflamisti son zamanlarda eskiden daha guclu hale geldi..simdi bu mu cozum...bunun musebbibi kim...yine mi paralel...peki o zaman pkk ne...kck ne...pyd ne...kandil ne...hdp ne...adamlara baksana mahalleri alin diyebilecek kadar ileri gidebildiler..bizde sadece aciklama yapiyor..yapiyor..yapiyoruz

gerçek

Egosunu tatmin etmemiş zavallı seni kim takar artık

faruk

Aksine Bekaroğlu -matik gibi. baksanıza girdiği her partiyi temizliyor!... Onun olmadığı her topluluk kirli!....

sosyal demokrat

uzun yıllar chp ilçe başkanlığı yapmış biri olarak Bekaroğlu gibi Atatürk düşmanı birisinin parti meçlisine entrikalı bir şekilde seçilmesini içime sindiremiyor ve chp ile yollarımı ayırıyorum.

VATANDAŞ

YAKINDA CHP TRENİNDEN İNERSİN SENDE DOĞRULARI SÖYLEMEN İÇİN CHP YE GİTMENE GEREK YOK Kİ

Hurşit Yaka

Masanın kenarına kayarak resim çektirmek niye, masanın ortasına otursana sümen takımı masanın ortasında, yoksa arkanda asılı olan Atatürk posterinin görünmesini mi istemedin hemşerim.

salih

çakal bile ulaşamadığı ete mundar demiyor... ah bekaroğlu ah!..

Elem

Kimse bir anda dalalete düşmez der bir Çin atasözü, önce Kuranı çağdaş bakışla okumak falan dersin, sonra İhsan Eliaçık tayfasına karışırsın bir bakmışsın Türklüğü silip Fransız usulü Türklük yerleştirmeye çalışan bir partidesin, Refahtan CHPye...

cehepe

Hadi oradan bukallemun.

la tahzen

ya okuyayım dedim ama baştan çuvallamış adam. Özgürlüklerin partisiymiş. deseydi bu ülkede chp 80 yıl özgürlüklerin önüne geçti halka zulüm yaptı. Biz bunu değiştirmek için geldik o zaman okurdum. Adam 80 yıldır baş örtüsüne zulmetti de şimdilerde özgürlükden bahsediyor. yazıyı hiç okumadım ondan sonrasını..

  • 1