BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

CHP'li Başkan'dan olay sözler: 5 ilde operasyon hazırlığı var

CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin görevden alınmasından sonra “Aydın’da, Adana’da, Ankara’da, İzmir’de ve İstanbul’un birçok belediyesinde operasyon yapma hazırlıkları olduğunu biliyoruz. Bu operasyonlar, siyasi operasyonlardır.'' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
yasin

Tam Zarrab,Berat Albayrağın ve dönemin BB ının adını vermişken bu operasyonlar haber bile olmaz ama işte....

İSTANBUL

BEN AK PARTİLİYİM VE O OPERASYONA ÜMRANİYE BELEDİYESİNDEN BAŞLASANIZ ZAHMET OLMSAZSA.

k.k.k

Kim yolsuzluk yaptıysa herkes hesabını versin kardeşim. Bunun partisi falan yok. Gönderin müfettişleri soruştursunlar. Bilgi Edinme Kanunu var. Belediyelerin Araştırma Komisyonları var. Bulsunlar açıkları şikayet etsinler.

Abidin

Ülke büyüyor büyüdükçe yerel yönetimlerin payı artıyor. Ama CHP nin hizmeti niyeyse artmıyor? Nerde bu paralar? Adam kimlerin iş yapmadığını tek tek saymış aferim

bir basit vatandaş

Seçimlerle ilgili operasyonlar. Kendi Belediye Başkanlarını istifa ettirince, diğer partilerin Belediye Başkanlarını da görevden alma operasyonları. Bu Belediye Başkanları son bir ay içinde mi yamukluklar yaptılar. Neden bütün Belediye Başkanlıklarına aynı zaman da operasyonlar yapılıyor. Bunlar bir biri ile ilişkili, siyasi operasyonlar olarak gözüküyor.

Misafir

CHP li bütün belediyelere kayyum atansın. Hdp öğle yemeğiydi o yemeği servis eden CHP de akşam yemeği olsun.

Recep

Ataşehir, Kadıköy gibi Türkiyenin arsa fiyatları en yüksek yerlerinde; 17 rezidans, 3 villa, hısım akraba üzerine kayıtlı 35 lüks daire 9 yıl gibi kısa bir sürede nasıl yapılır? Siz önce gidin onun hesabını verin sonra edebiyat yapın.

am

bide şu zamları yapanlara opra düzelleseydin daha geçinemiyik bitik tükendik

Oyun içinde

Akp gene oyun peşinde

Misafir

ha bir de siz ne zaman bu ülkeyi düşünür oldunuz?

Misafir

Madem öyle! Aydın Büyükşehir Belediyesinin trafik yoğunluğu olan yere değil de yoğunluk olmayan bir bölgeye neden köprülü kavşak yaptığını sormadınız. Şehir merkezine niçin yapılmadı o kavşak? Niye insanlar 260 bin nüfuslu bir şehirde 700 mt lik yolu 30-45 dk da alabiliyor.

Misafir

bunun göbek adı kesin zekai. hemen şıppadak anlamış.

  • 1