BIST 9.530
DOLAR 32,45
EURO 34,80
ALTIN 2.481,09

CHP'li başkandan dayak istifası!

KARABÜK’ün Eskipazar ilçesinde, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Şahin, İl Başkanı Abdullah Çakır tarafından şiddete maruz kaldığını ileri sürerek, görevinden istifa etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

muahahaha chp ve özgür düşünce !! halen bu boş laflamı kendinizi kandırıyorsunuz ? saadete sivas kanı sattınız olmadı...hdpkk yı meclise soktunuz olmadı..tüm milli olanları atıp pkk dhkpclileri aldınız yetmedi.kasetci kk başkası istegi üzere geldi gitmiyor..abaza ince dediniz oda olmadı..şimdi yiyin birbirinizi..özgürlükmüş demokrasiymiş chp miş :)=))) la he lan hee manyamışlar sizi..

KÖTÜ ÖRNEK!...

NE KADAR AYIP.CHP'NİN TEMEL FELSEFESİ ÖZGÜR DÜŞÜNME OLMALI İDİ..

yunaklı

CHP, Kurtuluş savaşından sonra İngilizler tarafında TC bir daha kendi içerisinde sorunlar ile boğuşsun diye kurulmuş bir teşkilattır. İngilizler chp nin şimdiki haline onlarda şaşırmakta, "ülkesine bu kadar kötülük yapacaklarını beklemiyorduk" demektedirler.

YKaan

yiyin birbirinizi ete para vermeyin.

kemel kemal

yiyin birbirinizi.dayan kemal arkandayız.

kundemacı

Ülke batmış, dolar 5TL olmuş enflasyon hortlamış, pahalılık aldı başını gidiyor. Bunları haber yapma yerine CHP' nin bir il başkanı ve İlçe başkanı arasındaki işi haber yapıyoruz. Böyle geri zekalılar olduğu müddetçe acaba dolar kaç lira oldu diye çok daha merak ederiz.

ORTADA BİR YURTTAŞ

Anlamadığım konu, ülkenin TEK adam idaresinde mi? ekonomisi kötü mü? ve benzeri hususlar önemli olmuyor. CHP de bir gürültü çıktı mı? alıp yola dökülüyorlar. Başka partilerde neler oluyor, ne yolsuzluklar oluyor ama onlar önemli gelmiyor. Okulların durumu ortada ama önem arz etmiyor...

ahmed

chp de olağan şeyler şaşıran varmı?

DAYYAKK

DEMOOKKRRATTLAR PARTİSİ CHP

  • 1