BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,57
ALTIN 2.495,59

CHP'li Aytun Çıray'ın tweeti olay oldu

CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray, twitter sayfasından tepki çekecek bir paylaşımda bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Misafir

Aydın HAYIRına Sahip Çıkıyor !..............Platformu'nun gerçekleştirdiği eylemlerde 'Hayır Biz Kazanacağız', 'Bu Daha Başlangıç Mücadeleye Devam' sloganları ile sokaklarda!

hakan

bu chplilerin kafasına ulaşmak için ne içmek gerekiyor acaba? her sene avrupaya amerikaya gidip para harcamak için gün sayıyorlar, ama kendi memleketlerine ve özellikle de insanlarına olabildiğine düşmanlar. sanki bu topraklarda beraber zorla tutuyoruz. isteyen gitmekte serbest. tabii sizin gibileri almak isteyen bir ülke varsa!

Misafir

Saray'da geri sayım başladı. Ortalık karmakarışık buradan ne çıkacak kestiremiyoruz!.......

ayhan

diyecek birşey bulamıyorum hainleri biz 15 temuzda temizleyememiş demekki

azerioğlu

soda göndereyimmi hazımsızlığa iyi gelir.bakın ideolojik olarak oy veren chp lilere sözüm yok onlar biatci.ama aklı başında vatan millet diyenler iyi bakın chp li eren erdem iran türkiye savaşı çıksa iran yanında olurum demişti şimdi bu vekilde yeterki ülke batsın diyor ekonomik çöküntü yapalım diyor.bu ağızları kim kullanıyor bölücü pkk+hdp+fetö

fikret boduroğlu

''zorunlu harcamaların dışında harcama yapmayacağım'demiş.bunun neresi yanlış.ben de aynı şeyi söylüyorum,kaldı ki uyguluyorum da.yapılacak ekstra harcamaları siz ödeyecekseniz yaparız.

  • 1