BIST 9.458
DOLAR 32,60
EURO 34,82
ALTIN 2.504,20

CHP’den YSK’nın kararı için ilk yorum

YSK’nın, CHP’nin yaptığı iptal talebini reddetmesi kararını CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan değerlendirdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Canip Alcan

CHP ye oy vermiştim, ama birlikte çalıştığı hayırcılar gurubunu görünce ve AİHM ya gideceğiz açıklamasından sonra artık bu parti benim için yoktur ,çareler yurt dışında aranmaz.

MİSAFİR

BANA GÖRE YSK BAŞKANI SADİ GÜVEN BEY HUKUK KURALINI SAYMAMIŞTIR VE KANUNSUZLUK YAPMIŞTIR ..BU DURUM KARŞISINDA TÜM MUHALEFET PARTİLERİ SADİ GÜVEN BEYİ MAHKEMEYE VERMELİDİRLER..BEN KANUN TANIMAM --BANA NE KANUNDAN HİÇ KİMSENİN DEME HAKKI YOKTUR ..HUKUK DEVLETLERİNDE..

cevat

Paketleme hatası...YSK kanununu ihlal...Atı alan üsküdara geçti.1982 Darbe Anayasa oylamasından sonra, ilk sivil Anayasa oylaması, Yeni Anayasa HAYIRLI ve UĞURLU OLSUN..

Misafir

%49 un içinde her renkten her inançtan her düşünceden insanlar var. Türkiye Cumhuriyetine demokrasi ve hukukun üstünlüğüne inanmış vatandaşlar var. Bu tablo Türkiye’nin uzun zamandır görmediği bir tablo.

Misafir

Kaybetmedik, çok şey kazandık!.......... Kaybetmedik çünkü anlaşıldı ki YSK aracılığı ile yine bir tuzak hazırlanmış ve uygulanmış............ Buna şaşırdık mı hayır.

YAZ KIZIM

YSK DAN DÜRÜSTLÜK, ADALET BEKLEMEK ŞEYTANLA DANS ETMEK GİBİ BİR ŞEY OLSA GEREK.!!

misafir

karartürkmiletiniekilemezchp gitdiğnizyolhdp pkknınyolunereyebaşvuraçaksanvurçünküsizinyaptığınıztörösütyolarıbelçikamüslüminreklamhayırınabaktakonuşhainlerburasutürkiyeaklınızıtürkmiletialırhangihukukabaşvurusanvurçünkütörösitinenişbirliğiyapannınsonuolur meçlistençekileçekmişinizgülegüle türkmiletisizehayranvedeheveslideyilartık

Almanyadan

Bu ne hız AKP'nin el altındaki YSK?.......16 Nisan oylaması Dünya basını, Türkiye halkının Halkın gözünde boşa düşmüş, kadük olmuştur.

Misafir

Hakem son Dakikada elle attığı golü geçerli saymış........

Yürü gidin

Kriz cikarmaya ne kadar hevesli bunlar Tek bir dikili bir seyiniz varmi onu sorun kendinizi . Foturalari millete yüklemeye iyi biliyorsunuz

Misafir

Kendi ayağımıza sıktık resmen. Hile yapılıyor ama referandumu incelemesi için de AGİT çağırıldı ülkemize. ABD ve Avrupa, AGİT raporuna göre referandumu tanımayınca Erdoğan buradan mağduriyet çıkaracak hem Avrupa hem ABD ile aramız bozulacaktır. Rusya ile aramız zaten tam düzelmedi ve uluslararası arenada yalnız kalacağız. Hem Suriyeliler başımıza kaldı hem de ticaretimiz bitirildi. 2 yıl içinde bakacağız göreceğiz neler olacak bakalım.

Bravo !!!

YSK da maalesef ADİL GÜR gibi tökezlemiştir,ikiside referanduma ayar vermişlerdir,bu şaibeyle birlikte anılacaklardır,mühürsüz seçim diyeceğiz bahsederken.!!!

Misafir

bence chp büyük projenin parçası, başka açıklaması olamaz. muhalefet yapıyormuş gibi yapıp gerçek muhaliflerin gazını alma görevi verilmiş. yoksa hak hukuk aym'ye başvuracağız gibi saçmalıklarla insanların zamanını harcamazlardı.

dasas

Kemal baktı koltuğu gidiyor, başka yollar aramaya başladı. Milleti kızdırma, bir daha seçim olsa evet % 60 alır. Çünkü chape'yi seven yok

  • 1