BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,97
ALTIN 2.437,37

CHP'den Esed çağrısı: Derhal ve hızlı şekilde temasa geçin

CHP Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatıyla ilgili hükümete 'derhal Suriye yönetimi ile temasa geçilmeli' çağrısını yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
abcd

HDP kurultayına katılıp terörist pkk marşında ayağa kalkıp saygı duruşunda bulunan, apo itine saygılarını sunanlar şimdide pyd/pkk yı koruma taleplerini iletmişler.

MİSAFİR

ALLAH AŞKINA SAYIN BÜLENT BEY ..BU GÜNE KADAR HEP KONUŞTUNUZ VE NEREYE VARDINIZ? yANİ ÜLKENİN HANGİ SORUNU -NU HALLETTİNİZ VEYA HALLOLDU? YETER ARTIK KONUŞMA ..BİR ŞEYLER YAPMANIZ GEREKMİYORMU ?BİR YÜRÜYÜŞLE YANİ --HAK - HUKUK- ADALET --DİYE YÜRÜDÜNÜZ VE HER ŞEY ORADA KALDI ..YOKMU BAŞKA BİR ŞEY BU ÜLKEDE??VAR ..HEMDE ÇOK VAR AMA SİZLER DEĞERLENDİREMİYORSUNUZ BENCE..BU GİDİŞLE HİÇ BİR ŞEY DEĞİŞMİYECEK ÜLKEDE NE YAZIKKİ ..

Misafir

10 yılda çocuk istismarı sayısı yüzde 700 artmış değil eskiden örtbas ediliyordu

Misafir

daha dün ve bugün onlarca çoluk çocuğu katleden bir caniyle neyin görüşmesini yapacakmışız. hadi be sende.

görünen köy..............!!!

Bu savunmak değil Misafir,şu an Suriye topraklarındayız ve bir şekilde devlet bşk.nıyla müzakere zaten gerekecek,ila nihaye!orada kalacak değiliz.Rusya isterse zaten olacak!!!

Misafir

Bülent Tayyip Erdoğan dikdator dediğiniz için kulliyeye gitmiyordunuzda bu Esat dikdator degilmi yani kendi halkının katili bu adamı savunmak size mi düştü yazık vallahi yazık size

Misafir

ne diyorsun sen kk nın bilmem nesi? geçmişte defalarca olduğu gibi siz gidin. 790 > 1081 değil mi bay sözcü? insan biraz utanır ya. beni 1081 delege g.başkanlık için önerecek ancak 790 oy çıkacak.. insan utanır... NOKTA.

Misafir

otobüste erkek çocuğuna tacizden söz etmemiş chp li kardeşim

kamil

sanki biz chp dediği ni yabsin diye oy verir ı yorum seçim var dersin ben esadla görüşe cem oso terörist dersin bunlar sanki iktidar kendileri Esad'a görüşünce esatmi savaşacak osso yerine

Gezi Yolu________________

Suriye'de Bütünlük Korunmalı! Komşu bölge ülkeleri ve halklarına karşı düşmanca politikalar uygulamanın bir faturası olmalı..

eser

Çocuk istismarının tecavuz ve tacizleri için yasal önlem alınmalıdır. Tecavuz edene iyi ceza verilmeli ve tıkılmalıdır. Tecavuze uğrayan için topluma intibak için gerekli tedbir alınmalıdır. Topluma kazandırıldıktan sonra namuslu bir insan ile böylece evlenerek huzur bulacaktır

mergen

iki günde üç yüz sivili katleden bebekleri bile bombalayan katille anlaşma öneriyor ne kadar akılcı acaba.

koza

bunları birileri bu şekilde yönlendirip konuşturuyor, chp bu milletin lehine hareket edemeyeceğine göre mutlaka bir çapanoğlu var.

  • 1