BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.325,79

CHP'den büyük şok! Seçim hükümeti kararı

CHP seçim hükümeti konusunda aldığı kararla Ankara'daki tüm hesapları değiştirdi. MHP'nin ardından CHP de seçim hükümetinde yer almayacağını açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 37 Adet Yorum
valide

akp ye ikiz yasalar i sormak lazim

sancar

ee akp hdp hayırlı olsun o zaman..akp bunu anadoluda nasıl anlatacak bakalım.. mecburduk kem küm yok mhp yaptı falan..millet de: kurdunuz mu kurdunuz bitti..seçime gidelim diye 40 gündür tiyatro oynayanlar kurdukları tuzağa düştüler..akp hdp hükümeti hayırlı olsun..

Faro

CHP ile HDP kankaligindan bahsediyorsundur herhalde

Faro

Yoruma bak hizaya gel. Nasil böyle bir düsünce olabilirki. Eger durumun baslangicini ve devamini göremiyorsan, ozaman size diyecek bir seyim yok.

chp...yada kaos

din istismarcıları yönetimde kalırsa daha çok kan akacak..ve buna sebep olan milliyetçi geçinen parti ülkenin durumundan sen de sorumlusun ..halk görüyor bunu

yetkisiz servis

hdp akpyle kurmayacagini soyleyince teror meror isid misid pkk myk bomba momba olaylar olaylar cikmadi mi?

sancar

akp hdp hükümeti hayırlı olsun..bilhassa akp ye..

İki yüzlüler

Seçmenin iradesine saygıdan bahsedersiniz. Şimdi seçmeni suçluyorsun.

olacağı buydu

en başta yapılması gereken buydu her iki partiye de yakışır

MİSAFİR

Dogru söylüyorsun kendi cıkarları ugruna din ve milliyetcilik yaparak sözüm ona kendilerini etraflarını zengin ettiler.ölen ve şehit olanlarda fakir ve yoksul insanlar Bunları sadece ALLAHA havale ediyorum.

Bilge

400ü verseydiniz iyice tepenize binecekti, vermediniz kaos, savaş çıkartıp öldürtüyor. ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışıyor sultan. zulmün artsın diyor halkımız, artsın ki belanı daha çabuk bulasın diyor.

ses

siz necisiniz fitnecimi fitne başını ne ikide bir çıkıp çıkıp açıklama yapıyorsunuz diğerleri bir çatı altında birleşirken siz ayırmaya çalışıyorsunuz siz paraleli değilde nesiniz

yanlis

yanliş sin birlik olup hükümeti düsürdünüz simdi hergün sehit veriyoruz..13 yildir kimsenin burnu kanamadi....hükümeti kursaniz gam yemicem o da yokk..

salim

Bu şartlarda CHP ye hükümeti kurma görevi verilmesi gerekir. Görev verilmediğine göre Chp nin dandik seçim hükümetinde payanda olmasına gerek yok.

Saray Darbesi

400 ü vermedik onun için hergün şehit veriyoruz. Çok yazık

CHP ve HDP liler PKK yı Savunuyor

Seçimden sonra 4 Agustosta CHP ve HDP, ‘barış’ (!!!) için bir araya geldi. HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Meclis'te görüştü.HDP heyetinde Figen Yüksekdağ ve Selahattin Demirtaş’ın yanı sıra HDP grup başkanvekilleriPervin Buldan ile İdris Baluken; CHP heyetinde iseKemal Kılıçdaroğlu’yla birlikte CHP grup başkanvekilleri Engin Altay ile Levent Gök yer aldı. CHP’liler, HDP heyetini kapıda karşıladılar. Aslında BİR HDP, CHP SEÇİM İŞBİRLİĞİ planı yaptılar. PKK nın Partileri bir araya gelmiş bak bak baaak.

rıfkı

ne o hdp ile hükümet olmak işinize gelmedi galiba. Ne ekersen onu biçersin!

tansel

doğru karar bence iki kanka akp ve hdp kursunlar bakalım seçim hükumetini,akp kazdığı kuyuya düştü..

sadret

90 yıl Yanlış. Türkiye' yi 1950' den bu güne kadar tam 65 senedir akp nin de takipçisi olduğunu iddia ettiği Menderesler, Demireller, Özallar, Çillerler yani sağcılar yönetti. Halimiz de ortada.

misafir

eğer sen siyasi tarihi zerre kadar bilseydin 90 yıllık diye başladığın yorumu yapmazdın.kardeşim bu ülkeyi 1950 yılından beri demokrat partiyle başlayan sağcı partiler yönetti senin anlayacağın 65 yıllık sağcı iktidarlar ülkenin içine etti.şimdi chp yi karalamakla küfretmekle elinize bir şey geçmez.

misafir

Hangi 90 yıl insanda biraz ar olur

falanca

mantıksız

emrullah

eeeee CHP bu işte türkiye için bir yaralı parmağa işemez bu yüzden sittin sene iktidar olamazzzzz

Hüseyin

MHP'nin girmemesi doğru CHP'nin girmemesi yanlış karar. CHP niye yer almıyor. HDP ile koalisyon kurmaya hazır olan bir partinin seçim hükumetinde yer almaması sadece AKP'nin ekmeğine yağ sürer. Çünkü seçimden sonra da aynı tablo çıkarsa CHP'nin Hükumette olması koalisyon kurulmasını kolaylaştırır.

ozgur

senin yaşın 13 galiba akp den once kim olduğunu ogrenmek istiyorsan gogle a gir