BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,67
ALTIN 2.524,69

CHP'den 'Afrin'e girilmesine karşı çıkıyoruz' açıklaması

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Zeytin Dalı Harekatı'nı değerlendirdi. "Afrin'e girilmesine karşı çıkıyoruz." diyen Özkoç, nedenlerini böyle sıraladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
abcd

Avrupa ve Amerika pkk lı teröristlere silahlı destek veriyor, CHP altta kalır mı hiç. Siyasi destekte bunlardan gidiyor.

Misafir

kk bir seçim müzigi var tam da sizin gibileri anlatıyor korkuyorlar korkacaklar korksunlar

Misafir

adam biliyor anlatiyor devlet saplanir kalir bunu acikca söyleyemiyor cünkü medya akp nin dir ona uyulmasi lazim yoksa sorusturma acilir korkusu var

Misafir

şu elmayla armutu karıştırmamayı okuduğumuzu anlamayı öğrenemedik

Misafir

canlı kalkana karşı durumlarda uçan insansız araç dron alçak orta ve yuksek irtifa sis,gaz,göz yaşı bomba muhimatı,bayıltıcı biber gazı çok faydali olabiliyor zırhlı dron tank keskin nişan silahı ve muhimatı ile...US Fransa İsrael bilinen ve kulanılan metotlar...çok etili olabilyor

Turgay

Buralarda hamasi nutuklar atmak kolay bakın 20 gün oldu ne kadar ilerliyebildik adamlar her yeri mayınla,tünelle aklınıza ne gelirse onunla donatmışlar. Bütün mesele Türkiye'nin burnunu sürtmek bu tuzağa düşmeyelim.

Turgay

Dün de yazdım bugün de yazıyorum. Gönlüm Afrin'nin teröristlerden temizlenmesinden yana ama gerek Cizre'de gerekse Sur'da(ki buralar bizim sınırlarımız içinde) verdiğimiz şehit sayısının fazlalığı beni ürkütüyor. Maazallah meskun mahal çatışmalarında şehit sayımız artarsa ki öyle görünüyor bunun vebalini kimse karşılayamaz.

Misafir 7

Yani bataklık kurutulması diyor

AMASYALI

CHP DEKİ SİZ MEVCUT YÖNETİMDEKİLERİN HİÇ BİRİNİZİN SÖZLERİNE İTİBAR EDİLMEMEKTEDİR VE EDİLMEMESİDE GEREKİR. NASIL BİR PARTİ OLDUNUZ ÇIKTINIZ BE. EZANDAN RAHTSIZ OLAN SİZDE, ŞEHİTLERDEN RAHATSIZ OLAN SİZDE,SAVAŞ ÇIKSA KARŞI TARAFTAN OLURUM DİYEN HAİN SİZDE, PKK'LI SİZDE, DHKPC Lİ SİZDE, VS. VS SIRALASAK DAHA ÇOK ÇIKAR. ONDAN SONRA SİZİN SÖZ VE ÖNERİLERİNİZ DİKKATE ALINACAK ÇOK KOMİKSİNİZ. Sn. BAYKALIN YÜZDE BİRİ OLAMAZSINIZ TOPUNUZ.

MİSAFİR

SİZ AFGANİSTANDAKİ MİLYON İNSAN ÖLÜRKEN SİZ FİLİ,STİNDE HER GÜN GÜNAHSIZ İNSANLAR ÖLDÜRÜLÜRKEN SİZ RUSYA AMERİKA KATLİAM YAPARKEN HİÇ SİVİLLERİ DÜŞÜNMÜYORDUNUZ SİVİLLER İÇİN GAYRET GÖSTEREN TÜRKİYENİN ORAYA GİRMESİNE NİYE KARŞISINIZ .ÇÜNKÜ SAKLANACAK YERİNİZ KALMADI SİZDE TERÖRÜN ARKASINDASINIZ TERÖR DESTEKÇİSİSİNİZ BOŞUNA KIVIRTMAYIN ERKEK OLUN ERKEK EN SONUNDA UYUYAN BU MİLLET UYANACAK SİZİN ÇEVİRDİĞİNİZ DALAVEREYİ ÖĞRENECEK.SİZ FETÖNÜN SOL VERSİYONUSUNUZ AYNI YERE HİZMET EDİYORSUNUZ

İşgalci olmayalım.

Söyledikleri doğrudur,Türk askeri şehid olurken Suriyeli erkek göçmenlerin de savaşması gerekirken resmen keyf içindeler,lokantaları var kahvehaneleri ve hatta hastahaneleri var.bu nedir???Sınır güvenliği elbette yeterli her yeri işgal edrsek zaten baş edemeyiz zaten Rusya çark durumuna girdi haava sahası kapanırsa karada zayiat çok olacak.ne gereği var ,ÖSO bile Afrine girmeyeceğiz dedi,.

BEYLER BEYİ

FETO PKK PYD YANDAŞLARI NASILDA RENK VERİYOR.

  • 1