BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,77
ALTIN 2.506,57

CHP'de yeni kriz! Belediyeleri kaybedebiliriz

Parti içi tartışmalar nedeniyle yerel seçimlere odaklanamayan CHP’de yerel seçim senaryoları iç açıcı değil. Kulislerde parti içi karışıklığın ancak Ankara veya İstanbul gibi birçok büyükşehrin alınması durumunda bitebileceği belirtilirken, mevcut belediyeleri dahi kaybetme olasılıkları dillendiriliyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Fikirci Fikri

CHP'de genel başkan değişmeli.

Misafir

Kurultayınızda, koltuğunuzda batsın!. Hangi yüzle oy istiyeceksiniz. Tüm partiler için geçerli bu yazdıklarım.

SEBEPSİZSİNİZ.

ŞİMDİ DE OLASI YENİLGİYİ MUHALİFLERE YÜKLEME ÇABASI VAR,YEMEZLER,SİZ KOLTUĞU DEVRETSEYDİNİZ ONUN RÜZGARI BİLE YETECEKTİ,ŞİMDİ BAHANE ARAMAYIN,GİDEREK CHPLİLİKTEN UZKLAŞIYORSUNUZ

Fikirci Fikri

AKP yok, RTE var. RTE yoksa AKP de olamaz. Ama CHP öyle değil. Bu nedenle Kılıçdarın oğlu, RTE'ye özenip aynısını yapmaya kalkışmasın. Çevresi yerine kendisini değiştirsin.

Misafir

AKP'de yolsuzluk skandalı!.................. Sakarya Karasu Belediyesi’nin AKP’li Meclis üyeleri, Başkan Mehmet İspiroğlu’nu yolsuzlukla suçladı.

k.k.k

İzmirliyim. İzmir'de gerçek anlamda şok yaşayabilirsiniz ! İlk defa iş bu kadar ciddi. Hiç kimse mennun değil İzmir'in belediyesinden. Her yer trafik. Tramvay ile daha bota sardı ! Şehir pis. Çöpler düzgün toplanmıyor, sokaklar süpürülmüyor. İnsanlar hep ideolojiden dolayı verdiler size, ama anlamadınız. Şimdi göreceksiniz bu seçimde neyin ne olduğunu !

Misafir

kemal kılıçdaroğlu.seçetrek birlikte çalıştığın insanları kenara koyup ,yeni bir ekiple çalışmaya gidersen ,sen siyaset yapamazsın.başarısızlık varsa buna sen de dahilsin.sanıyorsunki böyle yaparak yola devam edebilirsin.ilk seçimli kurultayda delegasyon işini bitirecek bilesin.569 delege imza vermiş ,622 olmadığı için kurultay yok diyorsunuz. seçili kurultayı ben topluyorum diyemiyorsun.bu nokta senin bittiğin noktadır.

Misafir

Asgari ücret dolar bazında 646 lira azaldı...Memur, işçi ve emekli maaşları da 650 lira ile 1200 lira arasında eridi

Misafir

size seçimlerde öyle bir tokat atacağızki.elinizde belediye de kalmayacak.yönetimmiş,muhalefetmiş.sizleri siyasette görmek istemiyoruz.

  • 1