BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,00
ALTIN 2.428,94

CHP'de taktik savaşları! Kaç delege imza verdi kim ne yapıyor?

CHP'de olağanüstü kurultay kazanı kaynıyor... Muharrem İnce yanlısı muhalefet 540 imzayı aştıklarını açıklarken, Genel Merkez bu sayı 'imkansız' diyor... PEki gerçekte kaç imza toplandı?.. İmza verenler kendilerini Genel Merkez'den nasıl gizliyor?

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
ASSİVAS

NE KADAR VİTRİN DÜZELTSENİZ DE SİZİN İKTİDAR ŞANSINIZ YOK. BU KAFAYLA BU DÜŞÜNCEYLE MİLLETE TEPEDEN BAKMAYLA TÖRERE MESAFE KOYMAMAKLA VATANSIZ HAİNLERE DESTEK ÇIKMAKLA, İNANÇLARA SAYGI DUYMAMAKLA, PLAN PROĞRAM OLMADAN GÜNÜ BİRLİK KENDİ İKBALINIZ İÇİN SİYASET YAPMAKLA BU MİLLET SİZİNLE YÜRÜMEZ. HER DÖNEMDE BÖYLE SÜRÜNÜRSÜNÜZ.

Misafir

Genel merkez öpsün sizi herkez

Misafir

DEMOKRASİLERDE ÖYLE KEYFİLİK OLMUYOR KUSURA BAKMA,???

Misafir

Özkan minnet borcu telaşına girmiş,çok yanlış.önce demokrasi demeliydi???

Misafir

Tam olarak budur yaptığınız,fikir zikir meselesi

Misafir

Özellikle Baykal baş sorumludur bu durumlardan,Sn.Öymen gn. başkn oldu yapamadı.Gençlere yol açmak lazım ki demokrasi çalışsın neyse size ne ki Bahçeli hakim orada!!!!

Misafir

Dinazor derken,af geliyor bedelli tamam,ekonomi uçacak...

Misafir

Bu övgüler bugünkü duruma uygun mu onu düşünün bırakın CHP yi.!!!önce bedelli sonra af,icraatler bbudur,ikiside sakıncalı ve gereksiz.di mi?????

Misafir

İŞİNE Mİ GELECEK,DOĞDU BU EKİBE OY VEREN OLMAZ.DAHA ÇOK DEMOKRASİ.

BIRAKIN BU TAVIRLARI

GENEL MERKEZ BU TAVRIYLA MAALESEF GÜVEN KAYBETTİ,ÖZELLİKLE TUNCAY ÖZKAN.İTİBAR KAYBETMEYE DEYMEZ BU YAPILANLAR BIRAKIN DELEGEYİ SERBEST,ASLINDA BU ARTIK SEÇMEN MESELESİDİR VE İLK SEÇİMDE HÜSRAN BÜYÜK OLUR,BİRİLERİNİN EKMEĞİNE YAĞ SÜRMEYİN SN.TEZCAN CHP HALKIN PARTİSİDİR,SİZİN DEĞİL.

Murat

chpliler bu taktiklerle vatanı kurtardı(!), ekonomiyi şahlandırdı(!) ve terörü bitirdi(!).. bravo! chp olmasa biz ne yer ne içerdik yav......

Misafir

3)boş verin kurultayla uğraşmayı.chp mücadele partisi olmaktan çıktı.dinazorlar partisine döndü.dinazorların miyadı doldu.onlara bakan olmaz.onları kendi hallerine bırakın.demokrasi mücadelemiz ayrı partide,merkezietçi partide devam etsin.sayın kılıçdaroğlu ve onun arkasında olanlara başarılar saygılar.

Misafir

2)yeni partide örgütlenmeyi tamamlayıp seçimlere girebilecek duruma bir an önce gelin.önümüzde yerel seçimler var.belki erdoğan,bozulan ekonomi nedeniyle çıkmak üzere olan ekonomik krizi ötelemek için bir erken genel seçime gider.o seçime de bir an önce hazır duruma gelmek gerekiyor.

egeli efe

su an chp siyaset yapanlarin vatanseverlikle falan alakasi yok,hele kilicdaroglu ve saz arkadaslarinin hic alakasi yok,yazik ya bu partiye ne hale getirdiler,nerede o eski chp liler,altan oymenler,deniz baykallar adamlarin bir krizmasi vardi en azindan vatanseverlerdi,ama nerede o eski chp liler

misafir

üç kağıtçılığın iftiranın teröre yardımın çamur atmanın takozun adınıda demokrasi koymuşlar hay sizin aklınıza

xtr

"Tabanda daha sempatik karşılanana Tuncay Özkan" ifadesi :)

misafir

savaşa gerek yok chpkk yı kapatın meclisten atın inanın türkiyenin hiç bir sorunu kalmaz ülkemizin tek sorunu chpkk kendimizi boşuna kandırmayalım uyanalım

ahmed

kk nin gafları ve çarkları adedince toplasalar ince genel başkan bile olur

ss.sebo

demokrasi denilen şey de böyle bir şey olmalı chp çok demokratik bir yapı ya....

  • 1