BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.431,68

CHP'de muhalefet tarih verdi! Kurultay için...

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, 618 delegenin CHP'de olağanüstü kurultay için noter tasdikli imza verdiğini açıkladı. Tüzün, "İmzaları pazar gününe kadar teslim etmeyi planlıyoruz" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
yeni misafir

olmazsa 2 hafta sonra tekrar toplamay başlarsınız. sizin için zamanın önemi yok.koltuk sizin olsunda.

Misafir

yerel seçimleri geçirmek ve olağan kurultayı beklemek yerine olağanüstü kurultayı dayatmak doğru olmamıştır.bunun ,olağanüstü kurultayı zorlayanlara bir faturası olması kaçınılmazdır.

MEZHEP OLAYI!...

DİYELİM Kİ İMZA SAYISI TAMAMLANAMADI ALTI YÜZDE FALAN KALDI,KARDEŞİM SN KILIÇDAROĞLU DÜRÜST BİRİ AMA,MEZHEPLER SONRADAN ÇIKMA BİR GRUPLAŞMADIR AMA OY VERMİYORLAR,BU NEYİN İNADI?

Frankurt

Kemal en az 650 yandaş delegeyi yerleştirdi bakalım satan olacak mı kemal ı göreceğiz pkk liler kemal dan yana

MİSAFİR

YAHU UĞRAŞMAYIN ŞUNLARLA O GİDER ÖBÜRÜ GELİR BUNLARIN HEPSİ AYNI TÜRKİYENİN TAKOZU TERÖR DOSTU,TERÖRÜ MECLİSE TAŞIDILAR BAKIN İLK GÜNDEN DEVLETE SALDIRMAYA BAŞLADILAR ,ALLAH CHP YE BELA VERSİN,TÜRKİYEYE EN BÜYÜK KÖTÜLÜĞÜ HERZAMAN OLDUĞU GİBİ YİNE CHP YAPMIŞTIR

misafir

pkk yı meclise soktunuz allah belanızı versin hiç bir işiniz ras gelmesin rezil kepaze olursunuz inşallah

ALİ

GANDİ BU SEFER GİDİCİ....

Misafir

Gemi diyorum gemi su aliyor sizler koltuk derdindesiniz!!

Vatandaş

artık chp iyice anlaşıldı: 'iktidara geldiğimizde yandaş medyayı kapatacağız' der,delegelere baskı yapar,seçildiğimde apolet sökecekler daha neler neler... Allah aşkına nerde bunların demokrasi sevdaları,hep yalan hep dolan,artık milletin bunlara karnı tok...

  • 1