BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.420,40

CHP'de imza gerilimi tam gaz: Karşılıklı suçlamalar!

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, “Olağanüstü kurultay talebi sürecinde, doğru olmayan beyanlarla Cumhuriyet Halk Partisi’nin yöneticilerini ve kurumsal kimliğini yıpratmanın, hiç kimseye faydası yoktur” dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
Misafir

Bu misafirde kimmiş. Chp bu işte. Edirneden 100 bin oy alırsın delegen 3 tane bitlisten 1000 oy alırsın delegen 5 tane. Korkmayın birilerini tek adam ve koltuk sevdası nedeniyle eleştiren kılıçdaroğlundaki koltuk ve tek adamlık sevdası emin olun kimsede yok. Siz halka insanlara chp söyle böyle diyerek kendinizi nasıl anlatırsanız anlatın bu millet sizin kumaşınızı çok iyi biliyor

Misafir

7)hak-hukuk- adalet diyerek ,tek adam rejimine karşı savaş verenler;tek adam erdoğan a bağlanmaz ve ona uşaklık etmez.erdoğan a bağlanmak ve ona uşaklık etmek isteyenlerin yeri akp ,mhp,bbp,iyi partidir,chp değildir.erdoğan ın ,chp kalesini içten yıkma projesinin uşakları, alsın yoldaşlık hukuklarını ve iddia ettikleri rüzgârlarını; ya akp ye katılsın veya ayrı parti kurup koltuklarına kurulsun.onların chp de yerleri yok.gidin de, chp tertemiz olsun.chp ailesine başarılar,saygılar.

Misafir

6)sıkıştınız,foyalarınız döküldü,art niyetiniz gün gibi ortada.foyalarınız anlaşılınca bu sefer yoldaşlık hukuku çağrısı yaparak ,chp yi karıştırmaya devam ediyorsunuz.yoldaşlık hukuku; art niyetli,kinci,özellikle chp lilere ve kemalistlere karşı daha çok kinci erdoğan a uşaklık yapmak mıdır?düşman ile bir olup yoldaşlarını ve chp yi erdoğan bağlamak mıdır?yoldaşlık hukuk bu ise,insanlık hukukundan çok aşağıdadır.diplerde dolaşoyordur.öyle bir hukuk ,chp ailesinde geçmez.

Misafir

5)maksatları oyalayıp chp genel merkezini yalan ve algı oyunları ile ve belden aşağı vurarak hırpalamak.maksadınız kurultay olsaydı ve siz gereken sahte olamyan gerçek imzaları toplamış olsaydınız,niyetiniz bağcı dövmek değil de üzüm yemek olsaydı; koşa koşa gider genel merkeze teslim eder,ortalığı velveleye vermeden edebinizle kurulyaya giderdiniz.cahil ve hiçbir duyumu olmayan biri bile ,sizin erdoğan ın uşakları olduğunuzu şıppadak anlar.

Misafir

4)genel merkez delegelere rüşvet verdi,delegelere baskı yaptı gibi asılsız ve ispatsız dalaverelere girdiler.sonra da biz gerekli sayıdaki imzaları toplayıp vereceğiz dediler.sonra ,imzalar tamam isteyen gelip görebilir dediler.halbu ki, imzalar tüzük gereği genel merkeze teslim edilmesi gerekiyordu.şimdi de imzalar tamam ama belgelerin fotoğrafı gönderildi ,aslı gelince teslim edeceğiz yalanı ile chp ailesini meşgul ediyorlar.

Misafir

3)topladıklarını söyledikleri imzaları, medyada ağzına kadar dolu iki klasör şeklinde yansıtarak algı yaptılar.604 imza topladıklarını söylediler.genel merkez ,getirin 604 imzayı,imzalar gerçek ise kurultaya gidelim deyince; kıvırmaya başladılar.meğer kıvırmada erdoğan ı bile taş çıkarıyorlarmış.bunu yeni öğrendim.

Misafir

2)arkasından ,erdoğan ın emri ile chp içinde koltuk kavgasına giriştiler.tam da yerel seçimlere hazırlanmak gerekirken chp nin tüm enerjisini emip,yerel seçimlerde başarısız olması için algı yapıp erdoğan için şimdiden çalışmaya başladılar.olağanüstü kurultay için imza kampanyasına girdiler ancak başarılı olamadılar.delege onlara pirim vermiyor.

Misafir

1)chp deki sözde muhalif özde erdoğan uşağı olanlar hile ,desise,arabozuculuk, fitne-fesat,işbirlikçilik hususunda maharetli olduklarını ispatladılar.önce, ince nin chp den fazla oy almasını kendilerinden bildiler.biz oy aldık diyerek benlik davası güttüler.oysa chp liler ellerinde armut toplayıp bön bön oturmadı.chp de başarı veya başarısızlık bütündür.bir kişiye mal edilemez.

vatandaş

Koltuk sevdalıları bırakın artık o koltukları, bu kaçıncı yenilginiz

beyler beyi

yakın zamanda chp nin parçalanıp yok olduğunu göreceksiniz. başkanlık sistemi chp nin hiç bir zaman bu ülkenin başına geçemeyeceğinin garantisidir. reis zeki adam vesselam

53lü

Allahın hesabı daha büyüktür. Yalan , iftira , takiyye hile, hülle ve ihanet ... Elbet bunların da bir hesabı vardır. Belki de bu hesap bugünlerdir.

Misafir

SEN MEŞGUL OLMA YASAL SÜRESİ İÇERSİNDE GİDİYOR HERŞEY,DEMOKRASİLERDE SÜRTÜŞME DOĞALDIR.BİR KİŞİ BEN DERSE İTİRAZ EDİLİR BÖYLE..

Misafir

SEN ANLAMAMIŞSIN AY SONUNA KADAR SÜRESİ VAR O BEKLENİYOR YASAL SÜRE ANLADIN??

Misafir

SEN ANLAMAMIŞSIN,AYIN SONUNA KADAR SÜRE VAR O BEKLENİYOR,YASAL SÜRE ANLADIN??

Ali Yavuz

Birkaç yüz tane imzayı saymakta zorlanıyorlar sonra seçim günü ona buna oy çalındı diye gak guk ediyorlar. Bunlar mı ülkeyi yönetecek. Cumhurbaşkanı olabilir ama parti genel başkanı olamaz. Çünkü chp Türkiye'den önemli.

Misafir

ANLAMAZSIN KAFANI YORMA...????

Misafir

KİM KAPATACAKMIŞ,YOK ÖYLE BİR GÜÇ,KİMSENİN DE HADDİNE DEĞİL BÖYLE KONUŞMAK...!!!!

DEMOKRASİ KAZANSIN.

BURADA HAKSIZ OLAN YÖNETİMDİR,AÇIKLAMALAR İTHAMLAR,MİLLETVEKİLLERİNİ ÖNE SÜRMELER YANLIŞ OLMUŞTUR,DEMOKRATİK BİR HAREKETTİR YAPILANLAR VE SÜREÇ İÇERSİNDE İMZALAR TESLİM EDİLECEKTİR.YETERLİYSE KURULTAY YAPILIR DEĞİLSE YAPILMAZ,VE BU KADAR GÜRÜLTÜ KOPARILMAZ.NOKTA.

Doğan

Bir zamanlar abdullah gül cb adayı olacak mı olmayacak mı furyası vardı.Şimdi de chpde imzalar toplandı mı toplanmadı mı?Ne halt ediyorsanız edin de bitsin şu yılan hikayesi.Gına geldi artık.Türkiyenin gündemini boş yere meşgul etmeyin.

Misafir

Bitmezzzzz.... bunlar bu partiyi kapatacaklar ozaman biter adam akıllı muhalefet partiside yok arkadaş nasıl iş bu anlamadım kendi içlerinde muhalif olacağız diye yaygara koparıyorlar pf...

  • 1