BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,91
ALTIN 2.426,50

CHP yönetiminden imzalar hakkında ilk yorum

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, "İlk incelemelere göre olağanüstü kurultay için yeterli sayının olmadığı görülüyor" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
BARAJIN ALTINA DOĞRU........!!!!!!

HADİ ORDAN,ARTIK SİZE GÜVEN SIFIR,SEÇMENİ HİÇE SAYDINIZ,ZATEN HEMEN İSTİFA ETMELİYDİNİZ BU KADAR YENİLGİDEN SONRA..

UYAN CHP!...

MEZHEP OLAYI İSLAMİYETİN DOĞUŞUNDAN 200-250 YIL SONRA ORTAYA ÇIKMIŞ BİR GRUPLAŞMADIR AMA İNSANLAR MEZHEBİNDEN DOLAYI KILIÇTAROĞLUNA OY VERMİYOR KARDEŞİM,YOKSA İYİ BİRİ.

Fikirci Fikri

Yeterli imza olsa bile Devlet Bahçeli'nin yolu izlenebilir. Bir ilin bir ilçesindeki hakim kararıyla kurultay yok sayılır. Sonra imza verenler partiden atılarak yerlerine yeni delegeler seçilir. Ve böyle ce koltuk korunmuş olunur. Sonra da CHP, MHP örneğinde olduğu gibi direkt AKP destekçisi olur.

ŞEVKET AYKAN

BUNLAR NASIL BİR ZÜMRE ANLAMIYORUM İKİ HAFTADIR 600 KADAR SAYAMADILAR

MİSAFİR

DELEGELERİ TEHDİT ETTİLER İMZALARI GERİ ÇEKTİRDİLER ABD PARTİSİ CHP ÇOK TEHLİKELİ ÇOK TERÖRÜN ARKASINDADA BUNLAR VAR TEK DÜŞMANLARI NAMUSLU İMANLI ADALETLİ MERHAMETLİ VATAN MİLLET SEVDALISI ERDOĞAN ,ALLAH BUNLARI BÖYLE BİRBİRİNE DÜŞÜRSÜNDE DEVLETİMİZE DEVLET BAŞKANIMIZA SALDIRAMASINLAR BARİ

Misafir

Göster ama verme.İmza veriyormuş gibi yap ama verme.Evlenmeden(para veya mevki) olmaz.Yahu 624 delegeyi buldunuz mu,bulamadiniz mi?Bir şey var,24 hazirandan bu yana muhalefet yok bu da fena degilmis. Boş muhabbet dinlemiyoruz.

Misafir

bunlardükyanıkapatsınartık

Misafir

Chp sana oy filan yok bundan sonra.

53lü

Bin küsür delege oyunu bile sayamayan inceliyoruz diyen zihniyet ,10 milyonluk oy farkı için hile var demişti. Ana muhalefetimiz işte bu .

DURUMUN VAHİM............

MİSAFİR senin durumun vahim fitne fucurdan kafayı yemişsin kendini MAHVETTİN İNŞAALLAH HELAK OLUCAN vah sana yazık sana.. SANA NE 35LİK DÜŞÜŞ tez çabuk ACİLE GİT MİSAFİR..

imzaaa

Heyyy yüzsüz kemal heyyy. 500 delelge istemiyor yoksayıyı tmamlayın diye utanmadan niye diretiyorsun insanları satın almaktan yüzün hiç kızarmıyormu sen ne belasın chapenin milletin başına yüzsüzlügün bu kadarınada pes kemal pes

soru

muharrem erkek seçim gecesi çıkıp seçim ikinci tura geldi denirken arkada sırıtan zevzek değil mi?

halit becene

chp yonetimi ve mualifler,kapak tadi verdiniz artik.ne cok koltuk meraklisi imissiniz.yaziklar olsun sizlere.koy yaniyor.............taraniyor.yazikki ne yazik

Misafir

Tehdit ettiğiniz delegeler mi var insan niye imza atıp geri çeker arkadaş çocuk oyuncağı mi bu

Misafir

Sana ne CHP'den!..........Durum Vahim!............ AKP'nin oy deposu sektörde büyük isyan!..... Mahvettiler!....Otomobil satışlarındaki yüzde 35'lik düşüş sonrası hükümete 'acil eylem planı' çağrısı geldi.

  • 1