BIST 9.780
DOLAR 32,57
EURO 34,94
ALTIN 2.431,97

CHP ve İyi Parti seçim için anlaştı! İşte detaylar

CHP-İYİ Parti arasında yürütülen ittifak görüşmelerinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bir araya gelirken, ittifak konusunda uzlaşıya varıldığı bilgisi geldi. Buna göre heyetlerin görüşmesinde Ankara, İstanbul ve İzmir adayının CHP'li olması kararına varıldı. Antalya ve Adana'da ise CHP'nin adayı ittifakı temsil edecek.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 65 Adet Yorum
Misafir

Kamu işçileri doymadınız gitti.ikramiyelerle elinize geçen maaş devlet memurunun iki katını buluyor daha neyin peşindesiniz.

Aklın zirvesi

Aktif ve emekli işçiler hakkında maaş düzenlemesi de yapılması gerekiyor.1-3-5-10-15-20-25 yılını doldurmuş tüm işçilere TAHSİL,KIDEM,UNVAN VE MEDENİ DURUMLARINA GÖRE maaş ödenmelidir.Şu anki işçiler adına yapılan maaş ödeme biçimi işçileri köleleştirmek anlamına geliyor ki, bu durum uluslar arası Hukuk'a göre suçtur.Tüm ilgililerin dikkatine sunulur. Aktif prim ödeyen işçi ile İşçi emekli maaşlarının TAHSİLE,KIDEME,UNVANA VE MEDENİ DURUMA göre hesaplanmaması insan hakları beyannamesine göre işçi ve işçi emeklilerini köleleştirmek anlamına gelir ki bu suçtur.Bu konuda da Hükümetin inat etmemesi gerekir.Yoksa tüm işçiler AİHM'nin yolunu tutacaklar.Tüm yetkili,İdareci ve Hükümet yetkililerinin dikkatine sunulur.Aktif ve emekli işçiler ırgat,esir,amele ve köle maaşı istemiyor.2019 yılının ocak ayında Türkiye'de ki tüm işçi maaşları yukarıdaki özelliklere göre hesaplansın.

Misafir

Bana ne

Seçmen

Kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar. Seçmeni içe sayıyorlar. Seçmen gerekeni yapacak göreceksiniz.

Misafir

Taşeron maaşını belediye mi ödeyecek saf mısın çakal mı?

Misafir

Misafir 10.23:taşeronalrın maaşını belediyeler ödemiyor.taşeron patron ve şirketleri ödüyor.sorumlu olan o taşeron patron ve şirket sahipleridir.öğrenmeden yorum yazma.

Misafir

chp nin ,bazı şehirlerde iyi partiyi destekleyecek olmasını desteklemiyorum.iyi bir yöntem değil,karşıyım.ama bu, chp de kazan kaldırın demek değildir.chp yönetimi,istediğiniz yöntemi uygulamayınca chp yi karıştırmak,iyi niyet gösterisi olmaz.yönetime ve genel başkana bağlılık göstermek gerekir.bana göre,bazı şehirlerde iyi partiye destek vrmek uygun değil.onun için,iyi partiye destek olunacak yerlerde,chp kökenli adayların bağımsız aday olarak seçimlere girmesi taraftarıyım.bu tavrım,chp de kazan kaldırın anlamına gelmiyor.beni yanlış anlamayın.31 mart yerel seçimlerinin kazananı chp,hdp ve sp olacağı görüş ve temennisi içindeyim.chp-hdp-sp ailesi,yönetimleri,seçmenlerine ve chp kökenlilerden iyi parti karşısında bağımsız aday olacak olanlara başarılar,saygılar.

#EYT

Allah yolunuzu açık etsin.İstanbul ve Ankara bu sefer Allah'ın izniyle el değiştirecek.

Misafir

kk seni dinlemez hamşo.. o en iyisini bilir..

Misafir

ŞİMDİDEN TALİMİNİ YAP O ZAMAN.

Misafir

İSTANBUL MUHARREM İNCE ANKARA MAHSUR YAVAŞ BUNU TARTIŞMAK ENAYİLİK OLUR ANKARA İSTANBUL ALMAK İSTİYORLARSA İSİMLER BELLİ. YOK BİZ AK PARTİ İLE ANLAŞTIK DİYORSA BAŞKA İSİMLER ÇIKARDIN..BELEDİYE BAŞKAN SEÇME İŞİ SİYASİ İŞ DEĞİL VATANDAŞIN İSTEDİĞİ KİŞİ SEÇME İŞİDİR

Misafir

ÜLKÜCÜLÜĞÜN TARİFİNİ BİR KEZ DAHA BAK İSTERSEN.

Misafir

BENDE;MHP'DEN İYİ PARTİYE DÖNDÜM.

mniksek

İP VE CHP HALA BİRŞEYLERİ GİZLEMEYE ÇALIŞIYORLAR,İP ÇIKIPDA CHP MERSİNİ BİZE BIRAKIYOR AMA BURHANETTİN KOCAMAZ İLE OLMAZ, MERSİNDE CHP LİLERİ KOCAMAZ KONUSUNDA İKNA EDEMEYİZ KOCAMAZ DIŞINDA BİR ADAY OLURSA CHP OLARAK DESTEKLENECEK CHP DE ADAY ÇIKARMAYACAK, CHP NİN BU ŞARTLI DESTEĞİNİ SAKLAMAK İP YE NE KAZANDIRACAK...

Misafir

KRİZDEN HABERİN YOK,KEYFİN GICIR BİRİNE BENZİYORSUN..

Misafir

ANLAŞILAN SENİ KRİZ VURMAMIŞ...

Misafir

chp nin, iyi partiye destekleyeceği yerlerde;chp kökenlilerden ,kendine güvenen ve fazla oy alabilecek olanlar; bağımsız aday olarak ,adaylığını koysunlar.başarılar,saygılar.

salih

İyi bir seçim çalışması ile Ankara ve İstanbul ortada...

Misafir

İzmirde belediye taşaronları aylardır maaş alamıyor şakamısın sen

Misafir

chp belediyelerinde çalışanlarına asgari 22oo tl maaş verecek duyulur ona göre oyunuzu verin

ihsan

yuıh olsun sahtekar milliyetçi merale

YANDAŞ DEFOL

DÜN YANDAŞ MEDYALAR, İTTİFAK OLMADI, BOZULDU, MASA ATILDI... NELER NELER YAZIYORDU.. ELLERİNİ OVUŞTURURKEN ELLERİNDE YALAN MI KALDI?

Misafir

destk verilecek şehirler eşit.ama,denizli de belediye başkanlığı için boş oy tacağım,iyi partiye oy vermektense.

MİSAFİR

HEH HEH HEEE EDİ İLE BÜDÜ ,,TERÖR YANLISI DALAVEREDEN AYDINLAR BUNLARA OY VERECEK VAH ZAVALLILAR VAAAHHH ORTAÇAĞ AYDINLARI VAAAHHH.ALLAH SİZE AKIL FİKİR VERSİN İŞİNİZ ÇOK ZOR

YK

İngiliz Yurtta Sulh Cihanda Sulh partisi Maral hanım boşbakan olacaktı olamadı şimdi Chp ye başkan olacak..