BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.437,24

CHP referandum kararını AİHM'e taşıyor!

CHP, 16 Nisan'da gerçekleştirilen Anayasa Değişikliği referandumunun sonuçlarını Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne taşıyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 26 Adet Yorum
belcikadan

chp yuhhhhh artik baska yerler dene birde

Misafir

vah.chp.vah.aihmden.sizkesin.kazanirsiniz dusman.cok.neyin.pesindesiniz.boke denen.neudugu.belirsiz.kadin.terorist vekilleri.birakin.diyor.bukadar.hainlik olmaz.bu.halk.size.niye.oy.iktidar.vermiyor cunki.sizlerin.neoldugunu.biliyor.yuzde25ile idare.edin.artik.darbeci.zihniyet

Adil Çelikoğlu

haçlı ve bizans entrikalarını istediğiniz kadar oynayın başaramayacaksınız

YILMAZ MUYANOĞLU

AVRUPALI ABİLERİNDEN DESTEK İSTİYORLAR AMA NAFİLE KARŞILARINDA ŞAMAR OĞLANI YOK ARTIK TAMAMI CHp

Misafir

GİTSİN TABİ NASIL OLSA HAÇLILAR TÜRKİYE'NİN PEŞİNDE AYNI ZİHNİYET...

BENBENİM

ASIL HAK İNSANLARIN ELİNDEN ALINMIŞ SA! ÜLKEDE ADALET ÇÖKMÜŞSE! İNSANLAR HAKKI DIŞARIDA ARIYORSA! BU HÜKÜMETİN AYIBIDIR!

Misafir

dininiz, imanınız ve bütün kutsalınız için elinizi vicdanınıza koyun öyle düşünün; 2,5 milyon tane mühürsüz oyla hayır kazansaydı ne düşünürdünüz. hadi bakalım.

ne biçim lastik buu

Ülkemizin itibarını,işine gelmedimi içerde ve dışarda düşürmeye çalışan bu parti ,atamızın partisi olamaz .

2x2=4

Bu şartlada hayır çıksaydı adım gibi eminim yandaşıyla ysk yargıcıyla top yekün 2,5 milyon mühürsüz zarfla olurmu, bu düpedüz kanuna aykırı diye koro halinde basbas bağıracaktınız

misafir

dünyada inhaklarıdiyebirşey yokchpistediğinyeretaşı türkiyegelinçeinsanhakıoluyor avrubadakirezaletigörsenizbuavrubadazateninsanhakkıyokavrubadapolislerinsanları yerdesürüklüyor amabasınayansımıyorchpaklınıbaşına altürkiyedeoybulamıyaçaksınız hayıroylarınagüvenipdeyolaçıkarsan birinibulamıyaçaksınız türkmiletivedekürtlerbuhdp vechpdenbıktıartık

saygı lazım

yüzde elli iki oy alanlar insan değilmi karara saygı lütfen

Misafir

Bunların derdi hak hukuk değil, biz bunların ciğerindeki kılcal damarları biliriz. Bunların derdi hukuk olsaydı 10 yıl önceki e-Muhtıra'ya ve 367 Sabih garabetine çanak tutmazlardı. Onun bunlar için Ali Esin'in dediği gibi ektiklerini biçiyorlar.

gencoglu

farklı bakış iyi oku chp mühürsüz oy deyip kendini yırtıyor bu mühürü vurmayan YSK mı İL-İLÇE SEÇİM KURULU BAŞKANLIKLARIMI yoksa SANDIK KURULU BAŞKAN VE ÜYELERİMİ? YSK ve il-ilçe seçim kurularının mühürlerinde eksik yok kullanılan oy ve pusulalar sayısı tutuyor zaten buna chdpkk lı üyeler de imza atmışlar sorun neymiş sorun chdpkk lı sandık kurulu başkan ve üyeleri KASTEN SEÇİM İPTAL EDİLSİN diye mühür vurmamışlar suç işlemişler. peki chp asıl suçlu olan sandık kurulu başkan ve üyeleri hakkında tek kelime etmezken neden sürekli YSK ya saldırıyor? çünkü KASTEN mühür vurmayan sandık kurulu başkan ve üyeleri hakkında bir şey söylerse ORGANİZE OLARAK ÖRGÜTLÜ OLARAK mühür vurulmadığı ortaya çıkacak peki chp SADECE EVET OYU VERİLEN PUSULALARA MÜHÜR VURULMADIĞINI NERDEN BİLİYOR BELKİDE HAYIR OYLARINA mühür vurulmadı?çünkü chp biliyorki ORGANİZE ETTİĞİ BAŞKAN VE ÜYELERİ EVET OYU VERECEĞİNİ TAHMİN ETTİKLERİ KİŞİLERE bilerek MÜHÜRSÜZ pusulaları VERDİLER bu konuda en büyük suçlu CHDPKK dır.

gencoglu

chp mühürsüz oy deyip kendini yırtıyor bu mühürü vurmayan YSK mı İL-İLÇE SEÇİM KURULU BAŞKANLIKLARIMI yoksa SANDIK KURULU BAŞKAN VE ÜYELERİMİ? YSK ve il-ilçe seçim kurularının mühürlerinde eksik yok kullanılan oy ve pusulalar sayısı tutuyor zaten buna chdpkk lı üyeler de imza atmışlar sorun neymiş sorun chdpkk lı sandık kurulu başkan ve üyeleri KASTEN SEÇİM İPTAL EDİLSİN diye mühür vurmamışlar suç işlemişler. peki chp asıl suçlu olan sandık kurulu başkan ve üyeleri hakkında tek kelime etmezken neden sürekli YSK ya saldırıyor? çünkü KASTEN mühür vurmayan sandık kurulu başkan ve üyeleri hakkında bir şey söylerse ORGANİZE OLARAK ÖRGÜTLÜ OLARAK mühür vurulmadığı ortaya çıkacak peki chp SADECE EVET OYU VERİLEN PUSULALARA MÜHÜR VURULMADIĞINI NERDEN BİLİYOR BELKİDE HAYIR OYLARINA mühür vurulmadı?çünkü chp biliyorki ORGANİZE ETTİĞİ SANDIK KURULU BAŞKAN VE KENDİSİNİN ÜYELERİ EVET OYU VERECEĞİNİ TAHMİN ETTİKLERİ KİŞİLERE bilerek MÜHÜRSÜZ pusulaları VERDİLER bu konuda en büyük suçlu CHDPKK dır.

Farklı Bakış

EĞER BİR YERDE HAKSIZLIK VAR İSE. DEMOKRASİYE İNANANLARIN BU HAKSIZLIĞI GİDERMESİ GEREKİR. BUNU YAPAMAZSIN, SEN BU KARARI KABUL ETMEK ZORUNDASIN DEMEK DEMOKRASİ DÜŞMANLIĞIDIR. YSK nın ALDIĞI KARAR YANLIŞTIR ve BUNU DÜZELTMEK İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE EDİLMESİ ŞARTTIR.

Halk istemez.

CHP nin tüm umudu zaten Türkiyeyi Mondrosta , Serv de bölüp parçalamak isteyen Avrupaya mahkum etmek. Düşmanın mahkemesine götürmek. Ama halk kabül eder mi?

ALİ

CHP, UEFA YA GİTSE DAHA İYİ OLUR. REFERANDUM MAÇINI EN İYİ ONLAR DEĞERLENDİRİR.

AİHM İYİ FİKİR DEĞİL.

BUNLAR HAKLI FAKAT NETİCESİZ TEŞEBBÜSLER,ENERJİMİZİ DAHA DEMOKRATİK BİR TÜRKİYE NASIL OLUR ÜZERİNE YOĞUNLAŞTIRMALIYIZ,BELLİ Kİ ŞAİBE VAR BELLİ Kİ MÜHÜRSÜZ SEÇİM HALK ANLADI ÖNEMLİ OLAN BUDUR.ŞİMDİ FİKİR ÜRETME ZAMANI..

hakan

sayek böke nin de ne olduğu ortaya çıktı işte

Komünist Öğrenci

Hayır Meclisleri’nde alınan kararlarla yüründü, yürünüyor. Bundan CHP zorluk yaşıyorsa elden ne gelir? Onlar orada ne yapacaksa yapar, sokaktakiler eylemlerine devam eder.

Gerçek

Eyyyyyy,CHP!!!! Gerçekten vatan haini bir parti olmuşsun. Kendi iktidariniz için ülkeyi bataklığa bile sürüklersiniz. şimdi Atatürk ün kemikleri sızım sızım sizliyordur. Yazıklar olsun, yuh olsun!!

Maymun gözünü açtı

Ana tarafından Hristiyan olan ve İslamı sevmeyen Böke Hanım der ki Alınan karar Türkiye'nin demokratik standartlardan uzaklaştığını bir ifadesidir" der. PKK DHKPC ye YARDIM YATAKLIK eden TERÖR SEVİCİ AVRUPA MI DEMOKRATİKMİŞ: PU HA HA HA.

Düşmandır

SU KATILMAMIŞ SAF TÜRKİYE DÜŞMANIDIR AVRUPA ve MAHKEMELERİ. AVRUPANIN HALA TÜRKİYEYİ BÖLMEK İSTEDİĞİNİ TÜM DÜNYA BİLİYOR.

ahmed

sırada fifa, uefa, cas, valilik, kaymakamlık, muhtarlık, ihtiyarlar heyeti mahalle gençlik kulubü, mahalle cocuklar fedarasyonu var sırala buralara başvurulack.

Sevinçli

Halbuki sevinçten ölüyorlardı. AVRUPA DEMEK HDP PKK demek DHKPC CHP demek. AVRUPA DEMEK I. DÜNYA SAVAŞI DEMEK ANADOLUNUN İŞGALİ DEMEK; SERV ANLAŞMASI DEMEK.