BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.428,53

CHP Milletvekili Havutça'nın iddialarına valilikten yanıt

Balıkesir Valiliği, CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça'nın Balıkesir Belediye Başkanlığı'ndan istifa eden Ahmet Edip Uğur'un eşinin bir gün gözaltında tutulduğu iddiasını yalanladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Hakkı ARAR

Valiliğin cevap veriş üslubu bile arızalı.

mmt

YORUMCULAR dünü bilmeyen, aç kaldığı ilaçsız kaldığı, çocuğuna kitap alamadığı günleri bilmeyen veya unutan nankörler çıkmış RTE ye ahkam kesiyor. senin çocuğunun ders kitaplarını veriyor yetmiyor servis sağlıyor yetmiyor anana babana bakım parası veriyor, yetmiyor yolllar raylı sistemler havaalanları askeri araçlar Sihalar vs. binlercesi varken, yazıklar olsun size. adam milleti için çalışıyor ya siz kim için çalışıyorsunuz. Daha düne kadar senin vatanının nesi vardı ucağın gemin silahın mı vardı yoksa vardı da bizmi görmedik. biraz sallarken adam olun gerçekci olun. nankör değil

Misafir

***BALIKESİRDE POLİS YOKMU DA ,ANKARADAN REİSİN FEDAİLERİ GİDİYOR TEHTİT ETMEYE? HEP SORUYORUZ; ACABA REİSİN EMRİNDEKİ FEDAİLER GERÇEKTEN POLİS Mİ????BALIKESİRİN RESMİ POLİSLERİ TABİKİ RACON KESMEZLER.

Misafir

Bir de kalkmışlar diyorlar ki... Eğer tehdit edildiyse yargıya başvursun... Güldürmeyin)))

Misafir

AKP yakın olan ve ondan büyük menfaatler sağlayan ihale mafyası,müteahhitler gibi benzeri oluşumların belediye başkanını,ailesine zarar verecekleri konusunda tehdit ettikleri kesin...

Hakkı ARAR

Şimdi iddia açık ve net: Müstafi başkanın eşi göz altına alındı mı alınmadı mı? AKP ve Hükumet sözcüleri lütfen ona buna sövmeden, saldırmadan, hakaret etmeden sadece ve sadece iddianın doğru olup olmadığını açıklasınlar.

Misafir

daha kötü olun, size mi üzüleceğiz.

  • 1