BIST 9.139
DOLAR 32,36
EURO 35,01
ALTIN 2.324,61

CHP kulislerinde konuşulan Kılıçdaroğlu iddiası

CHP'de, "Değişim ve Umut Kurultayı" adı altında imza toplayan delegeler 622 olan yeterli sayıya ulaştıklarını açıkladı. Genel merkez geri çekilenler düşülmeden bile sayının 605 olduğunu duyurdu. CHP kulislerinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir imza bile eksik olsa kurultayı toplamayacağı konuşuluyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
Doğan

İttihak ve terraki cemiyetinin son dönemi gibiler. Mustafa Kemal Paşa olsa bu partiyi fes ederdi.

Safi

Kılıçtaroğlunun kaseti daha çıkmadı, ula ne diyorsunuz ne aceleniz var biraz zaman verin çoooook güzel kaset çıkınca gitmesine bakarız ama çıkmayabilirrrrr.

Misafir

O CHP.partisinin geleneğidir. O Partide kim koltuk bile değil sandalyeye yapışmış ise bırakmaz.... Bakın geriye doğru; İsmet İNÖNÜ-Ecevit, Ecevit ile Deniz BAYKAL-ile Erdal İNÖNÜ- Deniz BAYKAL- Kemal KILIÇDAROĞLU şimdide M.İNCE çıktı...başımıza..Beyler kavgayı bırakında çözüm üretin birde.....Artık yeter..Halka gına geldi be....

Misafir

Galatasaray forvet transferi yapacak mı?

misafir

Bay Kemal artik kime tek adam rejimi diyebilir yada diktator...Kendisi yanlislikla secilse ulke o zaman diktator gorecekti..Diktator demokratlar

Adem

Gururla çıldırtacak aday ilan etmişti Şimdi kendi çıldırıyor.

Misafir

Türkiye, Eurovision'a katılacak mı ?

Okur32

Dünyanın hiç bir yerinde on seçim kaybedip böyle pişkinlik yapan bir parti lideri daha yoktur.iddia ediyorum Gines rekorlar kitabına bile girer.

Misafir

çıkarcılar. atatürk diyip diyip keklediniz milleti

Misafir

KIZMA KOMŞUNA ,GELİR BAŞINA....!!!!

Belli Oldu

Çavuşoğlu ve Pompeo arasında geçen görüşmeye ilişkin hiç bir fotoğraf ya da açıklama yayınlanmadı!....... Bugün Pompeo ilk kez : Brunson önümüzdeki günlerde serbest kalabilir...dedi

TAAA Kİİİ....!!!!

YAA BU DİKTATÖRLÜK HEVESİ BULAŞICIMI YOKSA.BİRER İKİŞER DÖNÜŞÜM BAŞLADI...

OğuzTürk

Bir imza sayısının içinden çıkamadılar, bunlara yönet diye ülke teslim edilirmi?

SANIRSIN İLK MAĞLUBİYETİ....????

ÇOK TİTİZ BİRİDİR KENDİSİ,BİZ DE ONDAN OYLARIMIZI ESİRGİYECEĞİZ,!!!!OYYYOKK...

DURUMLAR

Bloomberg'de Washington'un Erdoğan'a destek veren bazı sanayicil eri yaptırım listesine alabileceği, 'çılgın projelerin' yaptırımların hedefinde olabileceği belirtildi.

Bir dost

Adam da haklı kasetle geldi kasetle gider

Misafir

Yargısının bağımsızlığına güvenilmeyen, devleti yönetene “hadi, sen istersen olur” denen bir ülkenin pazarlık gücü de müzakere yeteneği de azalır.

Hakan

aynı olaylar mhp'de yaşandığında chp yöneticileri durumu "diktatörlük" olarak nitelendirmişti. aynısı şimdi chp'de yaşanıyor ama chp yöneticileri durumu hiçte "diktatörlük" olarak nitelendirmiyor. demek ki bunlar kendine demokrat. gerçek yüzleri ortaya saçıldı, takke düştü kel göründü.

göktürk

tüm liderler partileri babalarından miras kaldı zannediyor.olaganüstü bir şey olmadan bir türlü gitmek bilmiyorlar.devlet partilere yardımı kessin bunların alayı banane deyip koltugu terkederler,para tatlı geliyor vatan bahane.

  • 1