BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

CHP-İYİ Parti-Saadet-DP ittifakında kriz çıktı! Bugün imza atılabilecek mi?..

AK Parti, MHP ve BBP’nin oluşturduğu “Cumhur İttifakı”nın ardından, Türk siyasi tarihinin ikinci seçim ittifakını muhalefet partileri CHP, SP, İYİ Parti, DP kuruyor. 4’lü ittifak için bugün liderler saat 15.00'te resmi imzaları atacaktı. Açıklama hafta sonuna kaldı. İŞte krizin perde arkası...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 56 Adet Yorum
Misafir

sende bir fetöücüsün. kullandığın kelimeler aynenen bir fetöcü beyanı.

Misafir

Bence sence denilince işimiz bilmece bence

Misafir

Milli görüşün rahmeti hertarafı sardı demekki...

Misafir

AYTEN DUMAN İSİMLİ YORUMCU FETOYU BESLEYEN BÜYÜTEN BU GÜZEL ÜLKEMİZİN BAŞINA BELA EDEN HER KİM İSE ALLAH BELASINI VERSİN

AZERİOĞLU

HERHALDE İSİM KONUSUNDA ANLAŞAMAMIŞLAR.ABİDİK GUBİDİK OLABİLİR MERALİN DEDİĞİ.CÜMBÜŞ OLABİLİR.4 BENZEMEZ OLABİLİR.KÖPRÜ GEÇENE KADAR İTTİFAKI OLABİLİR.AMA ZANNIMCA İŞ İSİMDEN ÇOK ÖTE.KİMSEYİ KANDIRMAYALIM 4 BENZEMEZİN ÜVEYDE OLSA EVLATLIKDA OLSA HDP ADINDA GARDAŞI VAR.BAKIN AKŞAM CHP Lİ VEKİL HALA SİHACI SEZGİN GİBİ SİHA İLE BOMM OLAN TERÖRİSTLERİ SAVUNUYOR.PYD YE TERÖRİST DİYEMİYOR.YANİ ASLINDA SORUN 5 BENZEMEZ VE AVANESİ ANLADINIZ.

Misafir

Ayten hanıma laf yetiştirmeye çalışan misafir arkadaş. chp nin ellerinde ülkücülerin kanı vardir. iyi parti ülkücü olduğunu iddia ederek chp nin kanatları altında siyaset yapıyor, HÜLLE vekillerle mecliste grup kuruyor seçime gidiyor bunu YÜCE TÜRK MİLLETİ tiyatro izler gibi hergün izliyor. Artık hiçbirşey gizli kalmıyor. Allah Ülkücü şehitlerimize rahmet eylesin, bence iyi parti ülkücü şehitlerimizin kemiklerini sızlatıyor.

Misafir

İttifakın adı ABİDİK GUBİK olsun.

KOMANGİL

REİS HEPSİNİ EZiP GEÇECEK yine, HER DAİM OLDUĞU GİBİ,rahat olun siz :)))

Misafir

CHP de kaç kişi hdpyi destekler????Yarı galiba Bravo CHP HDP bin kardeşi

Türkay

İttifaka isim düşünüyorlarmış, ne gerek var, Meral hanım isim koymuştu ''abidik gubidik'' ne güzel işt.

Misafir

Algı operasyonu yapmaya çalışmayın boşuna hiç bir kriz yok cumuriyet tarihinde bir çok güzel bir birliktelik var ittifaka giren her parti fedakarlık yaptı ülke için

kosovalı

chp nin düştüğü aciz duruma bakarmisiniz 20 yil once irticaci deyip yobaz deyip dinci deyip vebali muamelesi yaptiklari saadetin aksaçli dinazorlari imza atsin diye kapilarinda yatiyolar.ALLAH kimseyi böyle rezil etmesin amin

Misafir

BİLİYORMUSUNUZ AYTEN HANIM SİZ VE SİZİN GİBİ DÜŞÜNCESİNİ KALEME ALAN YORUMA DÖKEN BUTİP HABERLERE YORUM YAPANLAR ŞU CÜMLEYİ KURDUĞUNDA ARTIK MİDEM BULANIYOR ÇÜNKÜ ARTIK KLİŞE OLDU BU AKP İLE YARIŞA GİREN HERKESE SÖYLENİR OLDU SİZİN PAYLAŞIMINIZDA KULLANDIĞINIZ İBARE.MÜSLÜMAN DELİL VE İSPAT OLMADAN İFTİRA ATMAZ.MADEM FETÜCÜ NİYE DIŞARIDA ÇÜNKÜ ÇAMUR AT İZİ KALSIN SİYASETİ SİZİNKİ.OYUMUZ SİZ VE SİZİN GİBİ DÜŞÜNENLERE İNAT SIRF SİZİN FETÖ İFTİRANIZA İNANMAYAN İNSANLARIN OLDUĞUNUDA SİZE GÖSTERMEK İÇİN MERAL AKŞENERE SİZ VE SİZİN GİBİ DÜŞÜNENLERE CEVABI SANDIKTA VERECEĞİZ SONUNA KADAR MERAL AKŞENER.SONUNA KADAR İYİ PARTİ.

İktisat

CHP 12.109.985 oyu SADET Pat.325.947 oyu DP 69.370 oyu İyi partinin oyu tahmini 3.000.000 Oy GENEL TOPLAM:15.505.302 OY ÇIKAR AK PARTİ: 23.673.541 Oy MHP nin oyu tahmini 5.000.000 oy alı G.TOPLAM:28.673.541.oyu olur. Fark: 13.168.239 oydur.

adam

şer ittifakı bunlara çok yakışır .zira hiç hayırlı bir işleri yok

Ahmet şeker

Şuna bak ya rezillik diz boyu hoca nın düşmanı chp den vekil ola ra k listeye girmeye çalışıyorlar

Misafir

Yemezler başka kapıya.

muhterem can

Olağan şeyleri de MUHALEFETTE KRİZ ÇIKTI gibi başlıklarla verdiklerine göre anketler yakıyor birilerini.

Misafir

Al bir tane daha basma kalıp zihniyet.Yüklemişler yazılımı konuşuyor.Bir de ''kör müsünüz'' diye soruyor.

Çetindencemale

Misafir araştırmadan felan bahsetmişsin de, senin anlattıklarını çocuklar da anlatıyor. Cari açık olunca ülke batıyor manasına gelmez. Senin gibi ENGELlektüller olmasa daha kolay işler hal olacak lakin birçok ön yargı ile ülkemizin güçlenmesi yavaşlıyor. Sıkıntı yok değil, birlikte hareket edelim çözelim, güç yine millette. Şu anda bu hükümetten daha iyi bir hükümet adayı yok. İşte sana araştırma.

Ayten DUMAN

FETÖ' NÜN DÖRT ATLISI OLSUN BENCE

MEHMET ALP

FETÖ KAYIĞI ittifakın adı olsun

Misafir

Kriz yok taktik ve strateji var.

Misafir

kedi ve trafo olayını iyi yakalamışsın tebrik ederim. hesaplamaların herşeyi açık ediyor zaten. sende oy kullanacaksın ya ne diyelim.

seçmen

Krizin perde arkası???