BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.335,50

CHP il başkanlarından ortak kurultay açıklaması

CHP'de olağanüstü kurultay kavgası giderek büyüyor. Kurultay için imza veren delegelere il başkanları tepki gösterdi. CHP'de, İstanbul, Ankara ve İzmir’in de arasında bulunduğu 59 il başkanı, ortak açıklama ile olağanüstü kurultaya gerek olmadığını duyurdu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 29 Adet Yorum
Misafir

Ben senin inandığın demokrasiye inanmıyorum. sen kendini demokrat mı sanıyorsun

Misafir

Sizin yalanınızda dolanınız da batsın...! Alayınız koltuk sevdasında mevki makam sevdasındasınız..!! birisi çıkar koltuk kimsenin tapulu malı değil der, birisi çıkar aday olmayacağım der ama aday olur, sonra bir birlerine girerler... Burada olan seçmene oluyor biz size TÜRKİYE yi güzelce yönetin diye oy verdik 24 Haziranda siz ise dalaşma içindesiniz yapışık koltuk masalını dönüp dolaşıp okuyorsunuz sıkıldık artık oy vermek mi bir daha sanmıyorum.!

Misafir

Yahu bunların ipiyle kuyuya inen seçmenlere yazık yazık...

Cakici

Sanki parti kaldida. 59 il baskani koltuk sevdalilarindan. Umarim ihrac edilirler.

Misafir

SEN YANLIŞ ANLAMIŞSIN İSTEYEN SEÇMEN BUNADA HAKKI VAR,BAŞARISIZSAN GİDECEKSİN,ÖLÜMÜNE BAŞKANLIK İSTEMİYORUZ,OY MOY VERMEYİZ.

Misafir

TEMELİ SAĞLAM OLDUĞU İÇİN BU MÜCADELEDEN BÜYÜYEREK ÇIKACAKTIR CHP.KK GİDECEKTİR.

salih kara

Al birini vur ötekine... Seçim döneminde İnce "genel başkan adayı olmayacağım" dedi, seçimden sonra "adayım" dedi; Kılıçdaroğlu'da kongreye gitmemekte diretiyor.... Bölücüleri Meclise taşıyan bu CHP AStatürk'ün kurduğu parti değildir... CHP kapanmadıkça ne ülke ne de sol rahat nefes alamaz...

Misafir

ZATEN SIKINTI DA BURADA DAHA ÇOK DEMOKRASİ İSTİYORUZ,HALK SEÇECEK ÖN SEİM OLACAK LİDER SULTASI KALKACAK,BU MÜCADELEYİ VERECEKTİR ATATÜRKÜN PARTİSİ.

xtr

Kurultaya gerek yokmuşşş.. Siz mi karar veriyorsunuz? Bu tarz görüntüler ters teper halkın gözünde hep.

Misafir

DEMOKRASİYE AKLIN YATMIYORSA KENDİNE SAKLA,CHP SİLKİNEREK ÇIKACAKTIR BU KRİZDEN.

vahit

Tek adam sözünü ilk kullanan netanyahumu kızıl sorosmu bu parti bu sözü kullanmak için nerden pas aldı.

Misafir

KATILIYORUM BU EKİBİN DERHAL İSTİFASI GEREKLİDİR.HEMMENN....

SN.KILIÇTAROĞLU İSTİFA EDİN.

CHP AKP YE Mİ ÖZENİYOR,ÖZENTİLİK CHP SEÇMENİNE SÖKMEZ,İL BAŞKANLARININ İSTEĞİ İLE DE OLMAZ,DELEGE VE OLMADI SEÇMEN KARAR VERECEK VE CHP İNANIN HEZİMETE UĞRAYACAK.

Misafir

OLAĞAN KURULTAYDA DEĞİŞİME EVET.

Murat t

Tek Adam dediği kim? Siz partiyi,solculuğu,Türk milliyetçisi Atatürk çülüğü,parti içi demokrasiyi,anti emperyalist düşünceyi,engin hoşgörüyü bırakmışsınız işiniz gücünüz bir kişi üzerinden kin ve nefret siyaseti yapıyorsunuz. Siz bu ülkenin hangi kanayan yarasına ilaç olacaksınız. Halk sıkıntıda siz ise UMUT değilsiniz. Türkiye'de iktidardan çok muhalefet problemi var. Siz çare olsaydınız bu sıkıntılı halk sizi tercih ederdi. Yazık size

mniksek

ASIL TEK ADAM CHP DE ATIN AT GÖZLÜKLERİ İYİ BAKIN, 9 SEÇİM KAYBETMİŞ GELECEK 10. SEÇİMDEN HİÇ UMUT YOK HALA İLLEDE KOLTUK BENİM DİYE KOLTUĞA KENEGİBİ APIŞAN GENEL BAŞKAN TEK ADAM EY İL BAŞKANI, BIRAKIN BU AYAKLARIDA SADEDE GELİN İMZA TOPLAYANLARI TEHDİT ETMEYİN, İNSAN KENDİ PARTİLİSİNİ TEHDİT EDERMİ, ÖNEMLİ OLAN CHP Mİ KILIÇDAROĞLUMU...

misafir

Bence kongreler size zarar vermez daha güçlenirsiniz. Aslına bakarsan biraz bu işi uzatmalısınız çünkü sizin amacınız gündemde kalmak.Başınızda ha KK ha Mi nin olması bir şey değiştirmez. Nasıl olsa size oy veren kendilerini atadan dededen beri destekleyen bir solcu kesim var.

ss.sebo

bence tek adam rejimini memnun etmek yerine tek adam bayağı bir rahatsız oldu koltuk elden gidecek diye. yapış koltuğa kılıçtaroğlu sakın bırakma yoksa elinden alacaklar.

Misafir

Allah canınız almasın emi küçülüp gidiyorsunuz, diktatör dediğiniz adam 20 yıldır seçim kaybetmiyor, siz takıldınız bir müdüre birbirinizi yiyorsunuz

tespit

il başkanlarını zaten kılıçdaroğlu belirliyor. chp kendisi demokratik değil ki türkiyeye bir model sunabilsin...

doğrucu davut

chp sen daha çok debelenirsin altın boş senin dayanağın yok

ruzgar67

Kilictaroglu giderse basi belada demek feto dan fetocularla birlikte deniz baykala kumpasin hesabi sorulur ins

GİDECEKSİNİZ.

İL BAŞKANLARI GÜDÜLMEKTEDİR,ARTIK CHP NİN AKP DEN FARKI YOKTUR.YENİLEN GİTSİN KARDEŞİM,GİDİN.????

AFERİN SİZEEE....?????

ASIL BU TUTUM CHP Yİ KÜÇÜLTECEKTİR,İL BAŞKANLARI ATANMIŞ KİŞİLERDİR,DELEGE VE ASIL SEÇMEN OYU CHP DE BELİRLEYİCİDİR,ÇÖKÜŞ BAŞLAR,İLK SEÇİMDE BARAJ SORUNU ÇIKACAKTIR.

k.k.k

Koltuğunuzdan olmamak için böyle yapıyorsunuz. Yazıklar olsun.