BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,69
ALTIN 2.488,25

CHP hareketlendi: 'Macron Modeli' uygulanacak iddiası!

Kanal D Ana Haber sunucusu Buket Aydın, CHP'nin önemli isimlerinden aldığı kulis bilgilerini paylaştı. Aydın, CHP'nin yeni dönemde 'Macron Modeli'ni benimseyeceğini belirterek, Muharrem İnce'ye İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığının önerildiğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
Recep

Koltuk sevdalısı olanların bu partide yeri yok diyen Kemal, koltuğu bırakmıyor. Şaka gibi parti. CHP=HDP hiç fark yok.

Halil

Önderimiz Bağdadidir, Sırtımızı DAEŞ e yasladık diyen bir grup parti kuracakmış ve AK PARTİ yi iktidardan devirecekmiş.Chp den emanet oy istiyorlar.Bunları da meclise sokarlar mı dersiniz ? Niye sokmasınlar ki pkk , daeşten daha çok daha büyük zararlar verdiği halde HDP sokulmadı mı ?

MUTLUMUSUN CANNIM

MİSAFİR----DOĞRU SARAY HAREKTLENMİŞ MHPYLE KUTLAMA VARMIŞŞ

Vatandaş

Yapılan ve yapılacak herşeye karşı olan bir parti sadece tepki oylarına mahkumdur. Etkin, alternatif üreten, bir lider şarttır. Düşmanlıklar üzerinden ancak bu kadar oy alınır. Kin, nefret politikasına karşılık bu kadar oy başarıdır.

Misafir

yalovaya kaymakam yapsinlar muharemi

Kerim

Komik insanlar su CHP liler. Arkadas avrupanin modelleri bizde uyacak diye birsey yok. Koltuk sevdasi nereye kadar gidecek bir izleyelim ve gorelim.

Misafir

Her CHP haberi okuduğumda bir yaş daha yaşlandım hissine kapılıyorum bu yönetim adamı çatlatır birde RTE diktatör diyorlar ÇOK ACELE YÖNETİCİ ARANİYOR adres CHP

Misafir

SORDULAR MI OYU,REİS NE YAPACAK DEMOKRASİ ADINA BEKLEYİP GÖRECEĞİZ,EKONOMİ NE OLACAK,DİĞER PARTİLERE OY VERENLERE AYNI DAVRANABİLECEK Mİ....

Misafir

Hükümet akp belediye chp olsun. Hizmet gelir mi istanbula. İstanbulun İlçelerine. Bu işleri geçin. Eğer kazanmak istiyorsan git önce genelde kazan sonra yerel seçimleri alırsın. Milleti aptal sanmayın. Herkez hesabını kitabını yapar. Yiğit düştüğü yerden kalkmalı. Böyle küçük hesapların peşine düşülmemeli. Uzun vadede bir dahaki seçimlere kadar kazanmak için köklü değişiklikler yapılmalı. İnce eğer kazanmak istiyorsa ilklerinin arkasından gitmeli. Sabırlı olmalı. Halkın istediği sözlerinde dürüstlük ve kararlılıktır. Yapacağı en iyi iş kendi yolunu kurarark parti kurmaktır.

Misafir

partilerde lider sultası var kılıçtaroğlu olayı ibretlik bir olaydır,adam seçimi ben kaybetmedim diyor onu dinleyince dondum kaldım arkadaş seçimi herkes kazandıysa kaybeden kim,bide bu koltukta birşey var arkadaş.

hakan

siz macron musunuz da macron modeli uyguluyorsunuz sevgili çipras kafalılar?

Misafir

CHP iktidar olamaz kapatın bu partiyi başka sol bir parti kurun. Ciddiyim

BABA

Saraya MERKEL Koalisyon modeli i?...............Yüzde 7 oy Kaybetti........ Mecliste Meclis'te çoğunluğu Kaubetti!......... Neyi aldınız?................

Misafir

Saray Hareketlendi!____________________ MHP ile Çatlak büyüyor!

dede

Seçim ikinci tura kalmıştı! Ne zaman yapacaksınız. ben uykudayken sakın yapmayın. oyumu yine Reise vereceğim de!

Asalet Sancakdaroğlu

Onca sanatcıyı, yazarı, milleti arkasına almış olan İnce, halen CHP nin kongresindeki üç beş koltuk sevdalısına kanacaksa kansın gitsin. Ancak ben bir Ak Partili olarak, İnce'nin adam gibi bir muhalefet kurmasını isterim. CHP nin ahlakdışı muhalefetliliği Türkiye‘ye yakışmıyor. Bir çok Ak partili, kolay bir lokmadır diye Kılıçdaroğlu kalsın gibi düşünüyor olabilir. Fakat biz daha bir hırsla Türkiye için çalışmak istiyorsak, karşımıza adam gibi bir muhalefetin olması da gerekir. Kıriz anlarında bile halkın kurtarıcı gözüyle bakamadığı bir CHP hiç birimizin işine yaramaz beyler.

Misafir

Çok komik İBB başkani oldu galiba teklif edilecek ertesi gün İBB Başkanı olacak öyle mi.İzmir olsa olasılık çok. İstanbul 94 den beri CHP uzaktan bakıyor.Nasrettin hoca çalı dikince koyun yünlerini toplayıp borç ödemesi gibi eminim İnce belediye başkanı olduğunu duyunca gülmüştür.

Şizofren

Muharrem bulundu mu ? uçan mürekkep havalandı mı ? 9 seçim oldumu ? yine mi biz kazandık..keşke birazda Rte kazansa.

  • 1