BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

CHP çok bozuldu çok! Olay video

16 Nisan referandumu sonrası CHP yönetiminin tavrı başta CHP'liler olmak üzere milyonların tepkisini çekti. İşte o tepkileri dile getiren ve sosyal medyada paylaşım rekoru kıran video;

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Sema YILMAZ

Tahriklere kapılmayın. Hayır verenler ve evet verenler kardeştir. Kimse kimsenin tercihini sorgulamasın. Elele bu ülkeyi ileri taşıyacağız. Seçim bitti. Şimdi icraat zamanı. Bizi karşı karşıya getirmek isteyenlerin heveslerini kursaklarında bırakma zamanı.

Misafir

koltuk elden gidecek diye asla ve asla o cesareti gösteremezsiniz. sizin amacınız yaygara koparak referandum maliyetinin üzerini örtmek. her seçimden sonra sizden başka itiraz eden yok. yıllarca bunu yaptınız. fakat insanlar size inanmıyor. ha birde alınan hayır oyları chp nin değil uyanın rüyadan. sizin tarih boyunca göremeyeceğiniz bir oy oranı o.

ALASÖZ

Evet çıkmasını bir kez sağladılar ya atı alan da Üsküdar'ı geçmiş sayın elleşmeyin bize diyorlar, biz bunu becerdik sizin de anlayacağınızı sanmıyoruz olanı biteni, boşuna uğraşmayın, minareyi çalan kılıfını da hazırlar misali yolunuzda bir çok engel var daha YSK'yı geçemediniz ki nasıl çıkaracaksınız oyunumuzu diyorlar. Yani, alışın istiyorlar, bir kez ellerine geçti ya direksiyon, bırakmaya niyetleri yok, herhalde seçimlerle de olmayacak gibi görünüyor bu şekilde. Ortada açıklanamayan olaylar varken...

Misafir

erdoğanın arkasında çay toplayan ysk başkanı referanduma şaibe karıştırmış, milletin iradesine gölge düşürmüş siz yalakalık peşindesiniz

Abdi

Sayın editör! Bu yaptığınıza belden aşağı vurmak derler. Referandum bir parti tercihi değil rejim tercihi idi. Fakat siz yayınlarınızla bunu saptırarak parti tercihi olarak göstermeye çalıştınız. Hatta hayır tercihinde bulunacakları hain ilan ettiniz. Biliyoruz sizler de vesayet altındasınız. Ama bunun da bir vebali var. Zorluklara karşı durmanın bir onuru var.

Misafir

Çok güzel ya. Cuk oturtmuş.

TRABZONLU !!!!!!!!!

Yahu $u hayircilar,da bayagi gezi zekali iyimi yenil sonra oraya buraya saldir kim sürüyor bunlari meydanlara anlamiyorum !!!!!

Misafir

YSK'ya karşı protesto eylemleri devam ediyor, 'Hayır kazandı' diyenler bir araya geliyor 'Hayır'cılar, meydanları boş bırakmıyor.

  • 1