BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,81
ALTIN 2.513,09

CHP 5 yıl sonra iktidar olacak!

'5 yıl sonra AKP olmayacak, CHP'nin dönemi başlayacak' diyor CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay. Peki CHP iktidar olabilir mi?

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 35 Adet Yorum
agunes

kurban olduğum Allah'ım CHP'nin iktidara geldiği günleri düşmanıma bile göstermesin.chp bu ülkenin siyasetinde tam anlamıyla bir nükleer bomba gibi duruyor. patladı mı ülkece bittik.

Misafir

1964'de BEATLES Stockholm Konserinde Istanbul'dan Kac kisi vardı?...

vatansever

yine içindekileri yazmışsın.o partimi iktidar olur, bu partimi olur bilemem.Ama bu ülkede, kim iktidar olursa olsun, garibanın yüzünün gülmeyeceği kesin.Gelen her parti bir iki sene fukara, gariban millete hoş gözüküp sonrada anasından emdiği sütü burnundan getiriyor.

Emre Baykara

CHP denen 70 yıllık CUMHUR ve HALK düşmanı parti KIYAMETE KADAR iktidar olamayacak! DAĞILIN!

AC

Güzel subliminal mesaj vermeşsin, AKP'ye oy vermeyen MHP'ye oy verir diye ancak yemezler gülüm. AK Parti'ye oy verdim hep, bir kere MHP'ye verdim. Bu sefer sıra IYI partide.

Misafir

siz hangi muhacirden bahsediyorsunuz.kendi ülkelerine ihanet edip kaçıp gelen,zevk ve safa içinde yaşayan,avm lerden eglence merkezlerinden,parklardan,marketlerden çıkmayan,altlarında lüx arabalarla gezip tozan,istediği yere dükkan açan,hastanelerimizi,postanelerimizi,pastanelerimizi, parklarımızı,kaldırımlarımızı dolduran,ve gayet rahat ve küstah olan bu vatan hainlerinemi siz muhacir diyorsunuz.hayır artık o kadarda değil.bu aziz millet herşeyin farkında,herşeyi çıplak gözle görüyor.bizim esnafımız işyeri açmak için bile anasından emdiği süt burnundan gelirken,onlar hemen heryere işyeri açtı. benzin ve şeker kuyruğu demişssin,ya sayın yazar şu an benim cebimde 25 kuruş var.siz önce benzin ve şeker alabiliyormuyuz,peynir zeytin alabiliyormuyuz onu bi sorun.pirinç alabiliyormuyuz bi sorun ya, tüp kaç lira,lpg kaç lira bi söylermisiniz.öbür tafafta da kim bizim manevi değerlerimizle uğraşırsa,kim teröristlere destek veriyorsa biz onlarıda görüyor ve biliyoruz.

Misafir

söylenecek her şeyi yazmış süleyman kardeişim bunun üzerine ne söylense lafı güzaf olur.

Misafir

süleyman bey söylenecek her şeyi söylemişsin bunun üzerine ne diyeyim kalemine bedenine aklına sağlık.

Misafir

söylediğinizde haklı olabilirsiniz ama insanlar kesinlikle alternatif bulamıyorlar ve var olanlar içinde en istikrarlısı her halukarda rte diyorlar...

Misafir

tamda böyle buyazı vadandaşın genel durumunu özetliyor

havasını alırlar

chp yönetiminin üzerinde hala fetö kaset kumpasının şaibesi var yönetim değişmediği sürece oy moy yoh.

Misafir

chp zerre umdurumda değilde bu iktidarı sen de bir başkasıda kurtaramaz süleyman, herşey kurudu vatandaşın cebine an be an yansıyor yoksulluk. çoğunluğu garibandan oluşan %51'in cebine od düştükçe akp ninde çadırı yanacak. dünyanın her yerinde en güçlü iktidarların bile halkın elinden bu nedenle ve bu şekilde olmuştur.

Misafir

s.özışık,seçimler 5 yıl sonraya ertelenecek mi demek istedi?2019 daki seçimlerin ertelenmesi gibi bir dalavere mi döndürülüyor?

Misafir

@mniksek___Vijdan diye yazilmaz,vicdan diye yazilir bu bir,ahmak sensin bu iki.Komurler,makarnalar,devlet imkanlarinin dibine kadar kullanilmasi sonucu alinan oylarda supheliydi YSK ya basvurdu muhalefet YSK bizde devlet memuruyuz yapacak birseyimiz yok!!!!! dedi.

Misafir

@mniksek___Vijdan diye yazilmaz,vicdan diye yazilir bu bir,ahmak sensin bu iki.Komurler,makarnalar,devlet imkanlarinin dibine kadar kullanilmasi sonucu alinan oylarda supheliydi YSK ya basvurdu muhalefet YSK bizde devlet memuruyuz yapacak birseyimiz yok!!!!! dedi.

mniksek

NE KADAR SAÇMA BİR SÖZ, KÖFTE EKMEKLE ADAM AYARLAYIP BÜYÜK MİTİNGLER YAPAN SENDE, ADAMA SORMAZLARMI PERDENİN ARKASINDA VİJDANIYLA BAŞBAŞA KALIP %52 OYUDAMI KÖFTE EKMEKLE ALDI BİRE AKMAK...

mniksek

HERŞEY ORTADA AYAN BEYAN, BİR KISIM CHP KAFALILAR, HALA BİZ CHP Yİ İKTİDAR YAPMAYIZ DİYE DİRETİYOR, TIPKI İKTİDARA KARŞI İFTİRALAINI SIRALAYAN "Misafir" GİBİ, SİZ BU YORUMLARA DEVAM EDİN, SİZ VE SİZİN GİBİ DÜŞÜNENLER, BALBAYIN DEDİĞİBİBİ 5 YIL DEĞİL SİDDİN SENE İKTİDAR YÜZÜ GÖREMEZSİNİZ, MUHARREM İNCE DEMİYORMU, HERSEÇİMDE ERDOĞANA YENİLMİŞTE YENİLMİŞİN, HEMDE DEFALARCA DİYOR, AYNI CÜMLEYİ, CHP BUNDAN SONRADA YENİLİRDE YENİLİR.......

Misafir

"CHP Lideri Kılıçdaroğlu, erkeğin maddi sıkıntı çekmesi halinde hıncını karısından çıkarabileceğini ve zaten çıkardığını söylemiş" Öyle dicekler tabi kendileride kızlarını menfaatleri uğruna başkaları ile gezip tozarken (gezip tozmakdan kastımı anlamışınızdır mutlaka) (bunun adına mediniyet diyorlar) ve bunları kayıt aldına alıp kendi menfaatlerine kullandılar şimdi başlarına gelince böle dicekler tabikide

Misafir

T.C. ibaresini kaldiranlar sende,Ulkenin kurucu ve kurtaricisina "AYYAS" diyenler sende,Islam dinini kullanip din ticareti yapanlar sende,rusvet alan ve yargilanmayan bakanlar sende,fetullah ile 12 sene koalisyon ortagi giubi calisanlar sende,kendi askerini yargilatip teroris ilan eden teroristleri de tanik yapanlar sende,Kozmik odaya girilmesine izin verenler sende,kadini ikinci sinif goren zihniyet sende,sanata,bilimi,ilime karsi olan zihniyet sende,hirsizi hayirsever olarak tanitanlar sende,Andimizi cocuklarimiza okutmayan,Turklugu Arapliga yegleyenler sende,9 yasinda cocukla evlenilir diye fetva verenler sende,kofte ekmek ile adam ayarlayip buyuk mitingler yapanlar sende

Misafir

Ak Parti olmazsa Mhp ye oy verirmiş. MHP nin hiç işsizlikten, üniversitelilerin işsiz olmasından, pahalılıktan, zamlardan, petrolden, TEOG dan , dışarıdan samanı bile ithal etmemizden, et fiyatlarından, çiftçilerin halinden EMEKLİYE VERİLEN ZAMDAN vs. Hiç bahsettiğini duydunuz mu. Grup toplantılarını bir izleyin bakayım DIŞ POLİTİKA HARİÇ biz var mıyız içinde.

sss

CHP bekaa sorununu dile geitirirken siz ve sizin gibi düşünen AKP liler sınırı açıyor,açılım süreci başlatıyor,akil adamlar ileile halkı ikna etmeye çalışıyor,Suriye ve orta doğunun ( şimdi Amerikan emperyalizminden şşikayte ediyorsunuz ) BOB eşbaşkanıyım diye kendinize rol biçiyordunuz. Şimdi kalkmış bekaa dan bahsediyorsunuz.Biraz sıkılma olur insanda...

Misafir

pkk yı ikna ederek silahlarını bırakmaya çalıştırmak ne zamandan beri pkk ile işbirliği oldu? ayrıca diyelimki bu bir işbirliği özellikle son bir yıldır pkk yı inim inim inleten başını mağaradan çıkaramayacak dereceye getiren hatta marada imha eden iş birliği yaptın dediğin hükümet değilmi? iş birliği yapan böyle yapar mı?

Misafir

ister tüp ister şeker kuyruğuna gir siszin gibiler olmasında o bile yeteer bu milletin refağı için

Misafir

Gazetecimisin ak parti basın sözcüsümü? Artık kabak tadı verdiniz. Emin olun ak partinin bitmesinisini sizin gibi at sineklerinin yok olması için istiyoruz. Yapışmışsınız ak partiye. Yan gel yat, chp ye laf at. Oh ne güzel hayat.

Cabbar

korkuyorsun iyi partiden kabul et.