BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 34,99
ALTIN 2.325,01

Cemal Kaşıkçı'yı konsolosun bahçesine gömdüler

Cemal Kaşıkçı olayında şok iddia. İngiliz Middlle East Eye sitesi, Suudi gazeteci Kaşıkçı'nın konsolosluğa 400 metre mesafedeki bu özel konutun bahçesine gömüldüğünü yazdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
mehmet

neden öldürmüşler ki ne

Misafir

TÜRK POLİSİ VE UZMANLAR ONU ÇÖZER MERAK ETMEYİN BİRAZ SABIR BURADAN ÇIKAN TEK SONUÇ SUDİLERİN MASUM OLMADIĞIIDIR

Ali

İngiliz basını dünde Arabistana canlı olarak kaçırıldı yazıyordu, Abd işin içindeydi ama İngiliz de işin içinde galiba Kaşıkçı uluslararası oynanan oyuna çomak mı sokuyordu acaba. Devir etliye sütlüye karışma küreseller istediği gibi at koştursun sen yemene içmene zevkine bak diyorlar dünyaya. Allah sonumuzu hayır etsin.

KEMAL KARA

ASİTTE ERİTMİŞLERDİR..

yd

ulan ne düzenbaz ülkeler var gazeteciyi yok özel testere getirp kestiler yok öldürüp parçalara ayırıp ayrı ayrı çantalara kolup suudi arabistana kaçırdılar yok daha neler birde yetmedi ingilizler çıktı elçiliğin bahçesine gömdüler ulan bir durunda türk polisimiz işini yapsın ne olduğunu bulsun da ondan sonra sizlere sira gelir belki ama benim tezimde gazeteci hele daha sağ öldürülmesini gerektireçek bir vakası yok yannızca uyarı niteliğnde bir yorumları var tabi başka olaylar yoksa suudi krallara şuan kim muhalifse kafası kesiliyor bunu dünyada biliyor suudi kral safsatası zaten bu işin içinde siyonist kafası var bu suudi kral soytarılarında ondandır siyonist kafası olanlar çok korkak bir nesildir tahtları sallanmaya durmasın ne yapaçaklarını yaşırırlar sebebide taht krallığıdır bir gün geleçek bu krallıklarda yok olaçak bilesiniz şimdilik kesmeye devam edin

Saray kullarından Ülkücü olmaz

Tüm iddialar ve ihtimaller titizlikle araştırılmalı.

Mehmet

Asit kuyusunda eritilmiş olamaz mı ?

ahmet

bahçeye gömülse köpekler ya da polisler bulurlar. o kadar basit hata yapacaklarını sanmam.minibüslerden birisi 4 saat pendik tarafına gitmiş. bence öldürülmemiştir. pendikte uygun bir yerden deniz yolu ile arabistana götürülmüştür..uçaklar şaşırtmaca.. şimdi arabistanda hapishanededir..

  • 1