BIST 9.484
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.495,58

Cemaat yazarı Gülen'in Sızıntı yazısını paylaştı olay oldu

Zaman gazetesi yazarı Abdullah Aymaz'ın köşesinde, Gülen'in 12 Eylül darbesi öncesi Sızıntı'ya yazdığı yazıyı yeniden paylaşması tartışma konusu oldu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 77 Adet Yorum
leventk

yaa, tabii kodesdeki sözde yusuflarınaz selam olsun, ömür boyu kalacaklar orada, tek başlarına , cehennemlerini bekleyerek

Misafir

fetullah ifrazatı geberdiğinde bu ülke rahatlayacak inşallah

son vuruş

aymaz türkiye imamımı oluyor. topunuzu ....

salim

Tuh arkadaş bu adamlar nasıl vekil olmuşlar yahu.Tüküreyim bu liyakatsizliğin içine.İki kelimeyi anlamaktan aciz adamlar.Vah memleketim vah ki vah.Dövün Sakarya dövünme vakti bu gün..

yeni türkiye imis

Belli bir dünyevî menfaat ve çıkara bağlamış insanların kendi milletlerine faydalı olduğu hiç görülmemiştir. Parayla, villayla, yatlarla, gemilerle peylenebilen, alınıp satılan kimselerle insanlığa kalıcı hiçbir hayır armağan edilememiştir. Elin âlemin saraylar yapmasına, villalar yapmasına, yatlar yapmasına, filolar oluşturmasına karşılık, sen de yapabilirdin.

Misafir

birisi demiş bu kadar güçlü fetö neden bir tane bile milletvekili çıkaramadı. tahribin kolay olduğunun farkında değil. bir tane canlı bomba için bütün emniyet ve güvenlik güçlerinin harekete geçmesi canlı bombanın gücünden kaynaklanmıyor. bunu anlayan fetönün neden çok tehlikeli olduğunu da anlar. bu iş güçten gelmiyor. fitne ve fesattan kaynaklanıyor.

Misafir

zaman gazetesi cumhuriyet gazetesiyle aynı manşetleri atıyor olması bu şer şebekesinin gerçek yolunu gösteriyor. hala kafalarını kuma gömenler neye alet olduklarını anlamamakta inat ediyor.

Misafir

Asker bizim asker değilmi,Muhammedin ordusu değilmi

Misafir

sen yazıyı okuyupta anlamadığına göre SENİN DURUMUN TARİFİ YAPILAN İNSANLARDAN DAHADA VAHİM desene

Misafir

hiç düşündünüz mü acaba cemaat bu darbe yapacak hükümeti indirecek kadar güçlü ise neden bir tane bile millet vekili çıkaramadı hiç düşündünüz mü ?

Misafir

BU ZIFT MEDYASININ ZIFT YORUMLARINA YETER DIYORUM

MUSTAFA

ABDULLAH AYMAZ'ın YAZISINI DAHİ OKUMADAN SADECE HABERİN BAŞLIĞINA BAKARAK, HABERİ DAHİ OKUMADAN YORUM YAPMAK ANCAK AZİZ NESİN'in TARİF ETTİĞİ İNSALARIN YAPACAĞI BİR İŞTİR. VESSELAM.

hakan

bu millet ülkesini kapı kapı masonlara şikayet edenleri değil, kendi iradesine sahip çıkacaktır.kucaktan kucağa gezenlerden hayır gelmez.

cemil

abd kucağında öten horoz dikkate değer horoz değildir.

cenk

bunlar chp hdp ile işbirliği yapıyorlar ki bu saatten sonra yapmayacakları ihanet olmaz. buna paranoya diyen bizzat paralel uşaklardır.

ceyda

bu şebekenin tehlikesinin hala farkında olmayanlar sabri uzun ve hanefi avcının kitaplarını okusunlar. halkın tamamı bunun farkında, burada yorum yazan bikaç kişi bu şebeke mensubu olup gerçeklerin ortaya çıkmasını istemeyen, paranoyaya bağlayan saf görünümlülerdir.

ali

burada yorum yapıpta bu yapının iç yüzünün deşifre edilmesini sulandıran, dalgaya vuran kişilerin hepsi bu yapının içinden. bizi saf sanmayın.ibretle izliyoruz,millet devletin yanında

yunus

gülen mürşidi kamil değil biat edilmezm ve alamaz nefis ehlidiryanılır hata yapar onuniçin tabi olanladakendide helak gider allah ıslah etsn

Misafir

Akp.ye o kadar şartlanmışsın ki doğruyu eğriden ayıramıyorsun!Korkanlar koltuklarının gideceğinden korkuyor ve iftira atıyor!Sen neden korkuyorsun,sana onların ne zararı oldu?

pusat

Siz nasıl bir günah işlediniz ya,nasıl bir çamur battınız ki emekli bir imamdan bu kadar korkuyorsunuz.İtiraf edin de herkes rahatlasın ülkeyi boşuna germeyin..

leventk

acaba Tür İslam tarihinde böyle bir belayla karşılışıldı mı , bence karşılaşılmadı,

paranoyak

işlenen suçlar, iktidarı ve yandaşları çok korkutuyor anlaşılan. vatan hainliği cezasız kalmaz!

paranoyak

işlenen suçlar, iktidarı ve yandaşları çok korkutuyor anlaşılan. vatan hainliği cezasız kalmaz!

ne cemaatmiş

ne cemaatmiş ki bir gün bile haberi atlanmayacak kadar önemli. diğer taraftan sürekli asker öldüren pkk lılar hakkında doğru dürüst haber yok. ya ülkenin içini oyanlar.........

FRTT

darbe olacakda size olacak... sizi gidi gizli kameracılar sizi..