BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,91
ALTIN 2.429,27

Cem Özdemir'den Türkiye'yle ilgili alçak teklif!

Almanya Başbakanı Angela Merkel'in Türkiye'nin yardıma ihtiyacının olmadığını açıklamasına rağmen Almanya'daki Türkiye düşmanları rahat durmuyor. Eski Yeşiller Eş Genel Başkanı Cem Özdemir küstah açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Özdemir, Türkiye'nin çökmesine izin verilmesi görüşünde olmadığını, ancak Türkiye'ye Uluslararası Para Fonu'nun (IMF) yardım etmesi gerektiğini savundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 28 Adet Yorum
Meltem

Sen aklını kendine sakla!!

Pehhhh

Uluslar arası hırsız imf

TRABZONLU !!!!!!!!!

Adam hakli nede olsa Ermeni asilli ne bekliyordunuz Türk asilli diye yillarca almanyada milleti kandirip oy aldilar !!!!!!!

Emin can

Bu mikrobu haber yapmayın ya yeter artık!! Türkiye’nin imfye gitmesi demek,Amerika’nın mandası yani oyuncağı olması demek..zaten doların yükselişi suni epeyce,düşecek önümüzdeki günlerde..yani imfye asla ihtiyacımız yok,paniğe de gerek yok..

Devlet icabına bakmalı

Öldürmeyin süründürun demiş o.d. Aslında bunlarda kabahat yok, devlette kabahat. Büyük devlet olmak dünyanın neresinde olursa olsun düşmanlarını inlerinde icaplarına bakmaktır. Daha içerideki hainleri bitiremedik nerde kaldı dışarıdakiler.

Misafir

Iyi de adam hain. Hem bizden degil, ama bizim gibi davranip arkadan vuruyor bizi. Adam Ermeni soykirimi tasarisina Alman parlamentosuna sunan kisi. Boyle birine hain demeyeceksin de ne diyeceksin.

Misafir

IMF verdigi kredileri karsiliksiz vermez, kredileri belirtilen alanlarda kullanabilirsin. Yani senin soylediklerin finans ortaminda tam anlamiyla kapitulasyonlari kabul etmek demek.

Misafir

Ben ulkeye girisini yasaklarim.

Misafir

Dogrudur adamin kendi ulkesi Almanya. Orada itibar gorebilir. Ama sanmiyorum.

Hasan

Adam ne demis? Okuyun öyle yorum yazin!

Misafir

Iyi de bu adam hicbirine deger vermiyor ki. Sahis Almanyada Turkiye dusmani gibi calisiyor. Alman parlamentosundan gecen Ermeni tasarisi bunun fikri idi.

Misafir

Bütün haberlerin altına bu yorumu yapan kişinin IP'si tespit edilebilir mi?

★★★ Komünist Görüş

Adam Solcu!___ ★★★ _____________ Solcular, Demokratiye, İnsan Hakları, Basın özgürlüğü, Yargı bağımsızlığıne değer verir!...........

mustafa

ne almanyanın ne bi başka ülkenin yardımına ihtiyacımız yok. reis sağolsun o gerekeni yapar.

Hain

Tam bir katmerli hain

Misafir

Adam Diplomalı saygı görüyor ? Avrupa Parlamentosu'nda görüşmeleri ülkesine saygı ve itibar getiriyor!........ ..

Misafir

Ya bu hdp li demirtasin kankasi bunun Ne dediginin bir haber degeri yok bunu adam yerine koyupta her zirvaladigini haber yamakta gereksiz

mim cim

bu adamı neden haber yaparsınız ki? eğer hala vatandaşımızsa atalım gitsin...

Misafir

Senin isminde kesin can gır

Frank Furter

Türkiye’nin ekonomik çalkantıya karşı yeni yatırım ve kredi bulması gerektiği tüm uzmanlarca dile getirilirken, uluslararası finans dolaşımının en önemli kaynağı sayılan IMF’ye TEK KAYNAK TEK Kurum olarak başvurması en uygun yol olarak gösteriliyor!...

Recep

Emin olun bizim içimizde de Cem gibi çokları var. Doların yükselmesine, ABD'nin yaptırımlarına sevinen, ülke ekonomisi zora girince ellerini ovuşturan, hatta batılılardan daha çok sevinen Cem gibiler. Ama yine avuçlarını yalayacaklar. Türkiye bu ekonomik sıkıntılardan inşallah güçlenerek çıkacak. Çin ve Rusyanın hamleleriyle doların ve ABD'nin hegemonyası son bulacak. İzleyin ve görün.

Misafir

TÜRKİYE'yi başkalarına benzeten birinin yaptığı açıklama (!) ???

Recep

Arjantinde de aynısını yaptılar. Dolarla oynadılar, faizleri artırdılar. Her türlü spekülasyonu yaptılar. Ne zaman ki Arjantin ABD'li IMF'ye boyun eğip borç aldı birden ekonomik saldırılar durdu.

Misafir

Bütün Dünya Türkiye’deki yüksek cari açık ve dış borç nedeniyle ciddi bir ekonomik krize dönüşebileceği yönünde değerlendirmeler yapılıyor.........

EKONOMIST

Durum Vahim!______________ Bloomberg Açıkladı !!Türkiye Borsası Dolar Karşısında 9 Yılın en düşük seviyesinde Gene de Şirket Hisseleri alıcı yatırımcı bulmakta zorlanıyor!.....