BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,94
ALTIN 2.431,77

Cem Küçük'ün Mavi Marmara sözleri olay oldu

Katıldığı bir televizyon programında Mavi Marmara'da bulunanlar için kullandığı ifadeler nedeniyle çok eleştirilen Cem Küçük sosyal medya hesabından özür dilemek zorunda kaldı. 20.04.2017

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 31 Adet Yorum
misafir

İşte bu tipler böyle. Bir o tarafa bir bu tarafa kıvırmakta üstlerine yok.

Misafir

cem kardeş sen yinede adamsın

aşırı zarar

cem küçük bazen haddini aşıyor,ölçüyü kaçırıyor,frensizleşiyor,bazen hükümete akpartiye emir verir gibi konuşuyor,olmaz ki.

UYUT

İşbirlikçi klasiği. 3 tane doğru, hoşa gidecek laf et. Araya kendi misyonunu sıkıştır. Bu aynı zamanda Kapitalizm klasiği.

mevhibe inal

Hakikat ortada! Siyonist NeoConlar, başta Amerikan ordusu, Medya, bazı STK lar bütün işbirlikçileri ile Balkanlar, Kafkaslar, Orta doğu istikrarını bozup, kendi düzenlerini kurmak için çalışıyor. Görmezden gelen, işine gelmeyen, fırsata çevirelim diyen.. Hz. Ali'nin dediği gibi, "Zalimin kılıcını çeken elini keser".

sadullah Yanardağ

"Dilim kopsaydı da o sözleri söylememiş olsaydım" demiyorsunda yanlış anlaşıldım diyorsun.Senden bu halt hiç beklenmiyordu , bunu iyi bil.Kendine çok yazık ettin.Herhalde ün yaptım diye şımardın.

erolk

"Yanlış konuştum" diyemiyor da, "yanlış anlaşıldım" diyor. Hep başkaları hata yapıyor, siz yapmıyorsunuz zaten. Hep başkaları yanlış anlıyor.

adalet

boş tenekeden çok ses çıkıyor o kadar

Misafir

Cem Küçük bu ve buna benzer lafları talimat almadan söylemiş olsaydı, çoktan içeri atılırdı. içeri atılmadığına göre sarayın talimatlarıyla bütün bunları söylüyor.

mevhibe inal

Radikal İslam mı?! CIA-Rand Corporation'dan Cheryl Benard raporunda anti-emperyalist radikalleri dışlayın, her meslekten ILIMLI tipleri destekleyin, öne çıkarın diyor! Küçük, sen onlardan mısın?! IHH gönül, vicdan seferberliğidir, sen anlayamazsın.

gamze

cem küçükün herhangi bir iradesi yok. yukarıdan israil ile ilişkilerin düzeltilmesi talimatı gelince, tabandakiler ne söyleyeceğini sapıtıyor işte

vatanım

cemaatlerin tiplerine bak allah yüzlerinden nuru almış, bunlar dindar değil din tacirleri..

kirpi

mavi marmarayi sattiniz bunu unutursunuz ama tarih unutmicak bu böyle bilinsin

mahoo

kendisini severiz a haberdeki cesur fikirleriyle neden böyle bir şey söyleme gereksinimini hissettiki anlamadım doğrusu??

Yusuf Alptekin

Sağcıların kaypaklığı

Misafir

van minüt ve ''ey israil''dönemlerinde el üstünde tuttukları,mitinglere sürdükleri kişileri şimdi,kafadan manyak ve israil düşmanı ilan ettiler.kullan at modeli şimdi işbirlikçi gençlerine yöneldi.

Adil1

O manyak dediğin insanlar gerçek müslüman, gerçek gazi, gerçek şehitlerdir.

vatan

hata üstüne hata nedir yani artık bu kim onun bunun işine karışıyor

zurnanın deliği

17 yaşında çocuğu ABD vatandaşı bir şey olmaz diyerek baskın yapılacağı resmi olarak bildirilmiş ve önceden belli olan gemiye vatandaşları bindirenlere ne demelidir.? Bunu resmi olarak bilip ama yurttaşlarına bildirmeyen devlet görevlilerine ne demelidir? sonradan açılan uluslararası mahkemenin davasından vaz geçenlere ne demelidir?Cem küçük bu işte zurnanın son deliğidir.

remo

Yahu biri bu oğlanı sustursun...

vatandaş

bu adam kim ortalıgı karıştırıyor agzının payını almışa benziyor

tayyip

AKP bu tip adamları ayıklamalı artık. Her öven dost değil...

MUHAMMED SADIKOĞLU

Bu küçük pislik kesinlikle bir fetöcü referandum sonrası attığı twite bakın aynen şu cümle var evet çıktı ama savaşa hazır olun. sayın cumhurbaşkanımıza sesleniyorum EVET oyu kullanmış bir vatandaş bir müslüman olarak bu hadsiz ve vatan haini pisliğe haddini lütfen bildirin.

Misafir

Dilin kemiği yok derler ya...Ayrıca senin dilin çok uzun...Amacın agresif sözlerinle manşetlerden inmemek...Ama bir gün sert kayaya toslarsın ve dağılırsın haberin ola!

Adil

Feto Mavi Marmara icin 'otoriteden izin alinip yardim gonderilse' demis Israil ajani, Yahudi sevici olmustu. Cem Kucuk Mavi Marmara'dakiler icin "Manyak tipler, her zaman Israile karsi, batiya karsi tipler, AKP feto gibi bunlarla yollarini ayirmali" dedi. Simdi Cem Kucuk'u bu sozlerden sonra hangi kategoriye koymak gerekir? Feto mu daha agir konustu Cem Kucuk mu?